Stiri despre obligatiuni

  191 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Italia, ţara în care totul merge bine, dar stă la pomana UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia, ţara în care totul merge bine, dar stă la pomana UE

  Devine din ce în ce mai evident că Italia nu mai reuşeşte să stea pe propriile picioare şi că are nevoie de bunăvoinţa BCE pentru a supravieţui. În faţa evidenţei însă, Berlusconi nu poate pronunţa cuvintele „criză” şi „Italia” în aceeaşi propoziţie.

 • Investitori sătui de obligaţiuni? Există alternative!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investitori sătui de obligaţiuni? Există alternative!

  Analiştii financiari au găsit soluţii pentru a scoate profit chiar şi în contextul activităţii reduse de pe pieţele de capital. Cerealele, infrastructura statelor emergente şi tranzacţiile valutare cu yeni, dolari australieni şi canadieni sunt recomandate de strategi.

 • China preferă euro în locul dolarului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China preferă euro în locul dolarului

  Măsurile adiţionale de stimulare a economiei anunţate de SUA sperie potenţialii investitori, determinându-i să se ferească de dolar. Decizia Chinei de a renunţa la obligaţiunile deţinute în dolari, îndreptându-se către cele denominate în euro, ar putea duce la deprecierea monedei americane.

 • Financial Times: Banii de la FMI luaţi de România,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Financial Times: Banii de la FMI luaţi de România, "sperietoare" pentru investitori

  Acceptarea banilor de la FMI, în timp ce Ungaria respinge ajutorul Fondului, pare să fi marcat România ca o ţară cu probleme, scrie Financial Times, citat de Mediafax. Publicaţia comentează eşecul Ministerului de Finanţe de la Bucureşti de a vinde obligaţiuni din cauza randamentelor ridicate cerute de investitori.

 • BCE cumpără mai puţine obligaţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BCE cumpără mai puţine obligaţiuni

  Statele îndatorate din zona euro se confruntă cu dificultăţi în vederea obţinerii de finanţări internaţionale, pe fondul temerilor privind capacitatea lor de a rambursa creditele.

 • Aveţi obligaţiuni Bistriţa? Mâine veţi primi ceva bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aveţi obligaţiuni Bistriţa? Mâine veţi primi ceva bani

  Primăria municipiului Bistriţa (BIS29) anunţă deţinătorii de obligaţiuni emise de această instituţie că mâine, 25 mai, va efectua plata pentru cel de-al doilea cupon în valoare unitară de 1,87 lei/titlu şi pentru a doua rată de principal în valoare de 1,25 lei/obligaţiune. Data de referinţă (la care trebuie să deţineţi acţiuni pentru a primi banii) este 20 mai 2010.

Modifică Setările