Stiri despre modernizare upu slatina

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  Continuă demolările la Spitalul Judeţean
Slatina: vechile porţi de acces, puse la pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Continuă demolările la Spitalul Judeţean Slatina: vechile porţi de acces, puse la pământ

  La Spitalul Judeţean Slatina au reînceput lucrările de demolare. De data aceasta este vorba despre cele două porţi principale de acces în curtea unităţii sanitare. Dărâmarea celor două căi de acces vine în continuarea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean, plan demarat în ianuarie cu desfiinţarea vechii Unităţi de Primiri Urgenţe şi construirea alteia noi. În locul celor două porţi demolate acum va fi amenajată a nouă cale de acces.

 • FOTO VIDEO  Finalizarea
noii secţii Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Finalizarea noii secţii Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pe ultima sută de metri

  Spitalul Judeţean Slatina va avea la dispoziţie o nouă secţie pentru Urgenţe până în luna noiembrie inclusiv. Lucrările de amenajare a noii secţii au modificat structura fizică a unităţii sanitare etalon a judeţului pentru prima dată de la înfiinţarea spitalului, adică acum peste 40 de ani. Demarate în luna ianuarie a.c., lucrările menţionate trebuia finalizate în primăvara anului viitor, dar acest lucru se va întâmpla în noiembrie a.c.

 • FOTO VIDEO  Noua secţie Urgenţe de la Spitalul Judeţean Slatina va fi terminată mai devreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Noua secţie Urgenţe de la Spitalul Judeţean Slatina va fi terminată mai devreme

  Viitorii pacienţi ce vor ajunge la Spitalul Judeţean Slatina vor beneficia mai devreme de avantajele noii secţii Urgenţe. Lucrările de extindere şi modernizare a secţiei, demarate în ianuarie a.c., vor fi terminate cu o jumătate de an mai repede: astfel, în loc ca inaugurarea să fie în vara lui 2015, acest lucru se va petrece în această toamnă. Investiţia e asigurată financiar de Consiliul Judeţean Olt şi Primăria Slatina, din fonduri proprii.

 • FOTO VIDEO 
Noua secţie Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina prinde contur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Noua secţie Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina prinde contur

  Noua faţă a secţiei Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Slatina prinde contur. Lucrările de modernizare demarate în luna ianuarie au prins avânt şi deja relevă noua imagine a secţiei menţionate, ce va schimba însăşi imaginea spitalului-etalon al judeţului. Vechea intrare principală în spital a dispărut după ce a fost demolată pentru a face loc unei intrări moderne şi mai încăpătoare. Lucrările se apreciază a fi terminate până în toamnă.

 • FOTO VIDEO  Modernizarea
secţiei Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina a intrat în linie dreaptă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Modernizarea secţiei Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina a intrat în linie dreaptă

  Lucrările de modernizare a secţiei Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din municipiul Slatina au luat, de zilele trecute, un avânt însemnat după ce utilajele firmei care şi-a adjudecat licitaţia ce va schimba faţa unităţii sanitare etalon a judeţului pentru totdeauna. Astfel, vechea intrarea în spital a dispărut, aceasta fiind demolată pentru a face loc unei intrări moderne şi mai încăpătoare. Lucrarea ar trebui finalizată în şase luni.

 • FOTO VIDEO  Spitalul Judeţean Slatina îşi schimbă „look”-ul:
au început lucrările de extindere a secţiei Urgenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Spitalul Judeţean Slatina îşi schimbă „look”-ul: au început lucrările de extindere a secţiei Urgenţe

  Lucrările de extindere a secţiei Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din municipiul Slatina au început miercuri – 22 ianuarie, după o amânare de mai bine de două luni. Proiectul va schimba structura fizică a unităţii sanitare etalon din judeţ şi, în general, întreaga imagine de ansamblu, la peste 40 de ani de la inaugurarea sa. Extinderea UPU va fi însoţită, ulterior, de modernizarea sa prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Modifică Setările