Stiri despre naspers

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proprietarii eMag şi OLX cumpără cel mai mare portal de anunţuri din Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proprietarii eMag şi OLX cumpără cel mai mare portal de anunţuri din Rusia

  Grupul sud-african de e-comerţ şi media Naspers, proprietarul eMag şi OLX, va încheia un acord pentru preluarea integrală a portalului rusesc de anunţuri Avito, cel mai mare din Rusia şi al treilea cel mai mare din lume , după site-ul american Craiglist şi platforma chineză 58.com.

 • Naspers a vândut platforma românească Compari.ro unei firme din Cehia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naspers a vândut platforma românească Compari.ro unei firme din Cehia

  Grupul ceh Rockaway, cu sprijinul financiar oferit de alt grup ceh, PPF Group, a cumpărat site-urile Compari.ro din România, Arukereso.hu din Ungaria şi Pazaruvaj.com din Bulgaria de la grupul media sud-african Naspers, se arată într-un comunicat transmis marţi de companie.

 • Anunţurile
de pe tocmai.ro se mută pe OLX.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anunţurile de pe tocmai.ro se mută pe OLX.ro

  Ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv de către Naspers, OLX.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe OLX.ro.

 • Paradoxul plecării de la eMAG a întâiului său Apostol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradoxul plecării de la eMAG a întâiului său Apostol

  Teoretic, foarte puţine investiţii sunt mai bune decât o participaţie în cel mai valoros magazin online din regiune care vizează pe termen mediu atingerea pragului de un milard de euro în vânzări. Practic, Radu Apostolescu, cofondator eMAG, şi-a vândut, săptămana aceasta, deţinerea de 8,4% din etailerul aflat în plin avânt, într-o tranzacţie-surpriză.

 • Fondatorul eMag pleacă din compania pe care a creat-o
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondatorul eMag pleacă din compania pe care a creat-o

  eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, anunţă modificarea de acţionariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-şi vinde participaţia de 8,4%. Acţiunile deţinute de acesta vor fi preluate în perioada următoare de către Iulian Stanciu şi de grupul Naspers.

 • De ce Mercador devine OLX.ro? Unificare de brand în cadrul Naspers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce Mercador devine OLX.ro? Unificare de brand în cadrul Naspers

  Mercador.ro a devenit astăzi OLX.ro. Mişcarea poate părea surprinzătoare, mai ales în urma investiţiilor în publicitate din ultimul an, dar grupul sud-african Naspers, care controlează Mercador.ro a dorit unificarea de brand la nivel global.

 • Omul cu Vinerea Neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul cu Vinerea Neagră

  Iulian Stanciu, CEO şi coproprietar eMAG, glumeşte pe ideea că Black Friday, festival al consumului pe care l-a importat din SUA în 2011, ar putea deveni sărbătoare legală. O glumă care, cine ştie, se va transforma în realitate în 2018 când Stanciu se aşteaptă ca eMAG să valoreze 1,5-2 miliarde de euro.

 • Suma pentru care s-a vândut 70% din eMag a ieşit la lumină: 83 de milioane de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suma pentru care s-a vândut 70% din eMag a ieşit la lumină: 83 de milioane de dolari

  Grupul media multinaţional Naspers a achitat în octombrie 83 de milioane de dolari pentru tranzacţia încheiată la sfârşitul lunii iulie, prin care gigantul sud-african a preluat pachetul majoritar de 70% din acţiunile eMag, cel mai mare retailer online de pe piaţa românească. Această informaţie a fost confirmată de surse din cadrul eMag, care afirmă că 70% din acţiuni au fost vândute cu circa 83 de milioane de dolari.

 • Cum a ajuns eMag pe mâna africanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns eMag pe mâna africanilor

  De la micul magazin online din 2001, eMag a ajuns în 2012 să fie achiziţionat în proporţie de 70% de gigantul media Naspers din Africa de Sud.

 • 5 întrebări despre vânzarea eMAG
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări despre vânzarea eMAG

  Vestea că pachetul majoritar al eMAG a fost vândut către gigantul sud-african Naspers a căzut ca un trăsnet pe piața românească de e-commerce. În spatele achiziției stau mai multe întrebări decât răspunsuri, deocamdată. Cea mai importantă - cu PayU în spate, va deveni eMAG un Amazon local?