Stiri despre new york

  1079 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Obsesia brandurilor străine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obsesia brandurilor străine

  Nu-i de mirare că valuri de chinezi se duc la New York pentru a cumpăra bunuri la preţuri mai mici.

 • Ecclestone vrea o cursă de Formula 1 la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecclestone vrea o cursă de Formula 1 la New York

  Formula 1 nu a reuşit până acum să-şi găsească mulţi adepţi în SUA, acolo unde Indy Car sau Nascar se bucură de o popularitate imensă. Bernie Ecclestone nu se lasă şi anunţă că-şi doreşte o cursă la New York.

 • VIDEO „Cina cea de Taină“, tot mai copioasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Cina cea de Taină“, tot mai copioasă

  Cercetătorii au ajuns la concluzia că porţiile de mâncare ale apostolilor au crescut cu două treimi în ultimul mileniu. Picturile cu „Cina cea de Taină“ s-au schimbat simţitor în timp, porţiile de hrană devenind tot mai consistente.

 • Ocolul subconştientului în sute de desene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ocolul subconştientului în sute de desene

  În timp ce călătoriile prin gaura de iepure imaginată de Tim Burton pompează încasări de box-office, la MoMA se derulează o expoziţie-gigant dedicată celui mai atipic regizor de la Hollywood. Nu se întâmplă prea des ca un mare autor de cinema să dea în acelaşi timp lovitura cu un blockbuster construit pe o grea moştenire („Alice în Ţara Minunilor“ de Lewis Carroll) şi să expună la Mecca pieţei artistice: Museum of Moder

 • VIDEO Românce la Săptămânile Modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Românce la Săptămânile Modei

  Alexandra Şandor, Daniela Mârzac, Diana Moldovan, Cristina Gonţa şi Alina Bârlădeanu au defilat la New York, Londra, Milano şi Paris. Unele dintre ele nici nu au ajuns la majorat. Îşi încep viaţa devreme şi câştigă primii bani sub lumina reflectoarelor pe podiumurile de modă.

 • Americanii bagă taxă pe cola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii bagă taxă pe cola

  Alimentele dăunătoare sănătăţii vor fi taxate similar cu produsele din tutun. În SUA, primele vizate sunt băuturile carbogazoase cu conţinut ridicat de zahăr, responsabile pentru numărul mare de obezi şi diabetici.

 • Guvernatorul New York-ului, acuzat că a violat codul eticii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernatorul New York-ului, acuzat că a violat codul eticii

  Guvernatorul New York-ului, David Paterson, a fost acuzat de violare a codului eticii demnitarilor publici. Acesta a luat bilete la un meci de baseball în 2009 fără să le plătească şi este posibil să fi minţit în legătură cu intenţiile sale de a le plăti, potrivit unui raport, citat de AP.

 • Liviu Marcu a fost invitat să expună la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Marcu a fost invitat să expună la New York

  Deşi nu are studii de pictură, tablourile tânărului târgoviştean sunt apreciate în toată lumea. La 21 de ani, a primit aprecieri pozitive de la diferite personalităţi din domeniul artei.

 • Noul mijloc de transport în comun: taxiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul mijloc de transport în comun: taxiul

  Newyorkezii testează, începând de vinerea viitoare, un nou mijloc de transport în comun: taxiul. Un program experimental al autorităţilor locale îi încurajează să „împartă“ celebrele „taxiuri galbene“ pe rute prestabilite.

 • Fete în haine băieţeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fete în haine băieţeşti

  Amatoarele de modă ar putea da o raită prin şifonierele soţilor sau prietenilor ca să-şi alcătuiască o garderobă pentru toamna viitoare, în stilul celor prezentate la New York.

 • Faliment pe mâna americanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Faliment pe mâna americanilor

  Contra unor sume frumuşele, banca de pe Wall Street a încurajat mai multe ţări europene să-şi falsifice deficitele bugetare. Gigantul financiar Goldman Sachs a încasat un comision de 300 de milioane de euro doar pentru „transformarea“ unui împrumut în tranzacţie.  

 • New York: legea şi ordinea, „cosmetizate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  New York: legea şi ordinea, „cosmetizate“

  Edilii oraşului ar fi ordonat măsluirea datelor despre infractori. Imaginea metropolei americane care a învins criminalitatea a fost trucată de primarii Rudolf Giuliani şi Michael Bloomberg, susţin peste o sută de poliţişti.

