Stiri despre new york

  1081 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Implicaţiile politice ale arestării lui Dominique Strauss-Kahn la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Implicaţiile politice ale arestării lui Dominique Strauss-Kahn la New York

  Acuzaţiile de tentativă de viol şi sechestrare aduse directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, i-ar putea îngropa cariera politică chiar dacă se vor dovedi false şi ar putea relansa cursa pentru preşedinţie în Franţa, unde acesta era considerat principalul contracandidat al lui Nicolas Sarkozy, comentează AFP.

 • Obama a depus o jerbă de flori la Ground Zero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama a depus o jerbă de flori la Ground Zero

  Preşedintele american Barack Obama a depus joi o jerbă de flori la Ground Zero, locul atentatelor din 11 septembrie 2001 de la New York, în memoria celor aproape 3.000 de victime.

 • VIDEO FOTO Noul Volkswagen Beetle, mai agresiv şi mai spaţios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Noul Volkswagen Beetle, mai agresiv şi mai spaţios

  Cel mai nou model Volkswagen Beetle a fost dezvăluit simultan pe trei continente - America (New York), Europa (Berlin) şi Asia (Shanghai). Automobilul păstrează proporţiile clasice, dar este mai sportiv şi mai agresiv decât modelul precedent.

 • SUCCES: Model sătmărean cu contract la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUCCES: Model sătmărean cu contract la New York

  Fotomodelul Oana Ţimerman a semnat un contract pe trei ani cu o agenţie de specialitate din capitala modei americane. Oana Ţimerman are numai 23 de ani şi o experienţă de opt ani în lumea modellingului.

 • Mesia fumează marijuana în Bronx
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesia fumează marijuana în Bronx

  James Frey a ales să nu publice „Ultimul Testament din Sfânta Biblie“ la o editură, ci la o galerie de artă, în Vinerea Mare, pe 22 aprilie. Manuscrisul romanului care propune un Hristos contemporan şi are toate datele să aprindă controverse va fi tipărit pe pânză şi expus la New York.

 • Exportul unei aniversări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exportul unei aniversări

  La 130 de ani de la naşterea lui George Enescu şi la a 20-a ediţie a festivalului ce-i poartă numele, toată lumea se aşteaptă la ceva mai răsunător decât până acum. Mai mult decât ce se întâmplă la Bucureşti şi în ţară, a fost iniţiată o promovare internaţională mai vizibilă ca niciodată. Una dintre iniţiative este cea a Institutului Cultural Român.

 • Cristina Stănilescu studiază în democraţie la mii de kilometri de casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Stănilescu studiază în democraţie la mii de kilometri de casă

  Tânăra adoră să viziteze locuri noi şi să cutreiere lumea, cea mai recentă experienţă inedită o trăieşte în Danemarca. Tânăra s-a ambiţionat tot timpul să-şi atingă scopul. Ştie să se împartă între carieră şi distracţie, dar mai mult decât atât a reuşit să înveţe din fiecare experienţă pe care a trăit-o.

 • Universitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu invitată la New York, de Naţiunile Unite

  Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este prima universitate din România care a aderat şi sprijinit Iniţiativa “Academic Impact” lansată de Secretarul General al Naţiunilor Unite, Ban Ki-moon. În calitate de membră fondatoare, ea a fost invitată să participe la evenimentul de lansare de la sediul Naţiunilor Unite din New York, care a avut loc între 18-19 Nov. 2010.

 • Drept la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drept la New York

  Şcoala de Drept Hofstra din New York deschide aplicaţia pentru selecţia studenţilor internaţionali. Este vorba despre două programe internaţionale de studiu: masterat şi doctorat în Dreptul Familiei şi Ştiinţe în Legislaţie Americană.

 • Moschee cu Steaua lui David
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moschee cu Steaua lui David

  Controversata moschee care urmează să fie construită la New York, în apropiere de locul în care au avut loc atentatele de la 11 septembrie are, paradoxal, simboluri evreieşti.

 • O fi din foame, o fi din talent?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O fi din foame, o fi din talent?

  Înainte de schimbarea statului şi instituţiilor ar trebui să încercăm a ne schimba pe noi înşine. Altfel rămânem la văicăreală.

 • Europa, fără „microfon“ la ONU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa, fără „microfon“ la ONU

  Liderii mondiali au participat ieri la reuniunea Organizației Națiunilor Unite privind obiectivele de dezvoltare ale mileniului. Oficialii de la Bruxelles nu au primit dreptul de a se adresa Adunării Generale a ONU, care are loc în această săptămână, la New York.

 • VIDEO S-a dat startul la show-urile de modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO S-a dat startul la show-urile de modă

  Săptămâna Modei de la New York a deschis sezonul pentru prezentarea noilor tendinţe. Urmează Londra, Milano şi Paris. Designerii se împart în cele patru colţuri de pe harta modei pentru a stabili ce se va purta în materie de haine şi accesorii în sezonul primăvară-vară 2011.

 • Turismul mizeriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turismul mizeriei

  Turismul mizeriei (în engleză „slum tourism“) nu e ceva nou. La sfârşitul secolului al XIX-lea, bogaţii New York-ului coborau în Lower East Side ca să vadă cum trăiesc „ceilalţi“.

 • Muzeul 9/11, călătorie în infern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzeul 9/11, călătorie în infern

  Ultimele cuvinte ale victimelor atacului terorist care a schimbat lumea şi urmările tragediei de proporţii vor fi expuse la New York, alături de alte urme ale dezastrului. În Ground Zero, la 21 de metri sub pământ, se construieşte un muzeu care va dezvălui, printr-o abordare intens emoţională, ce a însemnat prăbuşirea World Trade Center din 11 septembrie 2001.

 • O moschee incomodă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O moschee incomodă

  În statul New York, alegerea din toamnă a viitorului guvernator se va juca în jurul construcţiei controversate a unei moschei la Ground Zero.

 • Obama apără moscheea de la Ground Zero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama apără moscheea de la Ground Zero

  Preşedintele american, Barack Obama, şi-a exprimat sprijinul pentru construirea unei moschei la New York, în apropierea locului atentatelor de la  11 septembrie 2001, invocând libertatea religioasă garantată de Constituţie.

Modifică Setările