Stiri despre neputinta

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Creionul
galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creionul galben

  De unde ţi-ai cumpărat creionul ăsta galben? Este un creion negru, HB, cu radieră, dar e vopsit în galben. Are o secţiune triunghiulară. Adică, dacă îl secţionezi transversal cu un plan va rezulta un triunghi cu vârfurile rotunjite.

 • ANALIZĂ De ce
sunt liberalii atât de impotenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ De ce sunt liberalii atât de impotenţi

  PNL înregistrează eşec după eşec şi nu reuşeşte să se remarce prin nicio acţiune politică. „Adevărul“ a consultat mai mulţi specialişti în analiză politică pentru a explica motivele ineficienţei de care dă dovadă Opoziţia.

 • Sări, proasto! Sări, că te filmăm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sări, proasto! Sări, că te filmăm!

  Lume, lume! Vino să vezi ce nu s-a mai văzut. O nemaipomenită şi nemaiîntâlnită cascadorie transmisă în direct şi în exclusivitate pe toate televiziunile şi la toate ştirile. Vino să vezi cum se sare de pe bloc şi se moare. Vino să vezi cum stau autorităţile cu mâinile în şold şi cum comentează ce ar fi trebuit să facă tocmai ceea ce spun acum în direct la televizor.

 • Spre
marginea lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spre marginea lumii

  Ţi-e frică de ei. Şi când încerci să-ţi aminteşti când anume te-a cuprins frica asta (o zi?, o împrejurare?), te-apucă o frică şi mai mare. E o frică pe care nu poţi s-o dai afară.

 • Neputinţa naşte monştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neputinţa naşte monştri

  În meseria mea aud zilnic, atât de la colaboratori, cât şi de la cititori, următoarele: "aaa, dar nu se poate", "va fi foarte greu", "dar dacă dau greş?", "este dificil şi improbabil", "nu, nu cred că este posibil", "nu ştiu", "nu cred că pot să fac asta", "nu am cum, este o perioadă grea", "nu am cum, poate data viitoare".

 • Nici un ecou...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nici un ecou...

  Imaginaţi-vă că v-aţi trezi într-o dimineaţă cu trupul bandajat din cap până-n picioare. Că n-ar fi nimeni lângă voi să vă dezlege, nici să vă audă strigătele sufocate, profund neliniştite.

 • Locurile de joacă, capcane pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locurile de joacă, capcane pentru copii

  Dintre cele 23 de locuri de joacă amenajate în municipiul Giurgiu, numai două sunt construite recent şi se poate spune că îndeplinesc majoritatea normelor de siguranţă. Celelalte au apărut fie înainte de 1989, fie în primii ani de după Revoluţie, şi nu au fost recondiţionate.