stiri despre nouriel roubini

Nu este un simplu scandal din seria devenită deja rutină pe model american. Este cu mult, mult mai mult şi mai grav. Dacă ar fi fost doar un preşedinte care-şi vânează fostul opozant politic devenit duşman pe viaţă, asta chiar de înţeles şi acceptabil deoarece astea sunt noile reguli de joc pe o scenă din ce în ce mai nemiloasă, chiar sângeroasă dacă asta trebuie pentru a distra şi convinge mulţimea cu burţile goale.

acum 22 ore · comentarii (13)

Într-un interviu acordat Agenţiei Naţionale de Ştiri a Ucrainei / Ukrinform, generalul-locotenent Valeriy Zaluhnyi, comandantul şef al Forţelor Armate ale Ucrainei afirma franc: "Să fim sinceri: avem de a face, în prezent, cu Forţele Armate ale Rusiei, cu o putere totală de până la 1.000.000 de soldaţi. Ca ofiţer, nu prea accept povestea celor 100.000. Credeţi-mă, poimâine numărul trupelor ruseşti poate creşte până la 210.000..."

acum 15 ore · comentarii (23)

O mulţime de studii arată că este important să le citeşti copiilor de când se află în burtică, pentru că le creşti capacitatea viitoare de a învăţa şi de a utiliza cuvintele. Totuşi, cărţile pentru bebeluşi şi cele pentru copiii foarte mici nu sunt neapărat, destinate lecturii.

acum 3 ore · comentarii (0)

Există multe similitudini între plagiatul lui Victor Ponta şi cel al premierului Ciucă. Cu exact aceleaşi argumente, aduse acum şi de Nicolae Ciucă, Victor Ponta şi-a pierdut titlul de doctor, în urma unei decizii definitive a ICCJ. Nicolae Ciucă argumentează, precum Ponta în acum câţiva ani, că „lucrarea a fost întocmită conform cerinţelor legale existente la acea vreme”. Acelaşi argument nu l-a salvat pe Ponta de pierderea titlului de doctor.

acum 17 ore · comentarii (19)

În articolul de astăzi al proiectului „China la zi”, vă prezentăm o serie de declaraţii oficiale ale purtătorilor de cuvânt ai Ministerului chinez al Afacerilor Externe din prima jumătate a lunii ianuarie şi, în final, două articole din presa chineză care reflectă, fie şi indirect, poziţia conducerii de la Beijing.

Sportul nu mai este de mult al fanilor, sportul nu mai este despre sport, este despre recorduri, marketing şi bani, mulţi bani. Fiecare record înseamnă o cupă în plus dar mai ales înseamnă noi sponsori. Majoritatea sportivilor de top câştigă mai mult din vânzarea imaginii decât din salarii sau premii.

acum 23 ore · comentarii (0)

După două premiere de forţă, „Norma” şi „Lohengrin”, stagiunea centenară bucureşteană a programat o reluare binevenită, „Lucia di Lammermoor” de Donizetti, producţie autografiată Andrei Şerban, montare cu un parcurs ce a însemnat premiera din 1995 de la Opéra Bastille prezentată ciclic in loco, regândirea din 2014 pentru Opera din Iaşi, vizitarea Operei Naţionale Bucureşti în 2017.

acum 16 ore · comentarii (0)

Pentru USR, criza politică care a culminat cu ieşirea „salvatorilor” de la guvernare nu a fost cu noroc. Aruncaţi în opoziţie, deşi o mare parte a miniştrilor, în frunte cu Cristian Ghinea, au sperat până în ultimul moment că vor putea să îşi păstreze în continuare portofoliile, cei de la USR par că nu s-au dezmeticit din şocul generat de pierderea privilegiilor şi încă mai suspină după aerul rarefiat al puterii.

acum 23 ore · comentarii (55)
Modifică Setările