Stiri despre muzica

  3138 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un pionier al industriei muzicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un pionier al industriei muzicale

  Valentin Dolea este un deschizător de drumuri în organizarea de spectacole şi concerte în Galaţi, dar şi în profesionalizarea prestaţiilor diverselor trupe care cântă în cluburi.

 • Bianca Ioana Cristea, Celine Dion din Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bianca Ioana Cristea, Celine Dion din Târgovişte

  La numai 16 ani, târgovişteanca se poate lăuda cu numeroase concerte, dar şi cu apariţii pe scenele de teatru. Ca voce, publicul consideră că are timbrul celebrei canadiene.

 • VIDEO Aspiratorul mut, cu iPod încorporat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Aspiratorul mut, cu iPod încorporat

  Consumatorii pot scăpa de poluarea fonică din gospodărie. A apărut aspiratorul care-şi face treaba în linişte deplină. Nu numai că maşinăria este foarte silenţioasă, însă are încorporat şi un iPod pentru ca gospodinele să poată asculta muzică în timp ce-şi rezolvă muncile casnice.

 • Premiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiere

  Tema răzbunării a celor care se simt frustraţi de lacunele sistemului judiciar, care permit răufăcătorilor să se sustragă de la pedeapsa bine meritată revine adesea în cinematografia americană. Este de ajuns să amintim seria „Puzzle mortal", în jurul căreia s-a creat un adevărat cult.

 • PORTRET: Remus Ponoran a trecut prin artă, s-a oprit la pian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET: Remus Ponoran a trecut prin artă, s-a oprit la pian

  Tânărul reşiţean a reuşit să îmbine foarte bine meseria de dascăl, cu cea de tată şi cu cea de artist. Deşi a studiat mai multe instrumente, el s-a oprit la pian, instrumentul rege. Acum, Remus este unul dintre cei mai cunoscuţi pianişti din oraşul de pe Bârzava.

 • Unde merg botoşănenii în weekend?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde merg botoşănenii în weekend?

  Actorii Teatrului „Mihai Eminescu“ pun în scenă astăzi, de la ora 18.00, spectacolul „Make love not war“. Piesa este regizată de Adi Cărăuleanu şi vrea să exemplifice artistic conceptele de bine şi rău, iubire şi ură, frumos şi urât.

 • Portret/Laura Lavric, şase decenii de joc şi voie bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Laura Lavric, şase decenii de joc şi voie bună

  Artista se simte în floarea vârstei şi nu se dă în lături de la nicio petrecere. La nunţi se simte cel mai bine, iar Sărbătorile le face pe scenă. Îşi asculta părinţii cum cântau la munca câmpului şi le-a călcat pe urme.

 • Bucureşti: Muzică medievală şi colinde cu grupul Truverii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Muzică medievală şi colinde cu grupul Truverii

  Concertul de mâine seară, de la ora 19.30, de la Casa de Cultură a Studenţilor , deschide turneul trupei. Dedicat Crăciunului şi aniversării a 20 de ani de la Revoluţie, concertul va fi prezentat, între 12 şi 18 decembrie,  la Paris şi Luxemburg.

 • Bucureşti:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: "Mihai Constantinescu este îngrijit doar de sora lui"

  Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu nu poate uita că timp de 10 ani, iubirea lor a fost senzaţională. Ca şi anul trecut, când îndrăgitul cantautor Mihai Constantinescu a fost operat pe cord deschis, la Târgu Mureş,  fosta soţie, Mihaela Constantinescu, i-a fost, din nou, alături, în problemă gravă de sănătate pe care a avut-o.