Stiri despre noul razboi rece

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ordinea internaţională sub atac: o nouă treaptă a escaladării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ordinea internaţională sub atac: o nouă treaptă a escaladării

  Suntem deja într-o nouă etapă, cu mult mai periculoasă, a Noului Război Rece? Cu siguranţă că da, mărturie documentul semnat de liderii SUA, Franţei, Germaniei şi Mariii Britanii.  Este condamnată în termenii cei mai fermi implicarea Rusiei pentru atacul produs, pe teritoriul britanic, împotriva unui fostv agent de informaţii rus.

 • Jens Stoltenberg: Rusia încearcă să-şi refacă sfera de influenţă în perimetrul frontierelor sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jens Stoltenberg: Rusia încearcă să-şi refacă sfera de influenţă în perimetrul frontierelor sale

  NATO continuă să fie preocupată de acţiunile Rusiei în Europa, dar nu este interesată de confruntare şi va continua dialogul cu Moscova în încercarea de a preveni izbucnirea unui nou război rece, a declarat miercuri secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, într-o întâlnire cu experţi în cadrul Consiliului Atlantic la Washington, relatează agenţiile de presă ruse TASS şi RIA Novosti, citate de Agerpres.

 • Noul Război Rece. Cum destabilizează Kremlinul Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Război Rece. Cum destabilizează Kremlinul Europa

  Rusia lui Vladimir Putin este acuzată că finanţează clandestin partide extremiste din state membre UE pentru a slăbi Europa şi a-şi promova agenda internaţională. Serviciile secrete americane au primit ordin din partea Congresului să efectueze o anchetă în acest sens, relatează The Telegraph.

 • Cât ne mai putem baza pe americani şi ce avem de făcut prin noi înşine? Şi de unde mai vin ameninţările
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ne mai putem baza pe americani şi ce avem de făcut prin noi înşine? Şi de unde mai vin ameninţările

  Scurtă introducere la ediţia FPR curentă: Nu este prima „ediţie de război” pe care ne-o livrează colegii din Washington. De data asta, însă, pică bine rău. Exact când europenii mai estici cer de urgenţă Casei Albe noi desfăşurări militare americane. Autorii români care au examinat chestiunea i-au completat exemplar pe cei americani.