Stiri despre oana botezatu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să-ţi faci masa frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi faci masa frumoasă

  Până la servirea bucatelor, oaspeţii tăi vor intra în atmosfera de sărbătoare cu ajutorul decorului pe care vei reuşi să-l creezi.

 • Mihaela Cristofor: „Un cămin frumos are veselie şi iubire“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihaela Cristofor: „Un cămin frumos are veselie şi iubire“

  Mihaela Cristofor, managerul unei companii din domeniul frumuseţii, spune că o casă nu ar fi decât un showroom de mobilier şi decoraţiuni dacă oamenii care o locuiesc nu i-ar da „viaţă“. Pentru femeia de afaceri Mihaela Cristofor (34 de ani), „acasă“ are o definiţie familiară cu precădere mămicilor: „râs de copil, primul dinţişor, primul pas, seri liniştite cu prichindeii, jocuri nebănuite, picturi cu Tempera şi c

 • Elena Toader, arhitect: „Românii nu înţeleg că puţin înseamnă mult, de fapt“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Toader, arhitect: „Românii nu înţeleg că puţin înseamnă mult, de fapt“

  Elena Toader, arhitecta care a dat programul fix dintr-o corporaţie pe activitatea creativă de la magazinul YaU, vorbeşte despre dorinţa oamenilor de a epata. Alături de partenerii săi, Elena creează obiec­te de design din diverse materiale, de la împletituri din cablu la combinaţii de furculiţe de unică folosinţă.

 • Cu lipici la casa ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu lipici la casa ta

  Tapetul, un material cunoscut de mai bine de 300 de ani, a revenit de curând în atenţia designerilor de amenajări interioare din toată lumea. Tapetul este una dintre variantele cele mai facilie de personalizare a unei camere. Iar dacă aplicarea nu e mare filosofie, să alegi modelul potrivit poate fi o adevărată provocare.

 • Balansoarul, vedeta din living
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Balansoarul, vedeta din living

  În casa aflată într-o zonă rezidenţială din Pipera, Florentina Opriş şi-a creat un spaţiu care s-o deconecteze de nebunia oraşului cu care a fost nevoită să înlocuiască Braşovul natal. La fel cum e dependentă de sport, e dependentă şi de natură, aşa că avea nevoie de un cămin care să împrumute beneficiile acesteia şi s-o umple de energie.