Stiri despre noapte

  183 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revelionul, mai liniştit decât Crăciunul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revelionul, mai liniştit decât Crăciunul

  Şase oameni au murit şi alţi 37 au ajuns la spital cu răni grave, în urma a 36 de accidente de circulaţie, produse pe drumurile din România, în ajunul Revelionului şi în prima zi a anului 2011.

 • Rochiile negre şi lila, vedetele nopţii de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochiile negre şi lila, vedetele nopţii de Revelion

    Indiferent că se pregătesc să petreacă noaptea de Revelion în familie, la restaurant sau în cluburi, doamnele şi domnişoarele din Alexandria vor să arate cât mai bine în noaptea dintre ani. Unele se mulţumesc cu oferta din magazinele locale, altele au luat deja calea mall-urilor din capitală în căutarea rochiei perfecte de Revelion.

 • Somnul de frumuseţe, demonstrat ştiinţific
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Somnul de frumuseţe, demonstrat ştiinţific

  Cercetătorii suedezi spun că au găsit dovada că opt ore de somn pe noapte ne fac mai sănătoşi şi mai arătoşi. O demonstrează reacţiile pe care le-au avut participanţii la un studiu când li s-au arătat fotografii cu voluntari care nu dormiseră destul. Au spus că arată bolnăvicios şi deloc atractiv, spre deosebire de voluntarii odihniţi.

 • În aşteptarea lui Moş Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În aşteptarea lui Moş Nicolae

  În această noapte vine Moş Nicolae, cu cadourile visate, pentru copiii care au fost cuminţi şi ascultători

 • Tot Mediaşul rămâne în noaptea aceasta fără apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot Mediaşul rămâne în noaptea aceasta fără apă

  Compania de apă S.C. Apa Târnavei Mari anunţă sistarea apei potabile, noaptea de 02-03.11.2010 între orele 23:00 – 06:00, în municipiul Mediaş, în vederea remedierii unei avarii la conducta de alimentare cu apă a oraşului.

 • Iaşi: LIVE Pelerinii se înfruptă cu sarmale în toiul Liturghiei de Sfânta Parascheva. Câţiva oameni s-au grăbit să dea pomană (FOTO şi VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: LIVE Pelerinii se înfruptă cu sarmale în toiul Liturghiei de Sfânta Parascheva. Câţiva oameni s-au grăbit să dea pomană (FOTO şi VIDEO)

  Credincioşii au îndurat frigul nopţii pentru a se ruga la Cuvioasa Parascheva. Oamenii au străbătut o coadă de mai bine de doi kilometri pentru a ajunge la racla cu moaşte. Pelerinii continuă să aştepte la rând şi joi dimineaţă în timp ce în Curtea Mitropoliei se ţine slujba de Hramul Sfintei Parascheva. Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru ultimele noutăţi de la unul dintre cele mai mari pelerinaje din România.

 • Noapte aglomerată pentru pompierii constănţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noapte aglomerată pentru pompierii constănţeni

  Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au răspuns în această noapte la trei solicitări venite din partea populaţiei, care anunţa incendii, dar şi persoane aflate în dificultate.

 • ARAD: Noapte specială de pelerinaj la mănăstirea Hodoş-Bodrog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ARAD: Noapte specială de pelerinaj la mănăstirea Hodoş-Bodrog

  Mii de credincioşi au înnoptat, sub cerul liber, în curtea mănăstirii, rugându-se toată noaptea, până dimineaţă. Mănăstirea Hodoş-Bodrog este una dintre cele mai vechi aşezări monahale din România şi îşi celebrează hramul de Adormirea Maicii Domnului.

 • Noaptea cea mai sângeroasă a litoralului: patru morţi, doi criminali în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noaptea cea mai sângeroasă a litoralului: patru morţi, doi criminali în libertate

  Data de 12 august 2002 a însemnat moartea pentru patru tineri: fiica viceprimarului din Eforie, Cristina Radu (24 de ani); Lavinia Serdaru (22 de ani), o tânără din Pitești aflată în luna de miere la Mangalia şi soţul său, Daniel Spiridon (35 de ani), cel care a ucis-o; Huseyn Hasan (30 de ani), un bodyguard al clubului XXI Melody Mamaia. 

 • Constanţa: Încep nopțile devoratorilor de publicitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Încep nopțile devoratorilor de publicitate

  Stațiunile Vama Veche, Eforie Nord, Mamaia, Năvodari, Eforie Sud, Mangalia, Jupiter, Costineşti și Neptun găzduiesc, până pe data de 4 septembrie, spectacolele Noaptea devoratorilor de publicitate - Litoral 2010.

 • De ce scrâşnim din dinţi noaptea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce scrâşnim din dinţi noaptea

  Nu multe persoane cu bruxism ajung la medic. Totuşi, specialiştii spun că aceasta este una dintre cele mai comune tulburări de somn. Stresul, problemele de natură psihică sau anumite tulburări ale nervilor faciali, dar şi poziţia incorectă de somn ne fac să strângem din dinţi atât pe timpul nopţii, cât şi ziua.

 • Noaptea competiţiei pe bune între muzee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noaptea competiţiei pe bune între muzee

  Evenimentul devenit deja cunoscut sub numele de „Noaptea muzeelor“ nu mai este o simplă obligaţie de serviciu pentru instituţiile culturale. Scoase din amorţeală de eventuala candidatură pentru capitala europeană culturală, instituţiile clujene se întrec în oferte dinamice.

 • Sibiu: Noapte albă şi atracţii variate în muzeele sibiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Noapte albă şi atracţii variate în muzeele sibiene

  Peste 20.000 de vizitatori sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentele organizate de „Noaptea muzeelor“. Programe tematice, concerte pentru toate gusturile, expoziţii şi chiar prezentări de modă vor fi prezentate de Muzeul Naţional Brukenthal şi de Complexul Naţional „Astra“

 • Cauze ascunse ale transpiraţiei nocturne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze ascunse ale transpiraţiei nocturne

  Te trezeşti lac de transpiraţie în toiul nopţii? De vină este, de cele mai multe ori, temperatura prea mare din dormitor sau pijamaua prea groasă. Dar, dacă aceste episoade se repetă, ar trebui să mergi la medic, căci pot ascunde boli, uneori grave.

 • Soluţie de criză: bonă până la miezul nopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţie de criză: bonă până la miezul nopţii

  Femeile angajate să aibă grijă de cei mici fac tot mai multe ore suplimentare. Forţaţi să muncească mai mult din cauza disponibilizărilor din ultima perioadă, părinţii solicită bonelor program prelungit pentru îngrijirea copilului.

 • Cabral, justiţiarul de la miezul nopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cabral, justiţiarul de la miezul nopţii

  Locurile de parcare din Capitală pot fi întotdeauna o adevărată problemă. În aceste cazuri, şoferii bucureşteni găsesc locuri de parcare inedite.

 • Beţi cafea fierbinte la terasă în miezul iernii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beţi cafea fierbinte la terasă în miezul iernii

  Singura terasă din Capitală unde poţi să-ţi bei cafeaua ca şi cum ai fi în miezul verii, în timp ce afară sunt mai puţin de zero grade, se găseşte în Centrul Istoric.

Modifică Setările