Stiri despre niculae spiroiu

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adept al doctrinei meritocraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adept al doctrinei meritocraţiei

  Azi a împlinit 84 de ani, cel ce a fost, în ordine cronologică, al treilea ministru al apărării, în perioada postdecembristă. El a asigurat tranziţia de la perioada miniştrilor în uniforme militare, la aceea a purtătorilor de costume civile, în ani când  armata ţării parcurgea limpeziri cu finalităţi necunoscute, bătălia reală fiind la nivelul mentalităţilor, între conservatori şi promotorii unei respiraţii libere în arealul public.

 • VIDEO România în ecuaţia Orientului Mijlociu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO România în ecuaţia Orientului Mijlociu

  Deşi locaţiile organizaţiei teroriste Stat Islamic/ISIS/ISIL continuă să fie bombardate de escadrilele ţărilor care sunt alături de Statele Unite, în efortul de a restabili autoritatea statelor afectate de ciuma neagră, precum Irakul şi Siria, în zonele  controlate de bine antrenaţii rebeli islamişti, totuşi un fost director adjunct al CIA afirmă că Al-Qaeda rămâne ameninţarea neconvenţională mai gravă pentru SUA.

 • VIDEO Mărirea şi decăderea industriei naţionale de apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mărirea şi decăderea industriei naţionale de apărare

  Curând va avea loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din România, dar în trei săptămâni este greu de crezut că nu puţinii candidaţi la jilţul de la Palatul Cotroceni vor avea timp şi informaţii adecvate pentru a aborda dosarul industriei naţionale de apărare, implicit dotarea cu tehnică de luptă modernă a Forţelor Armate Române. În schimb, în dezbaterea pentru turul decisiv, această prioritate nu va putea fi ocolită.

Modifică Setările