Stiri despre oboseala

  348 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce ravagii face deshidratarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ravagii face deshidratarea

  Aproximativ 65 la sută din organismul unui adult este format din apă. La o greutate de 70 de kilograme, o persoană are nu mai puţin de 45 de litri de apă! Cu toate acestea, este suficient să pierdem doi la sută din această cantitate pentru a ne deshidrata. Consecinţele? Oboseală, dureri de cap, iar în cazurile grave, pierderea cunoştinţei şi chiar decesul.

 • Intoxicaţia cu metale grele dă oboseală cronică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intoxicaţia cu metale grele dă oboseală cronică

  Persoanele  care lucrează în industria chimică sunt cele mai expuse. Metalele grele pot fi eliminate din organism prin tratamentul cu agenţi chelatori, medicamente-antidot. Această terapie se face numai sub supraveghere medicală strictă.

 • Tonice din natură pentru ficatul obosit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tonice din natură pentru ficatul obosit

  Când acest laborator complex al organismului oboseşte, apar balonarea, constipaţia, greţurile şi oboseala. Acestea sunt semne că ficatul are nevoie de ajutor. Află în continuare care sunt cele mai bune remedii naturale.

 • Atenţie la excesele din weekend!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la excesele din weekend!

  Mulţi dintre noi mănâncă mai mult şi consumă cantităţi mai mari de alcool la sfârşitul săptămânii decât în restul zilelor. Aceste obiceiuri pot să ne strice buna-dispoziţie în weekend, pentru că deseori provoacă stări de rău. Mai mult, în prima zi a săptămânii ne vom simţi obosiţi.

 • Oboseala generaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oboseala generaţiilor

  Femeile care deţin poziţii de top nu mai sunt o raritate aşa că, pentru majoritatea companiilor, diversitatea sexuală este deja o necesitate, nu o problemă.

 • Moduri de a combate astenia de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri de a combate astenia de primăvară

  Crudităţile şi mişcarea alungă efectele schimbării anotimpurilor asupra sănătăţii noastre. Încălzirea vremii şi modificările presiunii atmosferice duc la apariţia migrenelor şi a oboselii. Pentru a evita astenia trebuie să luăm măsuri chiar de la debutul primăverii.

 • Sindromul secolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindromul secolului

  O afecțiune controversată, oboseala glandelor suprarenale explică multe dintre problemele vieții moderne şi afectează în special femeile. O senzaţie de oboseală permanentă, mai mulţi nervi decât de obicei şi lipsa apetitului pentru sex pot fi simptome ale bolii secolului XXI, al cărei principal factor declanşator este stresul.

 • Oameni storşi de prea multă muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oameni storşi de prea multă muncă

  La fel ca maşinăriile, şi oamenii au limitele lor. Atunci când ignorăm orele de somn sau de relaxare de dragul muncii, organismul se răzbună şi cedează când ne aşteptăm mai puţin. Epuizare fizică şi psihică totală. Unii dintre cei care muncesc non-stop ajung să încerce această stare, din care îşi revin greu.