Stiri despre nediscriminare

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu nediscriminarea ce aţi avut?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu nediscriminarea ce aţi avut?

  Ministerul Justiţiei iar joacă alba-neagra, uite proiectul - nu e proiectul. Dacă se ajunge în Parlament, dată fiind configuraţia parlamentară, chiar dacă vor exista dezbateri, textul propus de guvern va trece cu vuvuzele şi pancarte…sau poate tocmai în ciuda lor.

 • Reduşi la imobilizare cu ajutorul statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reduşi la imobilizare cu ajutorul statului

  În Republica Moldova, accesul în edificiile publice sau private este restricţionat pentru persoanele cu nevoi speciale. Acestea se confruntă cu dificultăţi chiar dacă legislaţia interzice darea în exploatare a obiectivelor de infrastructură socială fără a avea pistă necesară persoanelor cu mobilitate redusă.

 • Fără Prejudecăţi – succesul celor trei reporteri cu sindrom Down din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără Prejudecăţi – succesul celor trei reporteri cu sindrom Down din România

  Mi-am promis că am să scriu mai des aici, n-am reuşit, scuze ar fi destule... şi cred că ar fi şi degeaba. Aşadar nu vreau să pierd timpul făcând „mea pulpa“, deci trec direct la subiect. În ultima postare, vorbeam despre debutul proiectului jurnalistic „Fără Prejudecăţi“ la TVR Cluj.

 • INCASO încurajează politicile de non-discriminare (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INCASO încurajează politicile de non-discriminare (P)

  Compania INCASO, lider pe piaţa de colectare a datoriilor din Moldova, alături reprezentanţii ai peste 50 de companii private din Moldova a participat, luni, 14 aprilie, la Chişinău, la primul For al Angajatorilor pentru Non-discriminare.

 • „Ţiganul”
din mine. Trei lecţii exemplare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ţiganul” din mine. Trei lecţii exemplare

  Cristiana Grigore: bursieră Fulbright, publică în „New York Times”. Petrică Dulgheru: bursier Tenaris, doctor în chimie la Dublin. Valeriu Nicolae: automatică făcută la Craiova (Daewoo League!...), fondator al Policy Center for Roma and Minorities; lucrează la firul ierbii cu puştii din ghetoul Ferentarilor. Când îmi vine uneori –rar, dar apăsat– să urlu de neputinţa mea trecătoare, mă gândesc la ei cu drag şi ştiu că nu-i totul pierdut. ÎNCĂ!...

Modifică Setările