 • Craiova: Felinarele roşii ale Băniei de altădată, stinse de timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Felinarele roşii ale Băniei de altădată, stinse de timp

  Fostele hoteluri ale Băniei colcăiau de „vânzătoare de plăceri“ în urmă cu 80 de ani. Acum le numesc prostituate, în anii 1930 le ziceau „fetiţe dulci“ sau „deocheate“. Le găseai în majoritatea hotelurilor din Craiova sau în bordeluri cu felinar roşu la poartă. Clienţii le erau profesori, magistraţi şi chiar preoţi. O partidă de amor varia de la 5 lei până la 100 de lei, în localurile de lux.

 • „Iubire la New York“ la Cinema Unirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Iubire la New York“ la Cinema Unirea

  Intrarea la filmul de dragoste care rulează de mâine pe marile ecrane costă 6 lei. Pelicula ajunge pe ecranul Cinematografului Unirea din acest weekend şi va rula timp de o săptămână.

 • Locul trei în raliul de la New York pentru echipajul David - Beldie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul trei în raliul de la New York pentru echipajul David - Beldie

  Echipajul românesc compus din pilotul prahovean Claudiu David şi copilotul albaiulian Mihaela Beldie a obţinut locul trei la raliul de iarnă al statului american New York. Cei doi au concurat pe o maşină Mazda 3 închiriată din SUA şi au reuşit să recupereze, duminică, trei locuri.

 • Copilotul albaiulian Mihaela Beldie, la raliul statului New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilotul albaiulian Mihaela Beldie, la raliul statului New York

  Mihaela Beldie, de 27 de ani, este prima şi singura femeie din România care a participat la campionatul de raliuri al statului nord-american. Familia Beldie promovează competiţiile automobilistice în judeţul Alba. Mihaela a moştenit talentul de la tatăl său, Mihai Beldie.

 • Harlem trece de la negru la alb
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harlem trece de la negru la alb

  În renumitul cartier newyorkez supranumit „capitala Americii negre“, locuitorii afro-americani, altădată „stăpânii“ acestuia, devin minoritari. Datele demografice demonstrează o realitate greu de imaginat: numărul negrilor din Harlem se micşorează, locul acestora fiind luat de hispanici, albi şi asiatici.

 • Un „cameleon“ la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un „cameleon“ la Hollywood

  Dublu câştigător de Oscar, De Niro este actor, regizor şi producător. La 23 ianuarie, de la 21.00, îl puteţi vedea la TV 1000 în drama „Bărbaţi de onoare“, care a fost nominalizată la două premii Grammy.

 • VIDEO Newyorkezii, puşi la „desărat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Newyorkezii, puşi la „desărat“

  Primăria oraşului New York pune în aplicare un plan prin care localnicii vor consuma alimente mai puţin sărate şi condimentate. Municipalitatea din „Big Apple“ cere restaurantelor să diminueze considerabil cantitatea de sare din meniuri. La rândul lor, europenii se preocupă serios de „siluetă“.

 • O alarmă a blocat un aeroport important din New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O alarmă a blocat un aeroport important din New York

  Un important terminal aeroportuar care deserveşte New York-ul a fost blocat duminică seara după declanşarea unei alarme de către o persoană care a pătruns în zona interzisă, informează AFP.

 • VIDEO Statele Unite: Primăria New York va semna un parteneriat cu Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Primăria New York va semna un parteneriat cu Google

  Primăria oraşului New York doreşte să semneze un parteneriat cu Google, pentru digitalizarea a circa 90.000 de imagini ale oraşului, realizate pe film de 35 de milimetri, începând cu anii '30, în scopuri urbanistice, informează ediţia electronică a New York Times.

 • VIDEO Transport în comun pe baterii la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Transport în comun pe baterii la New York

  Noile autobuze electrice din metropolă aduc linişte şi confort călătorilor, dar şi în trafic. În prezent, circulă doar trei vehicule de acest fel, însă autorităţile locale spun că până în 2010 vor mai fi achiziţionate încă 87 de exemplare.

 • Un băiat de 13 ani din Brooklyn a stat 11 zile în subteran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un băiat de 13 ani din Brooklyn a stat 11 zile în subteran

  Francisco Hernandez Jr., un copil de 13 ani ce suferă de sindromul Asperger, o amaladie care afectează capacitatea de socializare şi comunicare, a petrecut 11 zile în reţeaua metroului din New York, până când un poliţist l-a recunoscut într-un poster pentru persoane dispărute, informează poliţia, informează postul CNN.

Modifică Setările