Stiri despre neomarxism

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Neomarxismul de pe Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neomarxismul de pe Dâmboviţa

  Multă lume se întreabă: Oare ce e cu neomarxismul ăsta? Şi pe bună dreptate. Auzim tot mai mult acest cuvânt în spaţiul public. Inclusiv celebrul Cristian Tudor Popescu, a fost abordat pe temă acum vreo câteva zile la ”Cap limpede”, Digi24.

 • Profesorul „anti-corectitudine politică“ Jordan Peterson, diagnosticat cu COVID-19 în Serbia. Se recupera după un tratament eşuat în Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorul „anti-corectitudine politică“ Jordan Peterson, diagnosticat cu COVID-19 în Serbia. Se recupera după un tratament eşuat în Rusia

  Profesorul canadian de psihologie Jordan Peterson, cunoscut pentru activismul său contra politicilor de corectitudine politică, ale cărui convingeri se apropie de teorii ale conspiraţiei privind un cult neo-marxist al postmodernismului, autodeclarat centrist de stânga politic, a contractat noul coronavirus într-un spital din Serbia. El mersese acolo pentru a-şi trata dependenţa de benzodiazepine după un tratament eşuat în Rusia.

 • Noua religie atee din Apus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua religie atee din Apus

  Iraţionalul atacă lumea prin tradiţie raţională a vestului. E o orbire iscată de vedeniile unei noi religii atee, propovăduite de fruntaşii actualei revoluţii culturale neomarxiste.

 • Peste
alte opt decenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste alte opt decenii

  Recenta rezoluţie a Parlamentului European referitoare la importanţa memoriei trecutului istoric pentru viitorul continentului este foarte bine venită, dar reprezintă nu mai puţin un semnal de alarmă. De ce?

 • Valul neo-marxist contra zidului neo-liberal. „Neo-disputa“ pentru Casa Albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valul neo-marxist contra zidului neo-liberal. „Neo-disputa“ pentru Casa Albă

  În 1989, Francis Fukuyama publica un articol care avea să uimească atât prin titlul provocator - „Sfârşitul istoriei“ -, cât şi prin ambiţioasa teză prezentată. Acum 30 de ani, scriitorul american cu origini japoneze anunţa „sfârşitul istoriei“ convins fiind de faptul că omenirea şi-a atins potenţialul maxim şi că nu mai poate evolua.

 • Realitatea ca ideologie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea ca ideologie

  Sub ochii noştri abia întredeschişi, se conturează luări de poziţie pe net, în presa scrisă şi în cărţi în favoarea unui neomarxism (neoleninism?) pe cât de insidios, pe atât de periculos.

Modifică Setările