Stiri despre multiculturalism

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Multiculturalism, integrare comunitară: eşecurile UE ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Multiculturalism, integrare comunitară: eşecurile UE ?

  O discuţie rapidă pe care am început-o ieri pe Facebook cu Cătălin Pena, unul dintre foarte competenţii ziarişti ai mai tinerei generaţii, cred că merită continuată. Domnia-sa acuza eşecul multiculturalismului, implicit cel al integrării comunitare la nivel european. Are dreptate ?

 • Global Village - multiculturalism la cote înalte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Global Village - multiculturalism la cote înalte

  Global Village este un proiect multicultural, marca AIESEC Bucureşti, unde se reunesc ţări, oameni şi tradiţii din toate colţurile lumii!  Aflat la cea de-a VII-a ediţie, Global Village a reunit în acest an 24 de ţări.

 • 20 de naţiuni îşi dau întâlnire la Muzeul Ţăranului Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 de naţiuni îşi dau întâlnire la Muzeul Ţăranului Român

  Pentru a doua oară anul acesta, AIESEC Bucureşti organizează Global Village, evenimentul care reuneşte peste 20 de naţionalităţi în acelaşi loc. Urmând succesul ediţiei din martie, şi în luna iulie persoane de orice vârstă sunt invitate să petreacă o zi multiculturală, plină de culoare şi voie bună.

 • Festival la Cluj, Kolozsvár, Klausenburg, Kluż
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival la Cluj, Kolozsvár, Klausenburg, Kluż

  Maghiari, marocani, basarabeni, japonezi, ucraineani, polonezi, egipteani şi nu în ultimul rând, români, vor participa la prima ediţie a Festivalului Artelor şi Multiculturalismului, care se desfăşoară în acest weekend la Cluj.