Stiri despre muzica

  3139 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dan Popi: „E cea mai bună pasă a muzicii româneşti“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Popi: „E cea mai bună pasă a muzicii româneşti“

  Managerul casei de discuri CatMusic, crede că industria muzicală din România este peste nivelul celei de afară. Deşi criza a afectat grav vânzările, Dan Popi vorbeşte despre o expansiune a muzicii autohtone, care câştigă tot mai mult teren în străinătate.

 • Festivalul Zavaidoc s-a transformat în festivalul tinereţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Zavaidoc s-a transformat în festivalul tinereţii

  La spectacol a fost przentă şi fiica li Zavaidoc, Constanţa Teodorescu-Zavaidoc. Piteştenii prezenţi aseară la Festivalul de Muzică Lăutărească Veche “Zavaidoc” s-au delectate cu muzică tradiţională de bună calitate.

 • Muzica, a treia dimensiune a filmelor „Ardelenii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzica, a treia dimensiune a filmelor „Ardelenii”

  Adrian Enescu, unul dintre primii compozitori de muzică electronică din România, este cunoscut în special pentru activitatea sa în domeniul cinematografic. Printre producţiile pentru care a semnat coloana sonoră se numără şi filmele din seria „Ardelenii”.

 • VIDEO Cleopatra Stratan este considerată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cleopatra Stratan este considerată "o artistă consacrată"

  Cântăreaţa română Cleopatra Stratan, o artistă consacrată şi considerată deja profesionistă la vârsta de doar şase ani, îşi va lansa în luna decembrie cel de-al treilea album, "Colinde Magice", scrie cotidianul spaniol ABC.

 • Mihai Stănescu, karatistul îndrăgostit de muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Stănescu, karatistul îndrăgostit de muzică

  La vârsta de 18 ani, este câştigător a 20 de concursuri de muzică uşoară şi populară la nivel judeţean, multicampion naţional la karate şi actor amator în cadrul cercului de teatru de la colegiul la care învaţă.

 • Agenda concertelor speciale din decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenda concertelor speciale din decembrie

  Luna decembrie va fi una bogată în evenimente culturale. Mureşenii sunt aşteptaţi cu mic cu mare la concertele de la Palatul Culturii şi nu numai. Una dintre atracţiile lunii va fi concertul lui  Costel Busuioc din data de 12 decembrie.

 • Constanţa: Latin Fantasy la Club SNC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Latin Fantasy la Club SNC

  Constănţenii pot începe o săptămână reuşită la spectacolul trupei Blacksea Constanta Orchestra, care are loc în această seară, de la ora 19.00, în sala Club SNC din Bulevardul Mamaia nr. 96.

 • Premierele săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierele săptămânii

  Viaţa liniştită a unei familii de americani e dată peste cap, cu puţine zile înainte de Crăciun, de un cadou neaşteptat: o misterioasă cutie de lemn, prevăzută cu un buton protejat de un mic clopot de sticlă.

 • Diana Luca: „Sunt mândră de ştrandul din Piatra Neamţ”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diana Luca: „Sunt mândră de ştrandul din Piatra Neamţ”

  În fiecare dimineaţă, pe neamt.adevarul.ro va fi postat un „top" al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară", ediţia de Piatra Neamţ.

 • Bucureşti: Nopţi de muzică bună, pe scenele Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Nopţi de muzică bună, pe scenele Capitalei

  Diana Krall, Pink Martini şi Les Elephantes Bizarres dau concerte pentru fanii bucureşteni. Prima urcă pe scenă Diana Krall, va cânta despre nopţile tăcute, apoi Pink Martini vorbesc despre o splendoare în iarbă, pentru ca, în final, Les Elephantes Bizarres să ne filmeze pentru un videoclip.

 • VIDEO Motown, revoluţia muzicii în SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Motown, revoluţia muzicii în SUA

  Casa de discuri Motown serbează astăzi 50 de ani de existenţă în cadrul unei gale la care vor participa Aretha Franklin şi Stevie Wonder. Industria muzicală americană sărbătoreşte cea mai de succes casă de discuri din lume, care a descoperit talente precum Diana Ross şi Michael Jackson.