Stiri despre nuca

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară
delicioasa prăjitură cu nucă şi gem de caise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară delicioasa prăjitură cu nucă şi gem de caise

  Un desert uşor de preparat şi foarte consistent, prăjitura cu nucă şi gem de caise se prepară în mai puţin de o oră şi jumătate. Care sunt ingredientele de care aveţi nevoie şi cum se prepară originala prăjitură, aflaţi din materialul următor.

 • Reţetă VIDEO Cuib de viespi cu nucă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă VIDEO Cuib de viespi cu nucă

  Toamna şi iarna, în zilele reci, când vii acasă şi miroase-a scorţişoară şi a „ceva bun“ parcă e Raiul pe pământ :) Mereu mă gândesc la zilele ploioase sau friguroase şi la mirosul de scorţişoară şi prăjituri cu nucă.

 • Ciocolată de casă cu nucă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocolată de casă cu nucă

  Sunt zile în care nu mai ştii ce să găteşti, ca să fie şi bun, şi ceva nou, şi pe placul tuturor. Pentru că timpul tău este preţios, îţi venim în ajutor cu această reţetă simplă de ciocolată de casă cu nucă.

 • Cozonac cu nuci, reţeta tradiţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozonac cu nuci, reţeta tradiţională

  Când te gândeşti la Crăciun parcă simţi automat mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor. Acest desert poate fi umplut cu stafide, ciocolată sau rahat, dar niciunul nu este la fel de bun precum tradiţionalul cozonac cu nucă.

 • Cozonac cu nucă şi rahat, fără dospire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozonac cu nucă şi rahat, fără dospire

  Îţi doreşti să prepari un cozonac acasă, dar nu ai mult timp la dispoziţie? Ce ai spune dacă ai încerca reţeta noastră de cozonac fără dospire?

 • Cum faci cei mai buni cozonaci de post. Variantă de
reţetă: cozonac „trandafir“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum faci cei mai buni cozonaci de post. Variantă de reţetă: cozonac „trandafir“

  A început postul Crăciunului, iar pentru persoanele care vor să postească, dulciurile au ajuns pe ”lista neagră”. Majoritatea conţin lapte, unt sau ouă, astfel că nu pot fi incluse în lista alimentelor permise în perioada de post. Totuşi, cozonacii pot fi surpinzător de buni fără toate aceste ingrediente.

 • Prăjitură cu brânză şi nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu brânză şi nucă de cocos

  Este un desert cremos, dulce şi foarte aromat datorită cocosului. Încearcă reţeta şi vei vedea cât de repede va dispărea această prăjitură cu brânză şi nucă de cocos din tavă. Recomandăm respectarea reţetei pentru aluat întocmai, pentru că e bine de evitat un aluat sfărâmicios din biscuiţi.

 • Prăjitură cu mere şi nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mere şi nucă de cocos

  Cred că nu te-ai gândit până acum cât de delicioasă este combinaţia de blat pufos, mere zemoase şi nucă de cocos aromată! Nici nu-ţi vei da seama cât de repede va dispărea din tavă această prăjitură cu mere şi nucă de cocos!

 • Ce alimente te feresc de bolile de ficat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente te feresc de bolile de ficat

  Dacă ficatul devine suprasolicitat, ca urmare a stresului sau a expunerii excesive la toxine, organismul este afectat şi, astfel, pot aparea probleme grave de sănătate. De aceea, este important ca acest organ să fie menţinut sănătos. Doar în acest fel vei putea ţine la distanţă bolile de ficat.