Stiri despre nesimtire

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Educaţia cu parul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia cu parul

  Nulităţile nu au fost niciodată puse la punct cu vorba bună. Unuia care te înjură de mamă nu-i poţi răspunde cu „stimate domn, ştiţi, nu este frumos să spuneţi asta”.

 • Când şi cei civilizaţi cedează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când şi cei civilizaţi cedează

  Am înţeles că dacă proporţia oamenilor necivilizaţi şi mitocani dintr-o societate nu depăşeste 25-30%, atunci lucrurile pot merge bine şi evoluează previzibil în condiţii normale, cu o administraţie (guvern şi legislativ) rezonabile, care să nu depăpşească limitele obişnuite pentru societatea respectivă.

 • Alţi mitocani, cu ştaif, ce facem cu ei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alţi mitocani, cu ştaif, ce facem cu ei?

  Mai ieri-alaltăieri, am citit un articol scris de Simona Catrina, redactor-şef adjunct la adevarul.ro. Era furioasă! Părăsind pentru puţin timp, sper, alte teme şi subiecte mai incitante, s-a supărat rău pe mitocanii români, abonaţi non-stop la ”suzeta mârlăniei”. Şi noi suntem deranjaţi zilnic de ei. Se întâmplă, însă, ca mitocanii să nu fie singurii care ne calcă pe/în picioare, care ne fac viaţa un calvar.

 • Nesimţirea crasă, un hal de viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nesimţirea crasă, un hal de viaţă

  Unii cred că nu facem progrese din cauza pocinoagelor politice. Credeţi-mă, nu vom fi niciodată mai buni, dacă nu ne înţărcăm dracului odată de la nesimţire. Stăm cu suzeta mârlăniei în gura noastră (cam prea mare pentru o ţară aşa de mică). Şi tolerăm mârlanii, probabil începe să ne placă, nu ouăm niciun proiect de lege împotriva nesimţiţilor.

 • GALERIE FOTO Pârâul Pokloş este coşul de gunoi al mureşenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Pârâul Pokloş este coşul de gunoi al mureşenilor

  Chiar dacă suntem bombardaţi cu idei conform cărora mureşenii excelează la capitolul curăţenie şi civilizaţie, realitatea este cu totul alta. Orice paradă cu mesaje de laudă adresate mureşenilor îşi pierde relevanţa în momentul în care ne plimbăm pe malul pârâului Pokloş.

 • FOTO Prima seară de sărbătoare la Alexandria a lăsat în urmă mizerie şi gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Prima seară de sărbătoare la Alexandria a lăsat în urmă mizerie şi gunoaie

  Zona centrală a oraşului a fost ocupată cu terase şi tarabe, tiribombe, toate acoperite de fumul grătarelor şi inundate de ritmurile muzicii de petrecere. Şi cum nu poate exista petrecere fără mici şi băutură, la final rămân în urmă munţi de gunoaie. Indiferent că organizatorii pun la dispoziţie sau nu coşuri de gunoi, farfurii şi pahare de unică folosinţă, sticle sau ambalaje de mici sunt aruncate peste tot.

 • CEZ profită de bunătatea teleormănenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CEZ profită de bunătatea teleormănenilor

  Mii de teleormăneneni din 13 localităţi au fost lăsaţi şi astăzifără curent  de lucrătorii CEZ Distribuţie. Aceştia au avut, sau încă mai au ,curentul oprit, pentru ca muncitorii companiei cu pricina să efectueze lucrări la instalaţiile electrice pentru “îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite”.

 • Salarii sfidătoare la o societate de stat plină de datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salarii sfidătoare la o societate de stat plină de datorii

  La Regia de termoficare, lefurile şefilor au crescut direct proporţional cu datoriile societăţii. Salariaţii regiei au încasat prime de vacanţă iar şefii au ridicat o căruţă de bani din conturile unei societăţi care se luptă să se salveze din hăţişul datoriilor.

 • Separatoarele de drum din Capitală au fost distruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Separatoarele de drum din Capitală au fost distruse

  Separatoarele de drum montate la începutul anului în toată Capitala au fost distruse deja în proporţie de 70%. Principalii vinovaţi sunt şoferii care nu respectă regulile de circulaţie. Datorită materialului din care sunt realizate, separatoarele nu avariază maşinile , iar şoferii le ignoră trecând peste acestea. Pentru cei 15.000 de separatori de trafic montaţi până acum, Administraţia Străzilor a plătit aproximativ 900.000