Stiri despre motosapa

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să-ţi amenajezi propria grădină de legume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi amenajezi propria grădină de legume

  Având în vedere circumstanţele din ultima perioadă, din cauza pandemiei mondiale COVID-19, când trebuie să stăm acasă, pieţele şi-au restrâns activitatea şi în supermarketuri preţurile la legume şi fructe au crescut, tot mai multe persoane care au privilegiul de a locui la casă, se gândesc cum pot face pentru a-şi amenaja o grădină de legume proprie.

 • Cât te costă să cumperi o motosapă în primăvara 2020?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât te costă să cumperi o motosapă în primăvara 2020?

  Primăvara ne bate la uşă! Deşi prognoza meteo este tot mai instabilă în ultimii ani, agricultorii se organizează corespunzător pentru a-şi procesa pământurile bogate în roade. Nu doar cei care au solicitat fonduri pentru prelucrarea unor culturi se interesează de cele mai bune utilaje pentru prelucrarea culturilor şi a pământului, ci şi cei care au porţiuni relativ mici de teren.

 • Hoţii i-au furat motosapa şi roaba din magazie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii i-au furat motosapa şi roaba din magazie

  O femeie din comuna Vulturu a sesizat poliţiştii după ce a realizat că în noaptea de marţi spre miercuri persoane necunoscute au pătruns în magazia locuinţei sale, de unde au sustras o motosapă şi o roabă metalică.

 • Au furat două motorete şi o motosapă din curtea unui om din Lunca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au furat două motorete şi o motosapă din curtea unui om din Lunca

    Un tânăr de 27 de ani din comuna Lunca a fost prins de poliţiştii Secţiei Rurale nr. 8 Plopii Slăviteşti în timp ce căra nişte bunuri pe care le furase din curtea unui consătean, cu puţin timp înainte de a fi descoperit de oamenii legii.

Modifică Setările