Stiri despre noul locatar

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Memorie
salvată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Memorie salvată

  Mă număr printre fericiţii spectatori ce au avut ocazia să vadă spectacolul cu Noul locatar înscenat de Tompa Gábor în anul 2004, la Northern Stage Ensemble din Newcastle. Prilejul mi-a fost oferit de prezenţa montării în România, într-una dintre cele mai consistente ediţii ale Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 • Interviurile FNT: Ada Navrot, „portăreasa” lui Ionesco din „Noul locatar” de la Nottara: „E o capcană să joci absurdul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviurile FNT: Ada Navrot, „portăreasa” lui Ionesco din „Noul locatar” de la Nottara: „E o capcană să joci absurdul”

  Spectacolul "Noul Locatar" după textul lui Eugène Ionesco, în regia lui Gábor Tompa, se va juca la Teatrul „Nottara” joi, de la ora 18.30 şi vineri, de la 18.00, la Sala Horia Lovinescu, în cadrul festivalului Naţional de Teatru (FNT). Actriţa Ada Navrot, care interpretează personajul Portăreasa, va vorbi de la ora 15.00, la Adevarul Live, în cadrul Interviurilor FNT, despre acest spectacol de excepţie de la Teatrul Nottara.

 • Fest(in) pe Bulevard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fest(in) pe Bulevard

  Încerc să îmi imaginez ce ar putea înṭelege un neofit din sintagma de mai sus. Cei care nu au uitat experienṭa cozilor comuniste, s-ar putea gândi că “s-a băgat” ceva la colṭ, pe bulevard. Aceia care, scăpaṭi din foamea anilor ’80, s-au repezit la portocalele aduse în vrafuri la începutul anilor ’90, ar putea exclama: haleală, frate! Iar mai noii amatori de Centrul Vechi ar putea vedea aici încă un prilej de distracṭie, de “socializare”.

Modifică Setările