Stiri despre oamenii timpului

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oamenii Timpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii Timpului

  În România sunt multe iniţiative frumoase şi proiecte pe termen mediu şi lung; din păcate, puţine dintre ele se materializează şi ajung, apoi, să constituie o tradiţie. Sfera culturii nu face excepţie de la această „regulă“ a debutului cu aplauze furtunoase şi a pierderii entuziasmului, pe parcurs.

 • Oamenii Timpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii Timpului

  Într-o perioadă în care zilnic aflăm despre ilegalităţile celor ce au ocupat de ceva vreme locuri în loja elitei politice a României, aceiaşi care au vrut să se erijeze şi în elite ştiinţifice prin plagiat, în care mass-media a promovat mai mult anomaliile şi mitocăniile decât oamenii şi acţiunile ce ţin în picioare o societate, s-a produs la Iaşi un eveniment ce ne astrage atenţia asupra obligaţiei morale de a ne cunoaşte şi respecta elitele.

 • Cine sunt
„Oamenii Timpului“ din Bacău şi din ce domenii au fost selectaţi. Băcăuanii îşi
pot susţine favoriţii până pe 6 decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt „Oamenii Timpului“ din Bacău şi din ce domenii au fost selectaţi. Băcăuanii îşi pot susţine favoriţii până pe 6 decembrie

  Au fost selectate persoanele nominalizate să participe la Gala Oamenii Timpului, care va avea loc pe 12 decembrie 2015, în Sala Mare a Teatrului Naţional «Vasile Alecsandri» din Iaşi. În acest an, juriul va alege, pe baza dosarelor şi a voturilor de pe site-ul campaniei, cea mai reprezentativă personalitate din 10 domenii de activitate, la care vor participa concurenţi din şase judeţe ale Moldovei dar şi din Cernăuţi şi Chişinău.

 • FOTO S-a lansat
campania „Oamenii Timpului“ la Bacău. Vor fi nominalizaţi şi promovaţi cei mai
valoroşi oameni din judeţele Moldovei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO S-a lansat campania „Oamenii Timpului“ la Bacău. Vor fi nominalizaţi şi promovaţi cei mai valoroşi oameni din judeţele Moldovei

  Vineri, 4 septembrie, de la ora 11, în Sala Studio a Teatrului Bacovia a avut loc lansarea Campaniei Oamenii Timpului în Judeţul Bacău, eveniment organizat de Asociaţia şi Revista Timpul de la Iaşi. Anul acesta vor fi evidenţiaţi oamenii valoroşi din întreaga Moldovă, inclusiv Chişinău şi Cernăuţi iar până în 2018 organizatorii vor să extindă evenimentul pentru românii de pretutindeni, într-o „Mare Unire Culturală“.

 • „Oamenii Timpului“, o reverenţă pentru Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oamenii Timpului“, o reverenţă pentru Iaşi

  La finele acestui an, în luna decembrie, vom scrie împreună primul capitol dintr-o poveste. Noi, cei de la revista „Timpul“, împreună cu cititorii noştri, vom depăna întreaga amintire a unui an, o amintire legată de Iaşul anului 2014.

Modifică Setările