Stiri despre muzeul de arta contemporana

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti, în revista „Vogue”. Care sunt atracţiile turistice din Capitală „votate” de cea mai importantă publicaţie de modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti, în revista „Vogue”. Care sunt atracţiile turistice din Capitală „votate” de cea mai importantă publicaţie de modă

  Ediţia americană a faimoasei reviste „Vogue”, supranumită şi „Biblia Modei”, îndeamnă turiştii străini să viziteze Bucureştiul, lăudând capitala României pentru „creativitatea şi dezvoltarea sa sclipitoare”. Câteva localuri, un muzeu şi o parfumerie românească au intrat în lista de locuri pe care editorii celei mai importante publicaţii de modă le recomandă cititorilor de pretutindeni.

 • Ipocrizia salvează Roşia Montană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ipocrizia salvează Roşia Montană

  S-au stins, încet-încet, ecourile afacerii Roşia Montană. Guvernul a băgat proiectul la dospit într-un sertar şi-l va reactiva, la un moment dat, pe şest, atunci când mass-media va abate atenţia opiniei publice asupra vreunei alte chestiuni.

 • Directorul Muzeului Naţional de Artă Contemporană a murit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorul Muzeului Naţional de Artă Contemporană a murit

  Istoricul de artă şi curatorul Mihai Oroveanu, directorul Muzeului Naţional de Artă Contemporană (MNAC) din Capitală, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 66 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX apropiaţi ai acestuia. Acestea au spus că Mihai Oroveanu era internat la un spital din Bucureşti, de luni, după ce a suferit un infarct.

 • Clădiri inedite din toată lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clădiri inedite din toată lumea

  Expoziţia „Proiectele anului“, de la Muzeul Designului din Londra, a premiat cele mai inovative şi mai interesante creaţii. Custodele muzeului, Pete Collard, a prezentat pentru „The Telegraph“ ideile excepţionale încadrate în categoria arhitecturală.

Modifică Setările