Stiri despre ninel peia

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia îl caută. Soţia a reacţionat surprinzător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia îl caută. Soţia a reacţionat surprinzător

  Ninel Peia, candidat la prezidenţiale din partea Neamului Românesc, a dispărut, la Cluj, cu trei zile înainte de scrutin, susţin surse judiciare pentru Adevărul. Peia a ieşit din hotelul în care era cazat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, îmbrăcat în costum, şi a plecat pe jos. Nu a mai fost văzut. Poliţia şi familia îl caută. Conform legii, ofiţerii SPP trebuie să asigure paza candidaţilor doar în timpul activităţilor  de campanie

 • Cine are nevoie de educaţie sexuală?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine are nevoie de educaţie sexuală?

  Legea intitulată (cam patetic) „pentru inocenţa copilăriei”, iniţiată de deputatul PSD Ninel Peia, a fost adoptată tacit de Senat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ea mai departe, în Camera Deputaţilor. Dar mi se pare util să reiau aici un punct de vedere pe care l-am scris în urmă cu câteva luni.

 • Cine are nevoie de educaţie sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine are nevoie de educaţie sexuală

  Un deputat a iniţiat acum câteva luni un proiect de lege prin care doreşte „să apere inocenţa copiilor”. Adică să interzică predarea educaţiei sexuale în clasele primare şi în gimnaziu. De curând, peste 100 de organizaţii neguvernamentale şi-au exprimat sprijinul pentru acest proiect de lege.

 • Descântându-ne
uşor spre viitor. Despre tradiţie, balegă de elefant şi Ninel Peia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descântându-ne uşor spre viitor. Despre tradiţie, balegă de elefant şi Ninel Peia

  Am vorbit săptămâna trecută la Copenhaga cu o jurnalistă din Zimbabwe care îmi zicea că la ea în ţară lumea încă mai crede că trebuie să bei nu mai ştiu ce cocktail cu balegă de elefant ca să ai mai puţine dureri la naştere. Iar când a fost însărcinată, mama ei a avut grijă să îi facă rost de balegă de la piaţă. Sună aşa de deplasat?

 • Analfabetism
istoric şi politic. Legea mamelor eroine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analfabetism istoric şi politic. Legea mamelor eroine

  În perioada politicii pronataliste ceauşiste care a început cu Decretul 770 din 1966, medaliile le recompensau pe femei pentru contribuţia lor la construcţia comunismului. Prin intermediul Legii mamelor eroine, care îl are ca iniţiator pe deputatul PSD Ninel Peia, femeile devin acum nişte eroine capitaliste într-o competiţie din sfera producerii copiilor.

 • Patriotism românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patriotism românesc

  Nu se putea, ingenioşi, deştepţi, mîndri cum suntem, să nu găsim şi în materie de patriotism o formulă „originală”, nemaiîntîlnită, unică probabil, pe întreg mapamondul. Ne putem lăuda cu un „patriotism” paradoxal, imprevizibil, greu de sistematizat. Avem, de curînd, un exemplu eclatant al complicatei noastre iubiri de ţară.

 • Cazul Colectiv a deschis 
robinetul cu inepţii parlamentare. „România a scăpat de un plan diabolic: spargerea ţării în trei republici“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul Colectiv a deschis robinetul cu inepţii parlamentare. „România a scăpat de un plan diabolic: spargerea ţării în trei republici“

  Ninel Peia şi Ioan Ghişe, doi dintre parlamentarii apropiaţi lui Victor Ponta, au venit cu câteva teorii halucinante pentru a explica schimbarea guvernării. În timp ce Peia susţine că România a fost la un pas să piardă Ardealul şi Moldova, Ghişe vede o conspiraţie mondială care i-a scos pe oameni în stradă.

 • Marşul Tricolorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marşul Tricolorului

  În timp ce liderii comunisti prognozeaza o viitoare alianţă cu actualele declarate forţe europene de la Chişinău, în timp ce banii trimişi ilegal de la Moscova sunt aduşi cu valiza de Dodon şi folosiţi pentru subminarea traseului european şi promovarea unor forţe politice asiatice de extremă stânga, e timp ca moldovenii să arate clar direcţia pe care vor şi să îşi protejeje simbolurile naţionale.

 • Deputat român: Acordul de Asociere era necesar pentru pregătirea Reunirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputat român: Acordul de Asociere era necesar pentru pregătirea Reunirii

  Semnarea Acordului de Asociere al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană reprezintă o victoriei comună a diplomaţiei celor două state româneşti şi un pas spre Reunire, declară deputatul român Ninel Peia, secretar al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor.

Modifică Setările