Stiri despre multimedia

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO - Premieră - Noua generaţie Toyota Yaris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO - Premieră - Noua generaţie Toyota Yaris

  A patra generaţie Toyota Yaris reprezintă prima aplicare a a filosofiei Toyota New Global Architecture (TNGA) pentru maşini compacte de segment B. Este construită pe noua platformă GA-B, şi promite a fi una dintre cele mai sigure maşini de segment B din lume.

 • „Submarinul galben în lumea fractalilor”, un spectacol multimedia 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Submarinul galben în lumea fractalilor”, un spectacol multimedia 3D

  „Submarinul galben în lumea fractalilor” este realizat de echipa formată din Radu Dinulescu (regizor de teatru) şi de artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg (grafist, muzician şi producător de film), prima din lume care a creat un spectacol stereoscopic cu imagini 3D. Imaginile se derulează pe un ecran transparent de tip tull în spatele căruia, într-o lumină specială, evoluează actori care mânuiesc marionete, păpuşi, obiecte.

 • VIDEO BMW Vision iNEXT - un gând din viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO BMW Vision iNEXT - un gând din viitor

  BMW Vision iNEXT - Foarte automatizat, fără emisii şi complet conectat, concept carul reuneşte, pentru prima dată, domeniile de inovaţie strategice ale BMW Group într-un Vision Vehicle. În acelaşi timp răspunde la o întrebare esenţială: "Cum va arata un automobil care se poate deplasa atât autonom, cât şi condus de utilizator?"

 • VIDEO Premiera mondială - Mercedes-Benz eCitaro – autobuzul urban 100% electric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiera mondială - Mercedes-Benz eCitaro – autobuzul urban 100% electric

  Mercedes-Benz eCitaro reprezintă începutul unui demers inovator, al cărui obiectiv pe termen lung este electrificarea transportului public de persoane. Modelul cu emisii zero, ce se remarcă prin silenţiozitate, a preluat platforma Mercedes-Benz Citaro - autobuzul best-seller (etalon) la nivel international şi combină elemente de la autovehiculul concept Mercedes-Benz Future Bus.

 • Povestea primului spectacol multimedia românesc pe muzica Depeche Mode, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea primului spectacol multimedia românesc pe muzica Depeche Mode, la Adevărul Live

  „Circle of Love“ este un spectacol multimedia neconvenţional, în care cele mai cunoscute melodii Depeche Mode, interpretate live de către band-ul April, sunt folosite ca suport muzical pentru sfârşitul unei poveşti de dragoste. Regizorul Florian Ghimpu şi producătorul Petre Marinescu povestesc despre acest spectacol inedit la Adevărul Live.

 • Colegiile I.L. Caragiale şi Gheorghe Lazăr au luat locul 1 la Concursul Infoeducaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colegiile I.L. Caragiale şi Gheorghe Lazăr au luat locul 1 la Concursul Infoeducaţie

  Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” a luat Locul 1 pe municipiu, la Concursul Infoeducaţie, secţiunea WEB, organizat de Inspectoratul Şcolar Bucureşti. Totodată, la secţiunea Multimedia, câştigător este un elev al Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”. În urma poziţionării pe locul I, elevii s-au calificat la etapa naţională.

 • Ford Sync 3 - Noul
sistem multimedia este prieten cu Apple CarPlay şi Android Auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ford Sync 3 - Noul sistem multimedia este prieten cu Apple CarPlay şi Android Auto

  Conectivitate, conectivitate şi, iar, conectivitate. Epoca gadget-urilor ”smart” a generat o adevărată cursă de înarmare între greii industriei auto. După numai doi ani de interactivitate digitală cu Ford Sync 2, constructorul american a lansat cea de-a doua generaţie a sistemului multimedia.

 • Bătălia mileniului: digital sau print. Cine pierde?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălia mileniului: digital sau print. Cine pierde?

  Două ştiri de media de la sfârşitul acestei luni, din două colţuri atât de diferite ale planetei, dezvăluind două moduri total diferite de a privi şi de a face presa. În România, „ProSport“ renunţă la ediţia tipărită (se va găsi doar sub formă de supliment săptămânal în ZF), rămânând cu cea online. În Marea Britanie, „The Guardian“ lansează o ediţie tipărită de sâmbătă.

 • Cel mai talentat dintre hipsteri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai talentat dintre hipsteri

  La 24 de ani, Alex Varninschi e hipster şi nu-l deranjează deloc această etichetă, aşa cum nu protestează nici magiunul pentru că pe borcan scrie “Topoloveni”. Umblă cu pantaloni skinny, are ceas retro, cu curea lată, dar eşarfe poartă doar iarna. Nu mai ştie când a aderat la curentul născut la începutul anilor 2000 în cartierul Williamsburg din New-York, aşa cum nu mai ştie când s-a îndrăgostit de jurnalism.

 • Catrinţa şi multimedia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Catrinţa şi multimedia

  Nu degeaba Teatrul Ţăndărică a invitat în Festivalul „Bucurii pentru cei mici. Spectacole de colecţie” numeroşi lectori străini să conferenţieze şi să-şi exemplifice video demonstraţiile. Mijloacele multimedia continuă să pătrundă în teatrul de animaţie din Bucureşti, acesta părând să se racordeze la căutările europene ale momentului.

 • Expoziţie ecologică deschisă publicului la Muzeul de Ştiinţele Naturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie ecologică deschisă publicului la Muzeul de Ştiinţele Naturii

  Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Târgu-Mureş găzduieşte în această săptămână o inedită expozitie multimedia. Aceasta face parte dintr-un proiect internaţional iniţiat de omul de ştiinţă italian Giordano Golinelli sub genericul ”Cu un copac nu faci pădure!”.

 • Philips vinde divizia video, audio şi multimedia către Funai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Philips vinde divizia video, audio şi multimedia către Funai

  Grupul olandez Philips va ieşi de pe piaţa electronicelor de consum prin vânzarea diviziei de produse video, audio şi multimedia către grupul japonez Funai, pentru 150 milioane euro. Astfel, compania dispare de pe o piaţă pe care o domina acum câţiva ani.

 • FEstudIS, transmis live pe internet FOTOGALERIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FEstudIS, transmis live pe internet FOTOGALERIE

  Evenimentele organizate în cele 7 zile dedicate studenţiei pot fi urmărire de curioşi, în direct, pe pagina de Facebook  şi pe site-ul festivalului.

 • Yaris Multimedia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Yaris Multimedia

  Cea de-a treia generaţie Toyota Yaris vine cu mai multe noutăţi interesante. Însă, probabil cea mai spectaculoasă o reprezintă noua abordare multimedia.

 • FOTOGALERIE Cu ce noutăţi sunt întâmpinaţi studenţii orădeni în noul an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Cu ce noutăţi sunt întâmpinaţi studenţii orădeni în noul an

  Studenţii au la dispoziţie condiţii moderne de lectură, de împrumut şi beneficiază de zeci de mii de cărţi, dar şi de alte materiale multimedia. Peste 24.000 de studenţi îşi vor toci coatele pe băncile facultăţilor orădene în noul an universitar care a început astăzi.

Modifică Setările