Stiri despre nas infundat

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Febră, tuse, nas înfundat? Nu te duce la şcoală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Febră, tuse, nas înfundat? Nu te duce la şcoală!

  Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au făcut apel la părinţi ca, atunci când observă la copii semne de infecţie respiratorie precum febra, tusea uscată, durerile de cap, de gât sau musculare, să nu-i trimită la şcoală. Medicii de familie susţin acest punct de vedere, în timp ce părinţii înţeleg şi nu prea.

 • Remedii naturiste pentru nas înfundat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste pentru nas înfundat

  Te numeri printre persoanele care se confruntă frecvent cu senzaţia de nas înfunda? Din cauza infecţiilor virale şi bacterine, printre altele, mucoasa nazală se inflamează şi nasul se înfundă. Înainte de a apela la medicamente, află cum te poate ajuta natura!

 • Insomnia la
bebeluşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomnia la bebeluşi

  Există insomnie la bebeluşi? Cât este normal să doarmă un nou-născut şi de unde încep tulburările de somn? Şi mai ales, ce pot face părinţii pentru a beneficia atât ei, cât şi bebeluşul de un somn odihnitor?

 • Cum să gestionăm corect infecţiile respiratorii la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să gestionăm corect infecţiile respiratorii la copii

  CRIZĂ Perioada pe care o traversăm este una de circulaţie maximă a virusurilor. Este anotimpul în care organismul iese din iarnă cu un sistem imunitar nu foarte solid, copiii fiind cei mai expuşi infecţiilor respiratorii, mai ales cei din colectivitate. Aceste infecţii se pot complica, ducând, cel mai adesea, la pneumonii, la bronhopneumonii, la sinuzite sau la otite

 • Nas înfundat? Încearcă aceste remedii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nas înfundat? Încearcă aceste remedii!

  Te doare capul, strănuţi, respiri cu greutate? E clar, ai răcit! Deoarece picăturile nazale pot avea efecte adverse pe termen lung, încearcă să îţi desfunzi nasul cu câteva produse naturale.

 • 7 moduri să alungi răceala de la primele semne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 moduri să alungi răceala de la primele semne

  Mergi în fiecare zi cu mijloacele de transport public, iar la birou întâlneşti oameni răciţi, ba chiar simţi că te-a luat puţin răceala? Aplică aceste sfaturi şi s-ar putea să scapi mai uşor de data aceasta în ciuda schimbărilor de vreme!

 • Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!

  Aproape că nu există răceală, viroză respiratorie sau gripă care să nu se manifeste şi prin nas înfundat. Ca să eliberezi căile respiratorii superioare, ai la dispoziţie inclusiv soluţii naturiste.

 • Plantele din care
ne facem scut împotriva răcelilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plantele din care ne facem scut împotriva răcelilor

  Răcelile sunt cauzate de virusuri, nu de frigul propriu-zis din sezonul rece. Este dovedit însă că scăderea temperaturii locale pe mucoasele respiratorii scade şi rezistenţa la îmbolnăvire la nivelul acestor porţi de intrare a microbilor: mucoasa faringelui şi cea endonazală. Plantele imunostimulatoare, cele dezinfectante, uleiurile, produsele stupului sunt aliaţi de nădejde care ajută imunizarea naturală a organismului.

 • Când e nevoie de antibiotice în sinuzită?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când e nevoie de antibiotice în sinuzită?

  Durerile de cap şi simptomele de alergie e posibil să aibă drept cauză sinuzita, iar dacă persistă, este nevoie de tratament prelungit, în unele cazuri chiar şi cu antibiotice.

 • Ai mereu nasul înfundat? 6 cauze nebănuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai mereu nasul înfundat? 6 cauze nebănuite

  Nu eşti bolnav şi eşti destul de sigur că nu eşti alergic la nimic. Atunci de ce ai mereu nasul înfundat? În timp ce răcelile, gripa şi alergiile la polen şi la animalele de companie sunt, de regulă, de vină pentru apariţia congestiei nazale, există o mulţime de alte motive pentru care s-ar putea să nu poţi să respiri pe nas.

 • Scapă de congestia nazală în mai puţin de un minut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de congestia nazală în mai puţin de un minut

  În funcţie de cauza congestiei nazale, ar trebui să cauţi şi să găseşti modul corect de a lupta şi de a scăpa de simptome. Dar, datorită unor tehnici de presopunctură, poţi obţine ajutor în doar un minut.

 • Tratamente naturiste cu mentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu mentă

  Menta este o plantă aromatică cu gust răcoritor şi este frecvent consumată sub formă de ceai sau este adăugată în limonade. Tratamente naturiste cu mentă sunt indicate pentru afecţiuni digestive, dureri de cap, probleme respiratorii, dar şi pentru calmarea iritaţiilor pielii şi a muşcăturilor de insecte.

 • Ce să nu mănânci când eşti răcit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu mănânci când eşti răcit

  Specialiştii spun că sezonul gripei îşi ia avânt în luna februarie şi, dacă până acum s-a vorbit despre ce este bine să mâncăm atunci când suntem bolnavi, este timpul să aflăm şi ce nu trebuie să mâncăm pentru a avea parte de o însănătoşire grabnică.

 • Cum deosebim răceala de gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum deosebim răceala de gripă

  Încă de la primele simptome, răceala şi gripa au manifestări comune, dar fiecare are particularităţi ce le diferenţiază una de cealaltă.

 • Cum să dormi mai bine când eşti răcit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să dormi mai bine când eşti răcit

  Cu toţii ştim cât de greu este să închizi un ochi când tot corpul este cuprins de răceală, mai ales că simptomele par să se agraveze înainte de culcare.

 • Soluţii naturale pentru nasul înfundat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale pentru nasul înfundat

  Respiri foarte greu, îţi lipseşte pofta de mâncare, eşti într-o dispoziţie proastă şi nu te poţi odihni? Testează următoarele remedii naturale ca să-ţi eliberezi căile respiratorii într-un timp record.

 • 5 remedii antirăceală cu eficienţă dovedită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 remedii antirăceală cu eficienţă dovedită

  Se spune că răceala trebuie să-şi facă de cap cel puţin şapte zile, indiferent cum ai trata-o. Cu toate acestea, o poţi face suportabilă dacă foloseşti remedii naturale, lipsite de efecte secundare.

 • Aerul umed menţine nasul înfundat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aerul umed menţine nasul înfundat

  Congestia nazală persistă şi, în unele situaţii se agravează când stăm în spaţii cu umiditate ridicată şi se atenuează atunci când respirăm aer uscat, arată un experiment recent, realizat la Centrul „Monell" din Philadelphia.

Modifică Setările