Stiri despre moldova

  2947 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moldova caută un parteneriat cu Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldova caută un parteneriat cu Rusia

  Republica Moldova va încerca să îşi dezvolte cooperarea cu Rusia şi va cere autorităţilor ruse să îi acorde un împrumut, a declarat vicepremierul moldovean Valeriu Lazăr, înainte de vizita pe care o întreprinde vineri la Moscova, transmite RIA Novosti.

 • Bătaie de 30.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie de 30.000 de lei

  Un deţinut cere despăgubiri  de la un fost coleg de cameră şi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi. Bătăile din Penitenciarul Iaşi au ajuns motiv de proces la Judecătorie. Pentru că ar fi fost lovit şi maltratat de un coleg de detenţie Petru Cozma (34 de ani) l-a dat în judecată şi a solicitat daune morale.

 • Comisarul-şef Crap a picat în plasa ANI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comisarul-şef Crap a picat în plasa ANI

  Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a cerut procurorilor suceveni să deschidă cercetările asupra lui Ioan Crap, comisar-şef al Poliţiei Municipiului Suceava, suspectat de fals în declaraţii.

 • Gravidele, cobai pentru vaccinul Cantgrip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gravidele, cobai pentru vaccinul Cantgrip

  Indicaţia a fost primită de Direcţia de Sănătate Publică Botoşani. Acum câteva zile, Cercel declara la Iaşi că gravidele nu pot fi vaccinate deoarece serul nu a fost testat pe acestea.

 • Anticipate pentru a doua oară în Moldova / Comuniştii nu au votat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anticipate pentru a doua oară în Moldova / Comuniştii nu au votat

  A doua încercare de alegere a preşedintelui Republicii Moldova a eşuat. Singurul candidat la funcţia supremă în statul moldovean, preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a obţinut în Parlament doar 53 de voturi din cele 61 necesare pentru alegerea sa ca şef al statului.

 • Naşterea la stat, cât la privat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naşterea la stat, cât la privat

  Femeile care nasc în clinici private plătesc la fel ca mămicile care aduc pe lume copii în maternităţile de stat. Venirea pe lume a unui copil devine pentru multe gravide un moment al negocierii şpăgilor cu liftiera şi al înmânării „atenţiilor“ pentru asistentă sau doctor.

 • Staţie electrică robotizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staţie electrică robotizată

  Şefii E-ON Distribuţie au inaugurat la Iaşi o staţie modernă de transformare a energiei electrice, unică în zona Moldovei. Gospodăriile, dar şi firmele din zona Miroslava, aflată la marginea municipiului Iaşi, vor scăpa de grija penelor de curent.

 • Veteran târât în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veteran târât în instanţă

  Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii cere de la Neculai Ferariu (85 de ani) 6.994 de lei, pentru că a vândut tichetele primite cu titlu gratuit. Reprezentanţii Ministerului Transporturilor  şi Infrastructurii susţin că octogenarul ar fi primit bani în decembrie 2008- februarie 2009 de la mai mulţi călători care mergeau pe ruta Iaşi Bucureşti, pentru a-i duce la destinaţie mai ieftin.

 • Poliţia şi-a luat bodyguarzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia şi-a luat bodyguarzi

  Sediul Serviciului Rutier din Botoşani este păzit de firma de protecţie a unui fost şef din Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Poliţiştii de la Circulaţie din Botoşani nu se mai pot păzi singuri, aşa că marţi şi-au angajat bodyguarzi care să-i apere de persoanele recalcitrante şi de eventualii infractori care ar avea îndrăzneala să intre prin efracţie în sediul instituţiei.

 • Candidatura lui Lupu ar putea fi depusă şi din partea unor deputaţi comunişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidatura lui Lupu ar putea fi depusă şi din partea unor deputaţi comunişti

  Candidatura liderului PD Marian Lupu pentru alegerile la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova ar putea fi depusă nu doar din partea deputaţilor din Alianţa pentru Integrare Europeană, ci şi de câţiva deputaţi comunişti, în aşa fel încât să vină din partea tuturor partidelor din Parlament, relatează NewsIn.

 • Ieşenii, campioni la evadări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii, campioni la evadări

  Cinci deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul din Iaşi au reuşit să fugă, în ultimii trei ani, de sub ochii gardienilor.