Stiri despre mostenirea

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Moştenirea“, pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Moştenirea“, pe ultima sută de metri

  „Moştenirea", serialul de la Pro TV care îi are ca protagonişti pe State (Gheorghe Visu, foto) şi Carmen Tănase (Flăcărica), se apropie de sfârşit.

 • VIDEO „Moştenirea“ revine cu Stătică, personaj fantomă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Moştenirea“ revine cu Stătică, personaj fantomă

  Cel de-al doilea sezon al serialului „Moştenirea“ începe astăzi, de la 22.15, la Pro TV. După ce State (Gheorghe Visu) a fost împuşcat, viaţa personajelor din serialul „Moştenirea“ se va transforma spectaculos în noul sezon, ce debutează astăzi la ProTV.

 • „Tron: Moştenirea“, un regal al efectelor speciale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tron: Moştenirea“, un regal al efectelor speciale

  Pelicula, continuarea unui film science-fiction din 1982, are astăzi premiera pe marile ecrane. Jeff Bridges, Garrett Hedlund şi Olivia Wilde sunt capetele de afiş ale peliculei care vrea să aibă încasări asemănătoare cu ale lui „Avatar“.

 • Cristina Cepraga este de astăzi soţie de mafiot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Cepraga este de astăzi soţie de mafiot

  Actriţă cu patalama, Cristina a revenit în ţară pentru a juca în serialul „Moştenirea“, care începe în această seară, la Pro TV. Pentru fosta VJ-iţă şcolită prin străinătate, rolul Rominei reprezintă o provocare deoarece este primul într-un serial autohton.

 • Preludiul unei aventuri la Hollywood?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preludiul unei aventuri la Hollywood?

  La şase ani după plecarea din România, fosta vj-iţă Cristina Cepraga revine în ţară ca actriţă, pentru primul ei rol într-un serial autohton - „Moştenirea“. O puteţi urmări ca soţie de mafiot la Pro TV, din 11 octombrie, de luni până joi, de la ora 22.15.

 • State şi Flăcărica şi-au pierdut accentul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  State şi Flăcărica şi-au pierdut accentul

  Duminică seară, de la ora 20.30, postul de televiziune Pro TV va difuza lungmetrajul „State şi Flacăra - Vacanţă la Nisa“ în regia lui Iura Luncaşu. Producţia, care are ca personaje centrale popularul cuplu de ţigani, este introducerea serialului „Moştenirea“, ce va fi difuzat din această toamnă la acelaşi post TV.

 • Debutanţii – vedetă din „Moştenirea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debutanţii – vedetă din „Moştenirea“

  Cvasinecunoscuţii Ramona Hanganu şi Costin Sforaru formează cuplul principal din serialul „Moştenirea“, care începe în toamnă la Pro TV. Cum privesc cei doi tineri învăţăcei în ale actoriei această oportunitate, aflaţi în cele ce urmează... 

 • Cristina Cepraga revine ca soţie de mafiot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Cepraga revine ca soţie de mafiot

  Cristina Cepraga revine pe micile ecrane din România în rolul unei soţii de mafiot în serialul „Moştenirea“, care va fi difuzat în aceasta toamnă la Pro TV.

 • VIDEO Fata din „Moştenirea“ cântă imnul crizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fata din „Moştenirea“ cântă imnul crizei

  Ramona Hanganu, protagonista serialului „Moştenirea“, care va începe în această toamnă la Pro TV, interpretează piesa „KK-Maka“ (imnul crizei), lansată de Serviciul Român de Comedie. Piesa este o parodie după melodia „Waka Waka“, imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2010, interpretată de Shakira.

Modifică Setările