Stiri despre muzica

  3200 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Portret/Cristina Avram, economista care cântă la petreceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Cristina Avram, economista care cântă la petreceri

  Tânăra, născută la Iaşi, este expert în fonduri europene, dar şi-a descoperit pasiunea de a interpreta muzică populară şi uşoară. Vocea ei a fost de mai multe ori asemănată cu cea a Andrei. În liceu, Cristina îşi dorea foarte mult să devină profesor de franceză.

 • Dan Bălan trăieşte bine mersi din muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Bălan trăieşte bine mersi din muzică

  Fostul membru al trupei O-Zone şi totodată „creierul” uneia dintre cele mai apreciate formaţii moldoveneşti a dat lovitura şi pe plan solo. El activează acum în două proiecte, Dan Bălan şi Crazy Loop, ambele de succes, şi spune că viaţa lui înseamnă un şir de jackpoturi. Pregăteşte două albume noi şi vrea să devină producător. Maria-Clara Brumariu

 • Brăilenii sunt aşteptaţi la patinoar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăilenii sunt aşteptaţi la patinoar!

  La un preţ mediu, în jur de 10 lei, puteţi patina în voie pe ritmuri muzicale. Brăilenii sunt aşteptaţi să facă din nou piruete pe gheaţă şi să patineze în voie pe ritmurile muzicii. Însă, mare atenţie - în week-end-uri nu se mai găsesc patine.

 • Actori fără succes în muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actori fără succes în muzică

  Atunci când celebritatea adusă de rolurile „grele“ din producţiile hollywoodiene nu le-a mai fost de ajuns, actorii şi-au încercat talentul în muzică.

 • Târgu-Mureş:Andrei Szekely pregăteşte distracţia la studii în Olanda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Andrei Szekely pregăteşte distracţia la studii în Olanda

  Tânărul DJ mureşean are un palmares impresionant, iar în prezent învaţă de la olandezi cum să întreţină o atmosferă electrizantă. Andrei pare la prima vedere un tânăr obişnuit din Târgu-Mureş, însă pasiunea pentru muzica electronică îl deosebeşte de cei de vârsta lui.

 • Craiova: Dan Ienciu, muzicianul care bate mingea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Dan Ienciu, muzicianul care bate mingea

  Cântă la orgă în cadrul formaţiei Top 5, fiind în aceeaşi formulă de mai bine de 20de ani. A doua sa pasiune este fotbalul, începând să joace de la 5 ani.

 • Tiberiu Niculae, programatorul heavy metal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiberiu Niculae, programatorul heavy metal

  Tiberiu lucrează în domeniul IT de un an şi jumătate ca dezvoltator web. În restul timpului, exersează şi dă concerte cu trupa de heavy metal „Silver Bullet“.

 • Copilul-minune din Penitenciarul Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilul-minune din Penitenciarul Iaşi

  Călin Periade (25 de ani) are doar opt clase, dar cunoaşte la perfecţie trei limbi străine şi este un bun informatician. Tânărul a fost închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi pentru trafic de droguri. În cei trei ani pe care-i mai are de executat, el şi-a propus să înveţe încă o limbă străină.

 • Silvio Berlusconii ne cântă din nou de dragoste în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvio Berlusconii ne cântă din nou de dragoste în 2010

  Atacul suferit la mijlocul lunii decembrie se pare că i-a priit premierului italian Silvio Berlusconi, sau cel puţin carierei sale muzicale, dându-i şansa să compună mare parte din piesele de dragoste care vor apărea anul acesta pe cel de-al patrulea său album,  informează "The Daily Mail".

 • Sibiu: Ultima strigare pentru un Revelion în club
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ultima strigare pentru un Revelion în club

  Doar câteva locuri libere mai sunt disponibile pentru petrecerea dintre ani. Muzica de calitate, o atmosferă pe măsură, artificiile şi şampania de la miezul nopţii nu lipsesc oferta localurilor sibiene, iar preţurile variază între 100 şi 250 de lei.