Stiri despre motorizari

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur

  Având preţuri care pornesc de la 15.900 de euro cu TVA, Renault Captur a ajuns pe piaţa din România cu o mulţime de noutăţi. Pachetul tehnic este unul de invidiat, iar noutăţile încep chiar de la bază.

 • Dacia Logan vs Dacia Sandero. Cum alegem varianta cea mai bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Logan vs Dacia Sandero. Cum alegem varianta cea mai bună

  Dacia Logan vs Dacia Sandero. Cam la asta se rezumă opţiunile atunci când vrem o maşină nouă, ieftină, fiabilă şi la care mentenanţa să nu coste o avere. Ambele au propriile avantaje şi dezavantaje. „Adevărul“ vă prezintă cum să facem alegerea cea mai bună.

 • Dacia Dokker Stepway: motorizări, echipamente şi preţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Dokker Stepway: motorizări, echipamente şi preţ

  Versiunea Dacia Dokker Stepway, prezentată la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, completează gama actual a producătorului auto, fiind dotată cu numeroase echipamente - disponibile în serie sau opţional, precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză sau asistenţă la parcarea cu spatele.

 • Dacia Lodgy Stepway: cât costă şi ce aduce nou versiunea specială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy Stepway: cât costă şi ce aduce nou versiunea specială

  Modelul Dacia Lodgy Stepway, prezentat la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, este una dintre noile versiunile ale producătorului auto autohton care completează gama actuală, fiind dotat cu numeroase echipamente - disponibile în serie sau opţional, precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză sau asistenţă la parcarea cu spatele.

 • VIDEO Competenţă în ambalaj şic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Competenţă în ambalaj şic

  Noul Sportage impresionează prin design și este mai încăpător. Sportage este un nume important în familia Kia, iar acest fapt se traduce printr-o ofertă extrem de bine gândită pentru orice client.

 • Noul BMW X3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul BMW X3

  La şase ani după introducerea primei generaţii, BMW a publicat detalii despre noul X3, care va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din toamnă.

Modifică Setările