Stiri despre mutare

  173 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV Din sezonul următor, FC Astra lasă Ploieştiul pentru Giurgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Din sezonul următor, FC Astra lasă Ploieştiul pentru Giurgiu

  Prim-divizionara FC Astra va evolua din sezonul 2012/2013 la Giurgiu, chiar dacă proiectul privind noul stadion de la malul Dunării nu s-a materializat. FC Astra se va muta provizoriu pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu care va primi mai multe îmbunătăţiri.

 • Ţiganii din Fântânele, lăutarii lui Dumnezeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţiganii din Fântânele, lăutarii lui Dumnezeu

  Satul Fântânele nu s-a mutat cu totul la Berlin, aşa cum a relatat, săptămâna trecută,presa germană. Au rămas aici peste 2.000 de oameni. Toţi ţigani, toţi lăutari, aproape toţi penticostali.

 • Atenţie: În această noapte se schimbă ora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie: În această noapte se schimbă ora

  În noaptea de sâmbată spre duminică trecem la ora oficială de vară. Astfel, trebuie să daţi ceasurile înainte cu o oră:  ora 3.00 va deveni ora 4.00. Duminică, 25 martie, va fi cea mai scurtă zi din an, având numai 23 de ore.

 • Duminică, low-costul se mută pe Băneasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duminică, low-costul se mută pe Băneasa

  Începând de duminică, 25 martie 2012, operarea curselor low-cost Blue Air, Wizzair şi Germanwings, având ca origine/destinaţiie Aeroportul Băneasa, se va efectua de la Aeroportul Otopeni.

 • China mută o parte din Hollywood la Shanghai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China mută o parte din Hollywood la Shanghai

  Viitorul preşedinte chinez, Xi Jinping, aflat într-un periplu prin SUA, urmează să anunţe un acord prin care Hollywoodul va participa la construcţia unor case de film în China.

 • Vom putea lua taxi-uri din apropierea Palatului Culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vom putea lua taxi-uri din apropierea Palatului Culturii

  Cele nouă locuri de parcare  pentru taxiuri situate în faţa cinematografului „Arta” au fost mutate, astfel că noua staţie de taxi se află acum în faţa sediului BRD, lângă Palatul Culturii.

 • Cultura în haine noi: sediul ministerului se mută în Biblioteca Natională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura în haine noi: sediul ministerului se mută în Biblioteca Natională

  Începând de astăzi, 29 Ianuarie, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN) şi-a schimbat sediul, părăsind astfel locaţia veche din Şoseaua Kiseleff în care şi-a desfăsurat activitatea în ultimii opt ani. Noul sediu al ministerului se mută astfel în noua clădire a Bibliotecii Naţionale a României.

 • FOTO Ahmetov vrea să-l ducă pe Lucescu la un spital din Doneţk
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ahmetov vrea să-l ducă pe Lucescu la un spital din Doneţk

  Patron al echipei de fotbal Şahtior Doneţk, la care este antrenor Mircea Lucescu, Rinat Ahmetov a luat legătură cu soţia acestuia, Neli. Omul de afaceri s-a interesat de starea de sănătate a tehnicianului român şi s-a oferit să asigure mutarea lui la un spital din oraşul ucrainean.

 • Biserica Sf. Gheorghe a fost mutată cu altarul la răsărit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biserica Sf. Gheorghe a fost mutată cu altarul la răsărit

  Lăcaşul de cult, construit integral din lemn, este situat în mijlocul cartierului Micro 14, în spatele fostului magazin General. Edificiul a fost adus în zonă în urmă cu trei ani, dar nu a fost amplasat aşa cum cer canoanele Bisericii Ortodoxe Române.

 • Bani mai mulţi pentru tinerii care se mută la ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani mai mulţi pentru tinerii care se mută la ţară

  De astăzi până la 13 ianuarie 2012, tinerii cu vârste de până în 40 de ani pot depune documentaţia necesară pentru a obţine finanţări nerambursabile ca să se mute la ţară.

 • Steaua, tinereţe fără bătrâneţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steaua, tinereţe fără bătrâneţe

  La hotărârea lui Gigi Becali, toţi jucătorii trecuţi de 30 de ani din lot ar putea fi remaniaţi în iarnă. Stabilitatea e un cuvânt necunoscut la Steaua! Respectând „tradiţia“ ultimilor ani, lotul ar putea suferi din nou transformări masive la finalul turului de campionat. 

 • Mutarea unei secţii a Spitalului Slatina, motiv de dispută între angajaţi şi conducere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutarea unei secţii a Spitalului Slatina, motiv de dispută între angajaţi şi conducere

  Colectivul Secţiei Recuperare Neuromotorie Copii este nemulţumit de decizia luată de conducere privind mutarea  compartimentului din spital la Centrul de Recuperare Activă pentru Persoanele cu Handicap Locomotor „Sf. Maria“ din Clocociov. Angajaţii au redactat un memoriu în care sunt prezentate, rând pe rând, toate nemulţumirile lor.

 • VIDEO ŞI GALERIE FOTO Au mutat biblioteca în ritm de vals
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO ŞI GALERIE FOTO Au mutat biblioteca în ritm de vals

  Zeci de cititori, reprezentanţi ai autorităţilor locale, dascăli şi oameni de cultură au participat ieri, la Târgu-Cărbuneşti, la inaugurarea noului sediu în care va funcţiona Biblioteca Orăşenească. Cei mici s-au întrecut în momente artistice, iar cel mai aplaudat moment a fost acela în care prichindeii au trecut la dans.

 • Forbes: De ce s-a mutat Călin Fusu la Sofia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: De ce s-a mutat Călin Fusu la Sofia?

  Călin Fusu, proprietarul platformei de internet „Neogen", şi totodată unul dintre milionarii României, cotat în Topul „Forbes" cu o avere estimată la 7-8 milioane de euro, a decis să se mute la Sofia. De ce a ales Fusu să plece în Bulgaria?

 • Psihiatria din Timişoara nu are unde să se mute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psihiatria din Timişoara nu are unde să se mute

  Situaţia clinicii de pe strada Văcărescu este încă sub semnul întrebării. Medicii spun că vor face şi naveta, însă la clădirea ce ar urma să-i găzduiască nu a fost mişcată nicio cărămidă.

Modifică Setările