Stiri despre modernizare

  1339 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elitele nu se întorc de unde au plecat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elitele nu se întorc de unde au plecat

  Câţi dintre românii care au revenit acasă de Paşte ar şi rămâne să lucreze mai departe în ţară? Ediţia curentă a FP România analizează plecarea şi revenirea creierelor româneşti. Cei care se întorc acum în ţară nu sunt neapărat o forţă modernizatoare. Iar ceilalţi nu se întorc în orice condiţii. 

 • Cine dă banii pentru continuarea modernizării Piaţa Reşiţa Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine dă banii pentru continuarea modernizării Piaţa Reşiţa Sud

  Piaţa Reşiţa Sud şi-a schimbat radical înfăţişarea, dar lucrările de modernizare nu au fost încă finalizate. Asta, deşi au început încă din 2008. Obiectivul va fi extins pe o suprafaţă mult mai mare decât cea pe care a funcţionat, până nu demult.

 • Atenţie, strada Griviţei este în lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, strada Griviţei este în lucru

  Au începu lucrările pe strada Griviţei, iar proiectul de reabilitare şi modernizare se întinde pe durata a 18 luni. Deja, municipalitatea este nemulţumită de ritmul lucrărilor.

 • Stadionul Astra va fi modernizat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stadionul Astra va fi modernizat

  Stadionul Astra din Ploieşti va intra de săptămâna viitoare într-un proces de modernizare pentru a îndeplini condiţiile impuse de manualul de licenţiere

 • DN 2M este drumul care rupe oase şi maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DN 2M este drumul care rupe oase şi maşini

  Deşi a fost asfaltat în urmă cu doi ani, drumul naţional 2 M, Focşani - Odobeşti - Andreiaşu este acum ciuruit de gropi.Doi tineri, de 20 şi respectiv 17 ani, au suferit răni grave după ce au intrat cu maşina într-un stâlp din cauza craterelor ce măsoară peste 15 centimetri adâncime.

 • Craiova: Constructorii de la Aeroport, ameninţaţi cu penalităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Constructorii de la Aeroport, ameninţaţi cu penalităţi

  Firma Atlas a reluat lucrările de reabilitare şi modernizare la Aeroport, după ce acestea au fost oprite din cauza vremii nefavorabile. Lucrările ar trebui finalizate până la sfârşitul lunii august, în caz contrar antreprenorul putând fi penalizat.

 • Schimb de terenuri pentru Aeroportul Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimb de terenuri pentru Aeroportul Iaşi

  Consilierii judeţeni au aprobat astăzi un schimb de terenuri cu SRI pentru extinderea aerogării, dar nu pot spune când vor începe lucrările. Consilierii judeţeni au reluat astăzi discuţiile privind situaţia juridică a terenurilor necesare pentru demararea investiţiilor la aeroport.

 • Reabilitarea Spitalului Militar a fost amânată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reabilitarea Spitalului Militar a fost amânată

  Lucrările de reabilitare a Spitalului Militar Judeţean din Focşani au fost amânate pe termen nedeterminat întrucât noile legi interzic cheltuirea banilor din bugetul public pentru astfel de lucrări.

 • Spitalul Judeţean, în modernizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean, în modernizare

  Principala unitate medicală din Suceava intră în această primăvară într-un amplu program de modernizare, care se va finaliza în aprilie 2011.

 • Trei vămi ca în Uniunea Europeană la Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei vămi ca în Uniunea Europeană la Botoşani

  Vama Racovăţ a primit 500 de mii de euro de la Guvern pentru modernizări, în cadrul programului naţional „Punctele de trecere simplificată de la frontiera dintre România şi Ucraina“.

 • Şase milioane de euro pentru spitale judeţene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase milioane de euro pentru spitale judeţene

  Şefii judeţului Iaşi pregătesc documentaţii ca să beneficieze de fonduri europene pentru dotări şi modernizări la patru spitale pe care le au în subordine.

 • Nichita şi Simirad se ceartă pentru un proiect îngheţat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nichita şi Simirad se ceartă pentru un proiect îngheţat

  Şefii Iaşiului îşi dispută modernizarea aeroportului, blocată de ani buni. Deşi despre această investiţie se discută de cel puţin zece ani, până în prezent nu există nici măcar terenul necesar extinderii aerogării.

 • Râmnicu Vâlcea: Modernizări de opt milioane de euro în Zăvoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Modernizări de opt milioane de euro în Zăvoi

  Pe criză, municipalitatea investeşte în zone de agrement şi monumente istorice. În primăvară ar putea începe reabilitarea parcului cu bani europeni. Autorităţile spun că vor să tranforme Zăvoiul în atracţie turistică.

 • Putin îi ameninţă pe miliardarii ruşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin îi ameninţă pe miliardarii ruşi

  Oligarhii au restanţe de şase miliarde de dolari din investiţiile asumate prin contractele de privatizare din industria energetică. Vladimir Putin i-a ameninţat pe miliardarii ruşi cu amenzi şi interzicerea accesului pe bursa de energie dacă nu-şi vor respecta programele de investiţii.

 • Război pe vaccinurile de la Cantacuzino
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război pe vaccinurile de la Cantacuzino

  Niciun ser nu mai poate fi produs în laboratoarele institutului din Bucureşti până când acestea nu vor respecta standardele europene. Unicul producător de vaccinuri din ţară, la preţuri mult mai mici decât cele din import trebuie să ia măsuri urgente pentru modernizare.  

 • Sibiu: Opt centre de plasament, modernizate pe bani europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Opt centre de plasament, modernizate pe bani europeni

  Lucrările de modernizare vor fi realizate în baza unui proiect pe care DGASPC Sibiu îl inaugurează astăzi. Costurile totale ale proiectului se ridică la peste jumătate de milion de euro, iar durata de implementare este de 14 luni.

 • FOTO Muzeul Antipa, modernizat după 100 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Muzeul Antipa, modernizat după 100 de ani

  Muzeul „Grigore Antipa“ din Bucureşti este cel mai „bătrân“ şi cel mai mare muzeu de ştiinţe naturale din România. Instituţia există de 100 de ani şi este pentru prima dată când este modernizată, nu doar „cârpită“.

Modifică Setările