Stiri despre olimpic

  230 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bacău:Elev din Săucești, olimpic de 10 (zece) pe linie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău:Elev din Săucești, olimpic de 10 (zece) pe linie

  După patru ani de gimnaziu, Bogdan Acăr se poate mândri cu zeci de diplome la olimpiadele școlare. Pentru multe dintre competiții, adolescentul s-a pregătit fie sub cerul liber, ori pe la rude, după ce de trei ori casa i-a fost cuprinsă de apele Siretului 

 • Bacău: Olimpicul Bogdan Acăr își începe viața de licean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Olimpicul Bogdan Acăr își începe viața de licean

  La 15 ani, fostul elev al Școlii din Săucești a învins inundațiile de trei ori. După ce a obținut zeci de premii la concursurile școlare de engleză și matematică, acum Bogdan vrea să le cucerească și din postura de licean.

 • Olimpic de dragul competiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olimpic de dragul competiţiei

  Cosmin Ştefan Gramatovici din Bucureşti a c¨âştigat aurul la Balcaniada de Matematică pentru Juniori şi alte două premii la olimpiade. Tânărul a terminat anul acesta gimnaziul într-o clasă specială a Colegiului de Informatică „Tudor Vianu“ din Capitală. 

 • Vietnamezul Hai, as la matematică în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vietnamezul Hai, as la matematică în România

  Tânărul bucureştean nu ratează nicio olimpiadă şi nu se lasă până nu ia premiul cel mare la toate concursurile la care participă. Proaspăt absolvent al clasei a VIII-a, Tran Bach Hai a obţinut aurul pentru România la Balcaniada de matematică de luna trecută.

 • Slatina: Ionuţ Voinicu vrea să câştige patru olimpiade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Ionuţ Voinicu vrea să câştige patru olimpiade

  Este pasionat de fizică, matematică, chimie şi geografie şi vrea să facă performanţă la toate cele patru materii. A început să participe la concursuri încă din clasa a II-a adunând zeci de prezenţe la olimpiadele şi concursurile naţionale.

 • Olimpic român cu minte de Nobel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olimpic român cu minte de Nobel

  Andrei Dobrin a fost invitat să se înscrie în Societatea Naţională Americană a liceenilor supradotaţi . Liceanul gălăţean a câştigat zeci de premii şi este considerat de profesori un geniu al matematicii.

 • Poliţistul cu pagaie de aur!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţistul cu pagaie de aur!

  Florin Mironcic, „urmaşul“ lui Ivan Patzaichin, lucrează de câteva luni în cadrul Poliţiei Braşov. Mironcic este unul dintre cei mai buni sportivi români la caiac-canoe din istorie. Dublu campion european, brăileanul a surprins în 2009 când a renunţat la sport.

 • Bazin olimpic în inima Bărăganului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bazin olimpic în inima Bărăganului

  Obiectivul sportiv din Slobozia va fi finalizat la toamnă, dar primăria nu are bani pentru reţelele de apă şi energie electrică. Autorităţile locale au pus la dispoziţie terenul în suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

 • Cătălin Florian Perţicaş, asul din spatele calculatorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Florian Perţicaş, asul din spatele calculatorului

  Merge la olimpiadele de informatică în fircare an, din clasa a IX-a. Atunci a început să ia ore de informatică în particular, din cauza unor „antecedente” din familie. Anul acesta şcolar, s-a calificat în lotul naţional de informatică şi la Olimpiada Central Europeană.