Stiri despre olimpici

  408 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tăierea burselor îi îngrijorează pe olimpici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăierea burselor îi îngrijorează pe olimpici

   Elevii vasluieni cu performanţe deosebite au căzut victime ultimelor măsuri anti-criză anunţate de Guvern. Începând de luna viitoare, bursele acestora vor fi cu 25% mai mici.

 • Elitele fizicii au invadat Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elitele fizicii au invadat Brăila

  198 de fizicieni din 41 de judeţe şi-au dat întâlnire în oraşul în care s-a născut renumita revistă "Evrika!". Pentru trei zile, an de an, Brăila devine capitala fizicii din România. Aici îşi dau întâlnire cei mai buni fizicieni din ţară, elevi şi profesori deopotrivă.

 • România a cucerit şase medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România a cucerit şase medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie

  Lotul olimpic de chimie al României a obţinut o medalie de argint şi cinci de bronz la cea de a 44-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie "D. Mendeleev". Competiţua a avut loc în perioada 27 aprilie - 3 mai 2010, la Baku (Azerbaidjan), a informat Ministerului Educaţiei.

 • EXCLUSIV: Olimpicii brăileni fug de România/Vezi aici unde vrea fiecare să meargă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Olimpicii brăileni fug de România/Vezi aici unde vrea fiecare să meargă

  Modeşti şi cu zâmbetul pe buze, cei mai buni copii ai Brăilei au deja planurile de viitor făcute: pleacă din ţară. Au în spate premii şi medalii pe care le-au obţinut la concursuri şi olimpiade şcolare în România şi, cu toate acestea, să gândesc serios să-şi facă bagajele şi să plece pe meleaguri străine.

 • Povestea copiilor care fac cinste Brăilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea copiilor care fac cinste Brăilei

  „Adevărul de Seară" vă prezintă copiii geniali ai oraşului şi performanţele acestora, olimpici care îi bat la IQ şi pe docenţi. După aşii de la matematică, informatică şi română, vă facem cunoştiinţă cu cei mai buni copii de la limbile străine, fizică şi religie.

 • EXCLUSIV: Povestea geniilor Brăilei care-i bat la IQ şi pe docenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Povestea geniilor Brăilei care-i bat la IQ şi pe docenţi

  „Adevărul de Seară" vă prezintă copiii olimpici care ar merita un loc fruntaş în topul celor mai inteligenţi tineri din lume. Astăzi, dăm mâna cu geniile de la ştiinţe exacte, dar şi de la limba şi literatura română. Este vorba despre puştii teribili de la mate-info şi gramatică-română de la „Bălcescu".

 • Antrenorul de olimpici: „Învăţ de la elevii mei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenorul de olimpici: „Învăţ de la elevii mei“

  Jean Rotaru (40 de ani) predă fizica la Colegiul Naţional din Iaşi, cu rezultate remarcabile. Elevii pe care i-a pregătit pentru competiţii spun că cel mai mare merit îl are profesorul, pentru că a ştiut cum să le predea materia astfel încât să le placă.

 • Elevii băcăuani s-au întors încărcaţi cu aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii băcăuani s-au întors încărcaţi cu aur

  Învăţăceii din liceele băcăuane au strălucit din nou la olimpiadele naţionale care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute. Pe lângă medaliile de aur şi argint, doi dintre elevi au obţinut calificarea la olimpiadele internaţionale.