Stiri despre nasa

  1005 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • NASA:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NASA: "Navetele spaţiale vor fi folosite şi după 2010 dacă vom avea bani"

  Navetele spaţiale rămase în flotila americană vor fi folosite şi după 2010, anunţat anterior ca anul retragerii lor din uz, dacă se vor aloca bani pentru continuarea misiunilor NASA, a anunţat miercuri John Shannon, responsabilul programului navetelor din cadrul NASA, transmite AFP.

 • NASA va lansa un observator spaţial pentru studiul Soarelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NASA va lansa un observator spaţial pentru studiul Soarelui

  NASA va lansa săptămâna viitoare un observator spaţial al cărui obiectiv central va fi transmiterea de fotografii ale Soarelui, pentru a-i dezvălui misterele, potrivit anunţului făcut miercuri de agenţia reponsabilă cu programul spaţial public al Statelor Unite ale Americii, informează Astronomy Magazine.

 • Obama vrea să abandoneze proiectul de revenire pe Lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama vrea să abandoneze proiectul de revenire pe Lună

  Preşedintele Barack Obama va propune în proiectul său de buget 2011, pe care urmează să îl prezinte luni Congresului, să abandoneze programul de revenire a astronauţilor americani pe Lună, au relatat joi două cotidiane, citând responsabili ai administraţiei şi ai NASA.

 • Robotul Spirit, împotmolit pe Marte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robotul Spirit, împotmolit pe Marte

  După mai multe luni de eforturi de a elibera robotul Spirit, împotrmolit în nisipul de pe planeta Marte, NASA a renunţat, au anunţat - marţi - responsabilii programului, citaţi de AFP.

 • EXCLUSIV NASA a spionat Revelionul gălăţenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV NASA a spionat Revelionul gălăţenilor

  Miraculosul punct luminos, apărut pe cerul Galaţiului chiar în noaptea dintre ani printre miile de petarde şi artificii, a fost văzut şi de „ochi” specializaţi.

 • Statele Unite: NASA a lansat telescopul WISE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite: NASA a lansat telescopul WISE

  NASA a lansat luni, de la o bază din California, telescopul în infraroşu ce va avea misiunea de a cartografia Universul, Wide-field Infrared Survey Explorer (WISE), informează AFP.

 • VIDEO Hubble a captat imagini ale celor mai vechi galaxii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Hubble a captat imagini ale celor mai vechi galaxii

  Imagini ale celor mai vechi galaxii descoperite până în prezent au fost captate de telescopul Hubble cu ajutorul unei noi camere în spectrul infraroşu, au anunţat oamenii de ştiinţă care coordonează activitatea telescopului orbital, informează cotidianul The Telegraph.

 • Construirea unei baze permanente pe Lună, tot mai plauzibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construirea unei baze permanente pe Lună, tot mai plauzibilă

  Potenţialii colonişti pe lună au fost încurajaţi de descoperirea unor cantităţi semnificative de apă pe Lună, anunţată recent de către NASA, construirea unei baze permanente pe Lună începând să devină brusc o idee mai puţin excentrică, notează cotidianul International Herald Tribune.

Modifică Setările