Stiri despre motoare

  134 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Kart propulsat de mașini de găurit și cu lanțuri de bicicletă FOTO/VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kart propulsat de mașini de găurit și cu lanțuri de bicicletă FOTO/VIDEO

  Patru tineri din Bistriţa au construit  o maşinuţă ce are în loc de motor şase bormaşini. Bistriţenii vor concura, în weekend, cu alte 120 de echipe la un concurs internaţional din Ungaria. Kartul electric are 65 de kilograme şi ajunge la 60 de kilometri pe oră.

 • Renault va produce un motor nou în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault va produce un motor nou în România

  Compania franceză va construi în România noua generaţie de motoare cu un consum mic denumită H4 pentru a le înlocui pe cele mai vechi, folosite în special pentru Logan. Mutarea construcţiei de motoare din Franţa în România ar însemna, potrivit presei franceze, concedierea a 200-400 de angajaţi din Hexagon.

 • Tulcea: Au furat şapte motoare de barcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Au furat şapte motoare de barcă

  Poliţiştii de la Transporturi au reuşit să prindă un grup de hoţi de motoare de ambarcaţiuni, care au creat un prejudiciu de 65.000 de lei. Motoarele erau vândute pe sume modice

 • Tulcea: Hoţi de ambarcaţiuni prinşi de Poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Hoţi de ambarcaţiuni prinşi de Poliţie

  Lucrătorii Poliţiei Transporturi au identificat un grup de hoţi de ambarcaţiuni şi motoare din zona portului Tulcea, aceştia aflându-se în prezent în arestul Poliţiei Judeţene.

 • Constanța: Afacere de familie marca Bogatu - motoarele le transporta finul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Afacere de familie marca Bogatu - motoarele le transporta finul

  Directorul operatorului portuar Umex, Remus Gabriel Gîrleanu, cel care s-a ocupat de transportarea motoarelor de la Reşiţa în Portul Constanţa și apoi încărcarea lor pe navă, este finul de cununie al lui Eugen Bogatu. El spune că banii ceruți de Bogatu de la afaceristul Said Baaklini ar reprezenta, de fapt, preţul transportului.

 • Motoare mai ecologice pentru Formula 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motoare mai ecologice pentru Formula 1

  Monoposturile de Formula 1 vor fi echipate, începând din 2013, cu noi motoare de 1,6 litri turbo şi patru cilindri, semn al angajamentului Federaţiei Internaţionale de Automobilism faţă de "dezvoltarea durabilă şi respectarea nevoilor constructorilor"

 • Fabrică de componente de avioane, la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fabrică de componente de avioane, la Iaşi

  Prefectul Dragomir Tomaşeschi se va întâlni miercuri cu reprezentanţii ONCO şi BMT, care colaborează cu firma Rolls Royce Romania, care şi-au exprimat intenţia de a construi o fabrică în comuna Miroslava.

 • Formula 1 ar putea adopta în curând
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formula 1 ar putea adopta în curând "motoarele verzi"

  Poluarea este o problemă abordată şi în Formula 1. Vineri, Consiliul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) va discuta o serie de măsuri ce vor fi luate pentru a reduce emisiile de noxe la curse.

 • PORTRET Sorin Mureşanu, arădeanul pasionat de sporturi extreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Sorin Mureşanu, arădeanul pasionat de sporturi extreme

  Iubeşte motocicletele de când era de-o şchioapă. Încă de atunci visa să ajungă un mare biker şi să participe la demonstraţii. Sorin recunoaşte că anturajul l-a determinat cel mai mult să se concentreze asupra motoarelor

 • Gata pentru producţia de serie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gata pentru producţia de serie?

  Audi Quattro Concept şi Jaguar C-X75, două prototipuri care au făcut furori la Salonul Auto de la Paris, ar putea primi undă verde pentru producţia de serie.

 • S-a aprobat: Prima cursă pentru motociclişti pe pista de la Ianca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a aprobat: Prima cursă pentru motociclişti pe pista de la Ianca

  După ce s-a aprobat transmiterea unei părţi din Cazarma 906 Ianca, din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al judeţului Brăila şi administrarea Consiliului Judeţean (CJ), acum, o parte a pistei, respectiv 270.000 mp, va fi închiriată pentru diverse activităţi de agrement.

