Stiri despre modernizare

  1339 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşiul, condamnat la izolare de aleşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşiul, condamnat la izolare de aleşi

  Investiţii de interes, precum Autostrada Est-Vest sau Aeroportul Internaţional, au rămas fără finanţare în 2010. Singurele proiecte pentru care s-au repartizat fonduri în acest an vizează lucrări deja începute, precum şoseaua ocolitoare sau Institutul de Oncologie.   

 • Primele fotografii cu „OZN-urile” din Salina Turda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele fotografii cu „OZN-urile” din Salina Turda

  Deşi lucrările de modernizare a Salinei Turda s-au finalizat, accesul turiştilor este în continuare interzis în zona minei Rudolf şi a lacului subteran. „Adevărul de Seară” a reuşit, însă, să intre zonele restricţionate ale Salinei Turda, obţinând imagini în premieră cu terasele de pe insula de sare din adâncuri.

 • Pe cine reformăm?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine reformăm?

  Modernizarea statului înseamnă şi renunţarea la sistemul feudal al baronilor locali, care au ajuns adevăraţii stăpâni ai ţării.

 • Târgu-jiu: Spitalul Tudor Vladimirescu, modernizat după normele UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-jiu: Spitalul Tudor Vladimirescu, modernizat după normele UE

  Secţiile de Chirurgie, Ortopedie şi Urologie vor fi inaugurate pe 31 ianuarie. Proiectul se ridică la peste 565.000 de lei şi este finanţat de Consiliul Judeţean, iar la începutul anului viitor, blocul operator şi alte trei secţii vor intra în proces de renovare.

 • Sistemul de apă şi canalizare va fi modernizat pe banii UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul de apă şi canalizare va fi modernizat pe banii UE

  Valoarea lucrărilor în municipiu şi şapte localităţi se ridică la 100 de milioane de euro. Peste 30.000 de locuinţe din mediul rural vor fi racordate la apă, de anul viitor şi până în 2013. Printre comunele incluse în proiect se află Flămânzi, Frumuşica şi Vorona.

 • Modernizarea Salinei Turda a fost finalizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modernizarea Salinei Turda a fost finalizată

  Salina Turda va reintra, în luna ianuarie 2010, în circuitul turistic şi al bazelor de tratament, după ample lucrări de consolidare şi modernizare. Lucrările au fost efectuate cu fonduri europene, în valoare de 4,8 milioane de euro, restul de un milion de euro reprezentând cofinanţarea Primăriei Turda şi a Consiliului Judeţean Cluj.

 • 150 de milioane lei în reabilitarea drumurilor comunale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  150 de milioane lei în reabilitarea drumurilor comunale

  Consiliului Judeţean Buzău a stabilit programul pe 2010 al lucrărilor de pietruire, reabilitare şi asfaltare a drumurilor de interes local care să permită îmbunătăţirea stării tehnice a unor drumuri comunale cu trafic deosebit. Programul a fost realizat în urma solicitărilor primite de la consiliile locale şi a analizelor făcute de specialiştii instituţiei.

 • Primăria se împrumută pentru refacerea străzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria se împrumută pentru refacerea străzilor

  În sedinţa extraordinară a consiliului local Focşani, care va avea loc mâine, consilierii se vor exprima dacă vor sau nu să aprobe împrumutul de 24 500 000 lei pentru continuarea lucrărilor la infrastructura rutieră a municipiului.

 • Se întrezăresc banii pentru reabilitarea cartierului Mihai Viteazu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se întrezăresc banii pentru reabilitarea cartierului Mihai Viteazu

  Peste 16 milioane de euro sunt pe cale să ajungă în vistieria municipalităţii buzoiene de la Uniunea Europeană, pentru finanţarea unui amplu program de modernizare a zonei de sud-est a oraşului, ce include cartierele Marghiloman, Mihai Viteazu şi Poştă.

Modifică Setările