Stiri despre nenitescu

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Liceul 5 de chimie a ajuns istorie. A fost comasat cu ”Meserii şi Servicii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceul 5 de chimie a ajuns istorie. A fost comasat cu ”Meserii şi Servicii”

  La un an după ce a fost mutat în sediul de pe strada Jandarmeriei, Liceul Tehnologic ”Costin Neniţescu” a fost înglobat în unitatea şcolară gazdă, Liceul de Meserii şi Servicii. Unitatea are acum peste 800 de elevi. Mai mulţi liceeni de la Neniţescu au solicitat transferul în alte licee tehnologice, însă cererile le-au fost respinse.

 • A fost amânată mutarea elevilor din Colegiul Mihai Eminescu la ”Neniţescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost amânată mutarea elevilor din Colegiul Mihai Eminescu la ”Neniţescu”

  Elevii Colegiului Naţional “M. Eminescu” vor învăţa după 10 septembrie tot în clădirea de pe strada Independenţei. Iniţial, Inspectoratul Şcolar a anunţat că mutarea claselor de la Eminescu la Liceul Tehnologic “C. Neniţescu” se va produce pe durata vacanţei, însă primarul Buzăului aduce noi precizări.

 • Revoltă la „Costin Neniţescu“. Cum vor elevii liceului  de pe Transilvaniei să împiedice o măsură luată de Primărie împreună cu Inspectoratul Şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoltă la „Costin Neniţescu“. Cum vor elevii liceului  de pe Transilvaniei să împiedice o măsură luată de Primărie împreună cu Inspectoratul Şcolar

  Apar primele reacţii la proiectul de mutare a celor 1.300 de elevi ai Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” în clădirile Liceului Tehnologic „Costin Neniţescu”. Într-o conferinţă de presă organizată miercuri dimineaţă de Narcisa Daşu, directoarea Liceului Neniţescu, aceasta şi-a exprimat revolta faţă de măsura decisă de autorităţi fără a fi consultată în prealabil şi conducerea şcolii de pe Transilvaniei.

 • VIDEO Elevul pervers a fost ridicat de poliţişti din clasă. S-a ales cu 30 de zile de arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Elevul pervers a fost ridicat de poliţişti din clasă. S-a ales cu 30 de zile de arest

  Elevul reţinut pentru agresiune sexuală nu a pus niciodată probleme în liceul în care învaţă, spun profesorii unităţii de învăţământ. El a ajuns în Liceul ”Costin Neniţescu”, în clasa a 9-a, de la Seminarul Teologic, iar anul trecut a solicitat o întâlnire cu psihologul şcolii. A primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

 • FOTO VIDEO Ei au construit Tulcea: oamenii care au pus bazele oraşului de astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Ei au construit Tulcea: oamenii care au pus bazele oraşului de astăzi

  Ştefan Borş este unul dintre cei mai vrednici primari pe care i-a avut Tulcea: a realizat cadastrul oraşului, proiectele de alimentare cu apă şi energie electrică, linia ferată Constanţa - Tulcea, pavarea străzilor cu piatră cubică. Dar construcţia oraşului modern trebuie privită pornind chiar din perioada de ocupare otomană, când Rezim Paşa a ridicat primele clădiri emblematice pentru Tulcea.

 • PITEŞTI I-a sunat telefonul în timpul Bacului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PITEŞTI I-a sunat telefonul în timpul Bacului

  Un elev a fost eliminat de la Bac, după ce, în timpul probei de matematică i-a sunat telefonul. Acesta predase supraveghetorilor, înainte de a se aşeza în bancă, alte două mobile.

 • VIOLENŢĂ Bătaie în clasă şi în faţa fostului Liceu de Chimie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIOLENŢĂ Bătaie în clasă şi în faţa fostului Liceu de Chimie

  Trei elevi de la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” sunt cercetaţi penal după ce au iscat un adevărat scandal în unitatea de învăţământ. Totul a pornit de la o fată, care i-a spus colegului său care învaţă dimineaţa, în aceeaşi clasă, că lasă mizerie în bancă. Tânărul a lovit-o pe aceasta, după care fata nu a apelat la conducerea şcolii sau la poliţie, ci la un prieten care s-o răzbune.

 • Bal mascat în stilul anilor 1900, în Parcul Monument
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bal mascat în stilul anilor 1900, în Parcul Monument

  Începând cu ora 18.00, elevii Grupului Şcolar „C. D. Neniţescu" defilează deghizaţi în personaje de poveste pe aleile parcului. Săptămâna aceasta, elevii şi dascălii sărbătoresc „Zilele Grupului Şcolar printr-o serie de acţiuni. Totodată, absolvenţii de gimnaziu sunt aşteptaţi să consulte oferta educaţională a şcolii.

Modifică Setările