Stiri despre nuduri

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Facebook le cere
nuduri utilizatorilor săi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook le cere nuduri utilizatorilor săi

  Dintre toate marile companii de tehnologie, studiile de piaţă arată că utilizatorii au cea mai mică încredere în Facebook, aşa că nu este surprinzător că cea mai nouă idee a companiei a fost întâmpinată cu reacţii negative.

 • Nuduri pe acoperiş: proiectul fotografic pentru care femei frumoase şi-au învins teama de înălţime şi au pozat goale FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuduri pe acoperiş: proiectul fotografic pentru care femei frumoase şi-au învins teama de înălţime şi au pozat goale FOTO

  „Frumuseţea şi New York” şi-a intitulat artistul japonez Mar Shirasuna proiectul care prezintă 50 de modele fotografiate pe acoperişurile zgârie-norilor din metropola americană. Dorinţa fotografului a fost să reinventeze pozele de tip selfie care sunt făcute în locuri cât mai spectaculoase şi chiar periculoase, împrumutându-le din graţia trupului feminin.

 • FOTO O scurtă istorie a nudului în artă, cu tentă homosexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO O scurtă istorie a nudului în artă, cu tentă homosexuală

  De sute de ani, corpul uman a fost în centrul atenţiei pentru artişti, una dintre cele mai sublime forme de expresie fiind nudul. Chiar dacă vorbim de stilul clasic, renascentist sau despre cele mai moderne desene, armonia trupului omenesc fără veşminte a născut mereu dezbateri.

 • FOTO Istoria nudului în fotografie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Istoria nudului în fotografie

  Frumuseţea corpului uman a fost dintotdeauna un privilegiu în domeniul artei fotografice. Vă prezentăm parcursul acestui tip de fotografie, având ca punct de pornire noua carte „The Nude in Photography“, de Paul Martineau, publicată în Statele Unite la începutul lunii aprilie 2014.

 • FOTO Studentele rugbiste de la Oxford, goale în scopuri caritabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Studentele rugbiste de la Oxford, goale în scopuri caritabile

  În dorinţa de a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi, membrele echipei feminine de rugby a Universităţii Oxford din Marea Britanie au renunţat la haine şi inhibiţii şi-au contribuit la realizarea unui calendar care a fost deja scos la vânzare.

 • FOTO Nudurile din centrul oraşului au fost vandalizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nudurile din centrul oraşului au fost vandalizate

  Trei statui au fost amplasate ieri în plin centrul oraşului, însă în azi-nopate au fost vandalizate. Craiovenii au declarat că este păcat că unii oamenii au ajuns să îşi bată de joc de operele de artă.

 • Cod galben pentru nuduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod galben pentru nuduri

  Un mic plus de interes devine în piață un mare atu comercial.

 • Paradisul lui Pirelli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradisul lui Pirelli

  Calendarul pe 2012 al faimosului brand reuneşte frumuseţi fotografiate în Corsica. Pagini realizate de redacţia Forbes.

 • Nudurile lui Mălăele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nudurile lui Mălăele

  Artistul expune până miercuri, în Capitală, o parte dintre celebrele sale „carigrafii“: nuduri, grafică, caricatură şi autoportrete. Expoziţia, vernisată sâmbătă, în prezenţa lui Mălăele, cuprinde 20 de lucrări şi va putea fi vizitată la Hotel Mariott. Despre personajele sale, artistul spune că sunt „imaginate“.

 • Bacău: Expoziție cu nuduri la Galeriile Frunzetti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Expoziție cu nuduri la Galeriile Frunzetti

  Artiștii din Bacău vor expune tablouri care pun în valoare femeia în diferite ipostaze. "Erotica" este la a doua ediție și poate fi admirată în următoarele două săptămâni. Lucrările sunt de vânzare.

 • PORTRET Oscar Iustin, fotograful de nuduri GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Oscar Iustin, fotograful de nuduri GALERIE FOTO

  Timişoreanul înfruntă tabu-urile pozând de trei ani formele femeilor şi transformă înfăţişarea lor în opere de artă. Asemeni oricărui alt copil, Oscar Iustin a avut în copilărie numeroase vise, dar nu se visa niciodată fotograf, darămite adept al nudurilor.

 • Iată cele mai sexy nuduri de vedete din 2009
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată cele mai sexy nuduri de vedete din 2009

  În pragul Premiilor Oscar, cunoscutul site viral ¨Mr Skin¨ a făcut un clasament al celor mai dezbrăcate vedete din filmele lansate în anul 2009.

Modifică Setările