Stiri despre observatorul militar

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ion Cristoiu: „Pe 22 decembrie 1989, între orele 11.00-16.00 am avut o juntă militară care a condus ţara“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ion Cristoiu: „Pe 22 decembrie 1989, între orele 11.00-16.00 am avut o juntă militară care a condus ţara“

  Decembrie 1989 rămâne o rană deschisă pentru toţi cei care au trăit din plin evenimentele derulate în urmă cu 30 de ani. Din păcate, niciunul dintre preşedinţii postdecembrişti nu a găsit soluţia anihilării acestei "găuri negre" din istoria recentă a României. Iar unele adevăruri nu au fost devoalate nici azi, doar maculate cu bună ştiinţă.

 • INTERVIU Imaginea neretuşată a militarului român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Imaginea neretuşată a militarului român

  Quo vadis, Armata României? Pentru militarii activi lucrurile sunt clare. Alături de aliaţi. Acolo unde le impun priorităţile postdecembriste. Pentru rezervişti? Unul câte unul, spre cimitir. Pentru că nimeni pare a NU mai avea nevoie de ei. Fiind trataţi precum sclavii lui Spartacus. Şi aici vizez pe majoritatea celor opt divizii de români marginalizaţi, care mai iau poziţia de drepţi, la intonarea Imnului Naţional. Nişte "nesimţiţi"...

 • Florin Şperlea şi ofiţerul electronic de serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Şperlea şi ofiţerul electronic de serviciu

  În România există zeci de mii de conaţionali specializaţi într-un domeniu tot mai rar mediatizat, din raţiuni ce ţin de obsesia unora, de a face audienţă - pe micile ecrane, la posturile de radio şi în publicaţiile cu ediţii tipărite axate pe scandalurile zilnice -, pe măsura apetenţei cultivate pentru un nivel intelectual arid. La polul opus, de partea bună a forţei viitorului dezirabil se află un compatriot tenace.