Stiri despre motive

  149 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Motivele greşite şi dese pentru care oamenii se căsătoresc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele greşite şi dese pentru care oamenii se căsătoresc

  În fiecare minut, doi oameni din lume se căsătoresc. De multe ori, o fac pentru motivele potrivite: se îndrăgostesc şi vor să-şi trăiască restul vieţii împreună. Dar de şi mai multe ori, după cum arată statisticile, oamenii iau această decizie din motive complet iraţionale.

 • De ce înşală partenerii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce înşală partenerii?

  Autoarea şi specialista în infidelitate de cuplu Sheri Meyers a rezumat, din propria experienţă a carierei sale, cinci motive pentru care oamenii caută alinare sau distracţie în afara relaţiei lor. Meyers spune că surpriza apare când cel înşelat este acuzat a fi motivul principal.

 • Despărţirile
noastre. Motive bune, pretexte proaste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despărţirile noastre. Motive bune, pretexte proaste

  Cel care decide că o relaţie de amor s-a terminat este, instantaneu, un ticălos. Deci fiecare caută cea mai abilă pledoarie pentru a ieşi basma curată dintr-o combinaţie nu la fel de curată.

 • Cinci motive pentru care sexul la prima întâlnire este o idee proastă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci motive pentru care sexul la prima întâlnire este o idee proastă

  Orice femeie va spune că pricipalul motiv pentru care n-ar trebui să te grăbeşti din prima seara este că, aproape sigur, el nu te va mai suna a doua zi. Iar dacă planul este o relaţie, atunci trebuie încercaţi paşi mici şi siguri. Dar, în realitate, altele sunt dezavantajele majore ale unei decizii pripite.

 • Cinci motive pentru care el nu vrea sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci motive pentru care el nu vrea sex

  Despre bărbaţi, femeile cred că sunt tot timpul pregătiţi pentru sex, mai ales că este bine împământenită ideea că bărbaţii se gândesc tot timpul la sex. În realitate, însă, lucrurile nu stau chiar aşa şi, din când în când, bărbaţii refuză contactul cu partenera. Site-ul Womansday.com a oferit câteva explicaţii.

 • 7-8 motive să pleci în vacanţă pe bicicletă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7-8 motive să pleci în vacanţă pe bicicletă

  Când aveam vreo 7-8 ani, taică-meu a plecat într-o excursie în Rusia. Nu ştiu prea bine de ce a plecat singur. Cred că maică-mea nu s-a dus pentru că trebuia să stea cineva cu puradeii acasă. Singurele amintiri despre vizita lui taică-meu în Sankt Petersburg sau Moscova sunt ascunse într-un set de diapozitive ţinute cu grijă într-o cutie de cizme.

 • Eşti încă singură? Şapte oameni pe care poţi să dai vina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşti încă singură? Şapte oameni pe care poţi să dai vina

  Autoarea Sharyn Bires a scris în „Huffington Post” despre motivele pentru care atâtea femei sunt încă singure. Pornind de la o discuţie auzită în tren între două femei care se plângeau fie de calitatea bărbaţilor, fie de faptul că niciunul nu se poate compara cu Dave - „Oricine este acest Dave, trebuie să fie incredibil” - scriitoarea a ajuns la concluzia că motivele rămân aceleaşi mereu, oriunde am fi. Şi scuzele, la fel.

 • De ce se sinucid bărbaţii mai des?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se sinucid bărbaţii mai des?

  Potrivit unor statistici noi, bărbaţii americani de vârstă mijlocie sunt cele mai dese victime ale sinuciderilor. Lipsiţi de suportul tradiţional, tot mai mulţi bărbaţi aleg această cale în detrimentul supravieţuirii cu orice preţ. Cazul se extinde

 • Perspectivă de călător: 10 motive pentru care iubesc Asia de Est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Perspectivă de călător: 10 motive pentru care iubesc Asia de Est

  Motivele de mai jos reprezintă trăiri subiective în urma unei luni de călătorie în Asia, călătorie ceva mai neconvenţională în care am căutat să surprind cât mai mult din spiritul local şi naţional. Am dat la o parte excepţiile sau experienţele mai puţin autentice subliniând aspectele cu care am rezonat eu cel mai mult.Ţările la care mă raportez sunt Vietnam, Laos şi Thailanda.

 • Ştii de ce eşti singur(ă)?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii de ce eşti singur(ă)?

  Viaţa de unul singur. Indiferent că o iubeşti sau o urăşti, este ceva ce psihologii şi specialiştii spun că trebuie să experimentezi, poate chiar să adopţi, după o despărţire. Poţi folosi timpul de după pentru a reflecta asupra motivelor pentru care eşti singur după ani petrecuţi într-o relaţie sau căsnicie, dar mai ales, pentru a ştii ce să ceri din următoarea relaţie.

 • 8 motive pentru care nu ar trebui să te mai streseze prima întâlnire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 motive pentru care nu ar trebui să te mai streseze prima întâlnire

  Întâlnirile pot fi una dintre cele mai mari surse de stres, în special când vine vorba de prima întâlnire. Timpul petrecut îngrijorându-te de ţinuta ta, locul în care vă întâlniţit, ora la care vă întâlniţi şi soarta serii poate să depăşească, de cele mai multe ori, limita firească. Iată opt lucruri pentru care chiar nu ar trebui să te mai stresezi, adunate de „Huffington Post”.

 • De ce nu reuşim să slăbim iarna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu reuşim să slăbim iarna

  În general, curele de slăbire ţinute în această perioadă nu au sorţi de izbândă. Dimpotrivă, este posibil ca, în loc să scăpăm de kilograme, la sfârşitul iernii să cântărim cu cel puţin două kilograme în plus. Motivul nu este doar alimentaţia grasă, spun specialiştii.

 • 6 semne că trebuie să-ţi cauţi un alt loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 semne că trebuie să-ţi cauţi un alt loc de muncă

  Hotărârea de a-ţi schimba locul de muncă într-o perioadă de criză economică prelungită este greu de luat şi adesea riscantă. Totuşi, în unele situaţii, se poate dovedi cea mai bună soluţie.

 • De ce înşală bărbaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce înşală bărbaţii

  Dacă ai fost vreodată victima infidelităţii, singurul lucru la care te vei gândi va fi, „de ce m-a înşelat?“. Ţi-ai pus întrebarea asta de zeci de ori şi chiar crezi că dacă vei găsi răspunsul te vei putea feri să mai fi înşelată sau vei putea evita sentimentul de a te simţi trădată.

 • 6 calităţi pe care le au femeile divorţate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 calităţi pe care le au femeile divorţate

  Există şi lucruri bune care se întâmplă în urma divorţului, susţine psihologul american Micki McWade, cel mai important fiind acela că femeia se poate concentra mai mult asupra propriei persoane, scrie huffingtonpost.com.

 • Unde a dispărut angajatul priceput?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde a dispărut angajatul priceput?

  Peste o treime dintre angajatori au probleme în a găsi „omul potrivit la locul potrivit“. Cauza principală o reprezintă falimentul sistemului de învăţământ, care nu mai produce oameni competenţi.

 • Secretele unei căsnicii reuşite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei căsnicii reuşite

  Sentimentele puternice, sinceritatea, comunicarea dintre parteneri, preocupările comune şi viaţa sexuală activă contribuie la menţinerea unei relaţii sănătoase până la adânci bătrâneţi.

 • Motoarele UE, atinse de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motoarele UE, atinse de criză

  Economia Franţei se îndreaptă spre recesiune, arată cifre publicate recent. Norii se adună şi asupra Germaniei, unde exporturile aproape au stagnat.

Modifică Setările