Stiri despre naum

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ada Milea şi Alexander Bălănescu Quartet duc  „Insula“ lui Naum în Festivalul Europalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ada Milea şi Alexander Bălănescu Quartet duc  „Insula“ lui Naum în Festivalul Europalia

  Concertele „The Island“, susţinute în limba engleză de Ada Milea si Alexander Bălănescu Quartet, vor avea loc în Marea Britanie şi în Belgia, pe 30 şi 31 octombrie, în cadrul Festivalului Europalia România. Pe 30 octombrie, concertul „The Island“  va fi reprezentat în centrul de artă Rich Mix din Londra (Marea Britanie), iar pe 31 octombrie, la Muzikantenhuis din Gent (Belgia).

 • Ştiu ce ai făcut astă-vară! (Primul voleu)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiu ce ai făcut astă-vară! (Primul voleu)

  Vara este, în general, perioada în care Bucureştiul mai respiră. Haosul lui cotidian se reduce cumva, fiindcă mulţi locuitori părăsesc metropola, bucurându-se de vacanţe petrecute în locuri de vis (fiecare, cu visul lui, desigur!). Dar nu sunt puţini nici cei care, în ciuda vipiei, rămân în oraş şi sigur vor să-şi petreacă serile într-un loc plăcut. De pildă, la teatru.

 • Spectacolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul "N(aum)", cu Oana Pellea, prezentat la Stockholm

  Spectacolul "N(aum)", de Mariana Cămărăşan, cu Oana Pellea şi Cristina Casian în rolurile principale, va avea o reprezentaţie, pe 29 august, la sediul Institutului Cultural Român (ICR) din Stockholm, cu ocazia Zilei Limbii Române şi în contextul centenarului Gellu Naum (1915 - 2001).

 • Micul de 1 mai contra unui spectacol de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul de 1 mai contra unui spectacol de teatru

  Oricât ar fi de tentantă, oferta culturală a Bucureştiului în ziua de 1 mai concurează cu greu cu obişnuinţele românilor care în această obişnuită şi deja tradiţională minivacanţă alege grătarul sau litoralul. Şi totuşi, majoritatea teatrelor din capitală azi au programat spectacole.

 • Homo viator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Homo viator

  Pe la mijlocul anilor 70 ai secolului trecut i-au fost redescoperite piesele şi au fost publicate în volum, iar în anii 80 una dintre ele a avut parte de o reprezentare meteorică la Teatrul Dramatic din Braşov. Aşa că Gellu Naum, cel mai înzestrat suprarealist român a trebuit să aştepte anii 90 pentru a fi reprezentat pe scenă.

 • Oana
Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Pellea şi întâlnirea cu Gellu Naum

  Spectacolul „N(aum)”, după texte de Gellu Naum, cu Oana Pellea şi Cristina Casian, va avea premiera în această seară la Teatrul Metropolis din Bucureşti, la ora 19.00, următoarea reprezentaţie fiind programată pe data de 12 noiembrie.