 • Tulcea: Sute de cai putere fac spectacol la aeroport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Sute de cai putere fac spectacol la aeroport

  Au venit din Ungaria, din Republica Moldova şi din toate colţurile României pentru a vedea spectacolul cailor putere la Tulcea. Renault Racing Days a început în urmă cu numai câteva ore pe aeroportul din Tulcea. Sute de admiratori, din Tulcea şi nu numai, au umplut marginile pistei de curse pentru a asculta cum „vorbesc tobele“ pentru mulţime

 • Jaf de proproţii la reprezentanţa Yamaha Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jaf de proproţii la reprezentanţa Yamaha Constanţa

  Persoane necunoscute au spart azi dimineaţă, în jurul orei 4.00, sediul reprezentanţei Yamaha, din Constanţa. Obiectivul era protejat de o firmă de pază însă hoţii au acţionat rapid.

 • FOTOGALERIE Scandal din cauza curselor ilegale la Timişoara. Mascaţii şi poliţistii le-au pus capăt, pentru o noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Scandal din cauza curselor ilegale la Timişoara. Mascaţii şi poliţistii le-au pus capăt, pentru o noapte

  Şase echipaje de poliţie şi alte două de mascaţi au întrerupt distracţia ilegală şi periculoasă a 100 de timişoreni, în această noapte. Motoare de sute de cai putere şi maşini de zeci de mii de euro au fost oprite de la cursele ilegale, într-o tentativă a poliţiei de a face ordine pe străzi. Efectul: pentru o noapte a fost linişte în oraş. Şeful Poliţiei Municipale a coordonat personal acţiunea.

 • Examen: Dilema unui şofer brăilean: „Cui foloseşte mecanica?”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Examen: Dilema unui şofer brăilean: „Cui foloseşte mecanica?”

  Cursanţii de la Şcolile de Şoferi s-au adaptat repede la noua formă de examinare. Astfel dacă iniţial examinarea pe calculator a părut ca fiind dificilă, mai ales pentru persoanele trecute de 40 de ani şi cu mai puţină şcoală, acum în urma simulărilor şi a exerciţiilor se poate spune că promovabilitatea a crescut.

 • Bucuresti: Piesă de schimb la Motoare, la Undercloud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucuresti: Piesă de schimb la Motoare, la Undercloud

  Iubitoriilor de teatru care doreau să vadă spectacolul “Neverland”, programat mâine seară, în cadrul Festivalul Naţional de Teatru Independent Undercloud  de la Motoare,  li se propune  o altă piesă.

 • VIDEO: Cum s-au distrat hunedorenii la întâlnirea motocicliştilor, pe Valea Nandrului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Cum s-au distrat hunedorenii la întâlnirea motocicliştilor, pe Valea Nandrului

  Peste 200 de motociclişti şi pasionaţi ai muzicii rock, veniţi din toate colţurile ţării, şi-au dat întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute pe Valea Nandrului, la „Free Bikers Week”, un eveniment de tradiţie organizat anual, în această perioadă în zona de campare situată în apropiere de Hunedoara.

 • „Frăţia Harley“ de la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Frăţia Harley“ de la Bucureşti

  Peste 50 de pasionaţi de motoarele celebrei mărci se întâlnesc periodic pentru a face expediţii, atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai mult decât o organizaţie, Harley Owners Group este locul unde „stăpânii motoarelor“se întâlnesc pentru a împărtăşi pasiunea comună pentru motociclete.

 • Saab cu motoare de BMW?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saab cu motoare de BMW?

  Criza economică, dar şi tendinţa de globalizare par să unească marii constructori auto. Dacă Renault, Nissan şi Mercedes au bătut palma, producători precum Saab sau BMW, până mai ieri rivali, acum au de gând să se înfrăţească. Cel puţin la platforme tehnice. Astfel, suedezii de la Saab ar putea folosi motoare de BMW.

 • Industria a pornit motoarele în capitala Ardealului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Industria a pornit motoarele în capitala Ardealului

  Producţia industrială din Cluj a înregistrat o creştere semnificativă în primul trimestru din 2010. Faţă de primele trei luni ale anului trecut, producţia industrială a judeţului a crescut cu 11,7%. Un rol important îl are Nokia.