Stiri despre neincredere

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Biblia“ vaccinului anti-COVID, tradusă pe înţelesul oamenilor de către preoţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Biblia“ vaccinului anti-COVID, tradusă pe înţelesul oamenilor de către preoţi

  Credincioşii găsesc la intrarea în bisericile din ţară broşuri cu lămuriri despre rolul şi, mai ales, necesitatea vaccinului anti-COVID. Deoarece ghidul transmis parohiilor conţine mulţi termeni dificili pentru săteni, preoţilor le revine sarcina să explice pe înţelesul enoriaşilor de ce este indicat să ne vaccinăm.

 • Dl. Titus Corlăţean sau când hoţul strigă hoţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dl. Titus Corlăţean sau când hoţul strigă hoţii

  Nici nu apucase încă preşedintele României, dl. Klaus Werner Iohannis, să semneze Decretul referitor la instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, că şi-au şi făcut apariţia pe la Televiziunile controlate de PSD sau în presa scrisă aflată în subordinea directă a respectivului partid tot felul de inşi a căror misiune era, clar, aceea de a induce panică şi a semăna neîncredere.

 • Încrederea în economia zonei euro a scăzut la cel mai redus din octombrie 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încrederea în economia zonei euro a scăzut la cel mai redus din octombrie 2016

  Încrederea investitorilor în economia zonei euro a scăzut în iunie pentru a cincea lună consecutiv, la cel mai redus nivel din octombrie 2016, din cauza îngrijorării provocate de guvernul anti-sistem care a venit la putere în Italia şi conflictul comercial cu Statele Unite, transmite Reuters.

 • Cum ne limitează
modestia. Contradicţia de care nu sunt conştiente persoanele modeste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne limitează modestia. Contradicţia de care nu sunt conştiente persoanele modeste

  Mulţi dintre noi sunt obişnuiţi, chiar programaţi, de mici, să nu iasă în faţă niciodată şi să nu îşi spună punctul de vedere decât dacă sunt întrebaţi. Rezultatul este dezastruos pentru partea mentală şi emoţională a micuţilor, care odată ajunşi la maturitate ajung să transforme aceste programări în fobii.

 • Cum ne sabotăm singuri fără să ştim. „Avem nevoie să ne vindecăm după mult prea mulţi
ani de abuz emoţional“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne sabotăm singuri fără să ştim. „Avem nevoie să ne vindecăm după mult prea mulţi ani de abuz emoţional“

  Oamenii se obişnuiesc mai greu cu binele. Îşi amintesc mai repede un reproş, iar o laudă, mult mai greu. Psihologul Domnica Petrovai spune că mintea omului are o predispoziţie pentru informaţia negativă, se protejează şi se apără mai mult. Iar românii au în spate o moştenire grea, un amestec de manipulare, neîncredere, suspiciune şi abuz emoţional.

 • Beneficiarii decredibilizării Justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiarii decredibilizării Justiţiei

  Credibilitatea în scădere a Justiţiei Române are la bază tarele din sistem, dar este accentuată intenţionat şi de mari demnitari, de politicieni corupţi, de afacerişti oneroşi şi de persoane  pasibile de  condamnări, care încearcă să influenţeze mersul lucrurilor în sistem. Beneficiari  sunt chiar cei aflaţi la cârma puteri în România, cei care au dat marile tunuri şi nu doresc o Justiţie puternică şi echitabilă.

 • 5 semne că relaţia ta este pe ducă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne că relaţia ta este pe ducă

  Nimănui nu îi place să admită că relaţia în care se află este pe ducă. Totuşi, sunt o serie de semne care îţi arată clar când este momentul să pui capăt poveştii de iubire şi să îţi vezi de drum.

 • Înapoi la mistică sau despre politică şi economie ca teologie a conspiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înapoi la mistică sau despre politică şi economie ca teologie a conspiraţiei

  Zi de zi aflăm aceleaşi ştiri. Legile sînt făcute la presiunea unor firme de lobby cărora nu le găsim adresa în interesele unor companii multinaţionale necunoscute despre care nu ştim de cine sînt reprezentate. Interesul cetăţeanului s-a dizolvat demult şi nu mai este reprezentant de nimeni.

 • Ediţia despre puterea corporaţiilor. Şi despre problemele Occidentului care facilitează războiul purtat de ruşi în Est şi de islamişti în Vest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ediţia despre puterea corporaţiilor. Şi despre problemele Occidentului care facilitează războiul purtat de ruşi în Est şi de islamişti în Vest

  Ce probleme similare din Europa exploatează ruşii în Est şi islamiştii în Vest. Ce şanse are UE de a ieşi din actualele crize suprapuse. Şi de ce ajutor au nevoie ţările balcanice de pe ruta migranţilor. Plus ceva chiar mai mare şi decât #PanamaPapers: strategiile multinaţionalelor de evitare a fiscalităţilor naţionale – unele devin apatride, altele vor deveni de-a dreptul virtuale.

 • Prăbuşirea lui Iohannis şi ascensiunea Codruţei Kovesi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăbuşirea lui Iohannis şi ascensiunea Codruţei Kovesi

  Tumultul şi confuzia generate de mişcările de pe scena politică fac tot mai dificilă identificarea unui lider puternic, capabil să inspire încredere şi să exercite un impact deosebit asupra electoratului. Mesia care conduce şi luminează poporul a dispărut. O mână nevăzută a apăsat butonul care a declanşat haosul.

 • VIDEO În imperiul neîncrederii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO În imperiul neîncrederii

  Ştim ce stafie totalitară ne bântuie? Din unghiul meu, numele ei e Neîncredere. Ne persecută din 1917. Cuplată cu Iluzia, devine lesne duşmanul nostru de căpătâi. În vest, în România, ca şi în lumea musulmană...

 • Ce crede omul obisnuit despre dezbaterea pe Codul Fiscal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce crede omul obisnuit despre dezbaterea pe Codul Fiscal

  Ca o dezbatere economica s-a transformat intr-una politica. Iti spun tie ca nu e bine sa scazi taxele, ca nu e bine sa o faci tu doar ca sa o fac eu mai tarziu. Ca se pricep unii mai bine decat altii la ce este bine pentru romani si nu dau doi lei pe decizia lor inteleapta de a consuma, economisi sau investi.

 • STUDIU Cinismul poate declanşa demenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Cinismul poate declanşa demenţa

  Neîncrederea în oameni te poate supune unui risc mai mare de a face demenţă, potrivit unui nou studiu care a analizat impactul cinismului asupra sănătăţii cognitive.

 • Îndoiala de sine nu miroase a bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îndoiala de sine nu miroase a bine

  Trăim pentru a urma propriul ghid de principii şi credinţe, dar atunci când ne izbim de o problemă apelăm la ajutorul celorlalţi. Teoretic vorbind, ar trebui să ne cunoaştem pe noi înşine mai bine decât oricine altcineva, dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Îndoiala de sine trebuie evitată, pentru că neîncrederea în forţele proprii este toxică dezvoltării personale, relatează „The Huffington Post“.

 • Scurt îndrumar de neîncredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scurt îndrumar de neîncredere

  Vreo 15 ani de publicitate m-au făcut însă să înţeleg că ceea ce văd nu are nici o legătură cu ceea ce capăt în fapt.

 • 53% dintre români s-ar întoarce în comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  53% dintre români s-ar întoarce în comunism

  Românii sunt tot mai nemulțumiți de clasa politică și nu privesc cu ochi buni drumul pe care se îndreaptă România. Mai mult, 53% dintre români sunt gata să renunțe la democrație și să se întoarcă în comunism.

Modifică Setările