Stiri despre nagorno karabah

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Azerbaidjanul a anunţat încetarea unilaterală a focului în Nagorno-Karabah
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Azerbaidjanul a anunţat încetarea unilaterală a focului în Nagorno-Karabah

  Azerbaidjanul a anunţat duminică o încetare „unilaterală“ a focului în enclava Nagorno-Karabah, după ce în zonă au izbucnit vineri seara confruntări armate între forţele armene şi cele azere, acestea fiind cele mai intense lupte de la sfârşitul războiului, în urmă cu 22 de ani, relatează AFP, preluată de „La Dernière Heure“.

 • După Siria, Rusia ar putea trimite trupe în
Azerbaidjan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După Siria, Rusia ar putea trimite trupe în Azerbaidjan

  Moscova ar putea trimite trupe de pacificatori în Nagorno-Karabah, regiunea disputată de Armenia şi Azerbaidjan. Pacificatorii ruşi ar putea rezolva conflictul în favoarea Azerbaidjanului în schimbul unei baze militare ruse pe teritoriul azer, se afirmă într-o analiză Rosbalt.

 • Cresc tensiunile în regiunea Nagorno Karabah
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cresc tensiunile în regiunea Nagorno Karabah

  Tensiunile dintre Azerbaidjan şi Armenia continuă să crească în legătură cu regiunea separatistă Nagorno-Karabah. Ciocnirile din data de 29 şi 30 martie curent s-au soldat cu mai multe victime, iar ministrul azer al Apărării, general-colonelul Zakir Hasanov, a declarat zilele trecute că Azerbaidjanul ”va elibera în curând toate teritoriile ocupate” din regiune, se arată într-o analiză Stratfor.

 • Forţele azere au doborât un elicopter militar armean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forţele azere au doborât un elicopter militar armean

  Forţele armate din Azerbaidjan au doborât miercuri un elicopter militar armean, unul dintre cele mai grave incidente produse de la încheierea, în anul 1994, a conflictului dintre cele două ţări pe tema regiunii Nagorno-Karabah, anunţă surse locale, citate de AFP.