Stiri despre okmagazine

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Interviu cu designerul Mirela Popa (ex-Stelea): totul despre viaţa ei în Dubai şi actualul iubit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviu cu designerul Mirela Popa (ex-Stelea): totul despre viaţa ei în Dubai şi actualul iubit

  Profesional, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, până la sfârşitul anului Mirela având în plan şi deschiderea primului ei magazin în Dubai. În plus, experienţa în Emirate i-a adus şi o nouă provocare profesională într-un alt domeniu. Şi cum nimic nu este întâmplător, aşa l-a cunoscut şi pe bărbatul alături de care îşi construieşte de doi ani noua sa viaţă în Dubai şi despre care ne-a povestit în exclusivitate în interviul care urmează!

 • Vedete cu lenjeria intimă la vedere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete cu lenjeria intimă la vedere

  Aşa cum apar în cele mai distinse şi elegante ţinute, pe covorul roşu sau la ieşirile publice, celebrităţile o pot da în bară la fel de repede, când nu se aşteaptă.

 • Cele mai reuşite caricaturi de vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai reuşite caricaturi de vedete

  Iubim celebrităţile de la Hollywood. Dar când vine vorba de defectele lor, individualizate în caricaturi, nu ne putem opri din râs.

 • FOTO Kelly Clarkson a avut o nuntă ca-n poveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Kelly Clarkson a avut o nuntă ca-n poveşti

  Duminică, frumoasa cântăreaţă de 31 de ani a mers la altar pentru a deveni soţia lui Brandon Blackstock, undeva la Blackberry Farm în Tennessee, unde s-au bucurat de o privelişte mirifică.

 • Îţi place stilul noii Bond Girl?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi place stilul noii Bond Girl?

  Noua Bond Girl, Bérénice Marlohe, a devenit fashion icon, lucru demonstrat de apariţiile ei la premierele James Bond - „Skyfall".

 • Cine cum s-a costumat de Halloween!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine cum s-a costumat de Halloween!

  A început distracţia de Halloween! Iar vedetele de peste Ocean de-abia aşteptau să se costumeze haios şi să pozeze frumos (sau monstruos) pentru noi, pe Twitter. Priviţi şi judecaţi!

 • Declaraţii-şoc despre sex!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţii-şoc despre sex!

  „Sunt sălbatică în pat, ceva de genul: «Ia-mă de păr, aruncă-mă pe umărul tău! Totul se reduce la: eu sunt femeie, tu eşti bărbat!» Îmi place contactul fizic. Îmi ating iubitul constant, nu mă pot abţine."

 • Victor şi Andreea Hănescu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor şi Andreea Hănescu: "Vrem să devenim părinţi la anul!"

  A fost pentru a doua oară când l-am întâlnit pe Victor Hănescu. De data asta, în compania fermecătoarei lui soţii. L-am reîntâlnit mai relaxat, mai prietenos, mai zâmbitor. Şi, totuşi, l-am regăsit în mare parte la fel. Căci acest Victor nou a reuşit să mă încânte iar cu sinceritatea lui dezarmantă, cu care vorbeşte despre satisfacţii, dar şi despre demoni. O sinceritate pe care o are în comun cu Andreea, jumătatea lui

 • Cum arătau vedetele în liceu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arătau vedetele în liceu?

  Cum arătau vedetele în vremea adolescenţei? Fă împreună cu noi o călătorie în timp....Albumele şcolilor unde au studiat viitoarele celebrităţi au fost scuturate de parf şi scoase la lumină de site-ul ancenstry.com.

 • Ce mai fac vechii trubaduri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai fac vechii trubaduri?

  Ei sunt ultimii romantici ai acestor vremuri. Nicio seară în doi nu e completă fără piesele lor şi par că deţin secretul seducţiei. Pentru ei înşişi, însă, reţeta n-a funcţionat mereu.

 • Schimbări şocante: Vedete before and after
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbări şocante: Vedete before and after

  Aceste vedete trebuie ţinute departe de cântar. Căci fie c-au slăbit dramatic, fie că s-au îngrăşat neplăcut, siluetele lor nu sunt deloc „IN". În lupta cu kilogramele, ei au pierdut fără drept de apel!

 • Cât de slab e prea slab?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de slab e prea slab?

  Şabloanele frumuseţii hollywoodiene le-au forţat pe aceste vedete să meargă prea departe, în căutarea trupului perfect.

 • Principele Nicolae se stabileşte în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principele Nicolae se stabileşte în România

  Al treilea în ordinea succesiunii la tronul României, nepotul Regelui Mihai I va sosi astăzi în ţară cu intenţia de a se stabili definitiv aici.

 • Lady Gaga, mândră de noua ei siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, mândră de noua ei siluetă

  Artista răspunde criticilor despre faptul că s-a îngrăşat cu o serie de poze în lenjerie intimă, mărturisind că se luptă de la 15 ani cu anorexia şi bulimia.

 • Ce-a purtat Kate Middleton în turneul din Asia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce-a purtat Kate Middleton în turneul din Asia?

  Kate Middleton a fost, ca de obicei, o apariţie strălucitoare la braţul soţului ei, Prinţul William, pe parcursul turneului lor din Asia şi Pacific, cu ocazia Jubileului de Diamant al Reginei. Ţinutele ducesei au fost una mai frumoasă decât alta şi fiecare adaptată regiunii vizitate. Să le revedem!

 • Dorel Vişan: „Sunt un orgolios!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorel Vişan: „Sunt un orgolios!“

  Stăteam într-o după-amiază din săptă­mânile astea la o terasă. Stăteam de vorbă cu maestrul Dorel Vişan. Despre ale noastre. Vorbeam şi făceam intervi­ul acesta. La un moment dat, în timpul lui, mă gândeam ce meserie frumoasă e asta. Să te întâlneşti cu oameni de talia lui, să pui ce întrebări vrei. El să-ţi răspundă. Frumoasă meserie, dom­nule! La final, maestrul să dea un telefon cuiva, să aducă o carte pentru

Modifică Setările