Stiri despre neveste curve

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Demisia lui Ioan Rus nu potoleşte setea de dreptate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demisia lui Ioan Rus nu potoleşte setea de dreptate

  Ioan Rus şi evenimentele de astăzi nu sunt praf în ochi; personal cred că acum oamenii sunt însetaţi de dreptate şi o demisie nu le mai potoleşte setea. Vor vrea toate demisiile posibile şi vor vrea politicieni după gratii, indiferent de partid. Poate pentru alegatorii săi, ce s-a petrecut astăzi va da un moment de respiro premierului, dar lucrurile doar se adună şi nimic din ce va face nu mai poate opri avalanşa.

 • Golanii te salută, curvele te pupă de la revedere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Golanii te salută, curvele te pupă de la revedere

  Gradul unei prostii stabileşte nivelul de vinovăţie al autorului. În cazul lui Ioan Rus nu suntem în nicio dilemă. Omul e predispus la declaraţii zănatice şi tocmai a călcat cu ambele picioare pe bec. După care încearcă să o dreagă cum că mama proştilor nu ar fi curvă, ci doar puţin gravidă. Chestie de nuanţă şi obiect de studiu pentru cel care ar trebui să fie deja fostul ministru al transporturilor.

 • Ioan Rus le face „curve” pe soţiile românilor din
diaspora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Rus le face „curve” pe soţiile românilor din diaspora

  Iată citatul complet din Ioan Rus, la un post tv: „România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, zidari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate.”

 • Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate

  Să ne iertati. Iertaţi-ne că am avut grija să nu aveţi nicio opţiune de viaţă decentă în România. Că aţi epuizat soluţiile destinale aici, în ţară. Ca v-aţi lăsat copiii în casele pe jumătate construite pentru care trimiteţi lunar bani.