Stiri despre modernizare spitalul judetean slatina

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  “Look” nou
la scuarul Spitalului Judeţean Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  “Look” nou la scuarul Spitalului Judeţean Slatina

  După o lună şi jumătate de lucrări, scuarul din faţa Spitalului Judeţean Slatina a căpătat un nou aspect – unul civilizat, pentru prima dată de la inaugurarea unităţii sanitare la începutul anilor 1970. Gardul vechi din ciment şi sârmă cu ţepi de fier a dispărut din peisaj şi, în locul său, a apărut un spaţiu delimitat simbolic de un gazon verde îngrijit şi câteva statui.

 • VIDEO  Gardul de sârmă din ”Epoca de Aur”
de la Spitalul Judeţean Slatina a fost pus la pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Gardul de sârmă din ”Epoca de Aur” de la Spitalul Judeţean Slatina a fost pus la pământ

  Aşteptată de ani de zile de către locuitorii Slatinei, decizia de demolare a gardului vechi din sârmă şi prevăzut cu ţepi din fier din faţa corpului principal al Spitalului Judeţean din localitate a fost pusă în practică joi – 30 iulie. După desfiinţarea acestuia va urma reamenajarea zonei, operaţiunea urmând să se termine în doar câteva săptămâni.

 • VIDEO  Începe
demolarea gardului comunist de la Spitalul Judeţean Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Începe demolarea gardului comunist de la Spitalul Judeţean Slatina

  Imaginea exterioară a Spitalului Judeţean din Slatina continuă să se modernizeze. După ce, anul trecut, au fost demolate cele două porţi şi gherete principale de intrare în curtea spitalului pentru a amplasa în locul lor doar două bariere, zilele acestea urmează a fi demolat gardul din sârmă şi ţepi metalice existent din momentul inaugurării unităţii medicale în anii ’70.

 • Blocul
Materno-Infantil de la Spitalul Judeţean Slatina, modernizat în etape din acest
an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocul Materno-Infantil de la Spitalul Judeţean Slatina, modernizat în etape din acest an

  La Spitalul Judeţean din Slatina continuă “marşul modernizării”. Consiliul Judeţean Olt, în colaborare cu Primăria, finanţatorii celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, şi-au planificat pentru acest an să pună în practică alte proiecte ample de schimbare a imaginii secţiilor medicale deficitare după ce, acum nu mai devreme de nici o lună, a fost oficial finalizată modernizarea noii secţii Primire Urgenţe.

 • VIDEO  Continuă demolările la Spitalul Judeţean
Slatina: vechile porţi de acces, puse la pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Continuă demolările la Spitalul Judeţean Slatina: vechile porţi de acces, puse la pământ

  La Spitalul Judeţean Slatina au reînceput lucrările de demolare. De data aceasta este vorba despre cele două porţi principale de acces în curtea unităţii sanitare. Dărâmarea celor două căi de acces vine în continuarea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean, plan demarat în ianuarie cu desfiinţarea vechii Unităţi de Primiri Urgenţe şi construirea alteia noi. În locul celor două porţi demolate acum va fi amenajată a nouă cale de acces.

 • FOTO  Bani
de la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Slatina între cele două
tururi prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Bani de la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Slatina între cele două tururi prezidenţiale

  Nu mai puţin de 60 miliarde lei vechi au fost alocate Consiliului Judeţean Olt de Minsterul Sănătăţii zilele trecute, banii fiind viraţi deja în contul instituţiei. Suma va merge integral la Spitalul Judeţean Slatina pentru terminarea mai multor investiţii aflate în diverse faze de execuţie. Banii nu vin întâmplător, ci după vizita făcută luna trecută la Spitalul Judeţean Slatina de către ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

 • FOTO VIDEO  Finalizarea
noii secţii Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Finalizarea noii secţii Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pe ultima sută de metri

  Spitalul Judeţean Slatina va avea la dispoziţie o nouă secţie pentru Urgenţe până în luna noiembrie inclusiv. Lucrările de amenajare a noii secţii au modificat structura fizică a unităţii sanitare etalon a judeţului pentru prima dată de la înfiinţarea spitalului, adică acum peste 40 de ani. Demarate în luna ianuarie a.c., lucrările menţionate trebuia finalizate în primăvara anului viitor, dar acest lucru se va întâmpla în noiembrie a.c.

 • VIDEO  Gardul comunist al Spitalului Judeţean din Slatina
va fi demolat, în zonă va apărea o piaţetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Gardul comunist al Spitalului Judeţean din Slatina va fi demolat, în zonă va apărea o piaţetă

  Cei ce administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, respectiv Consiliul Judeţean Olt şi Primăria Slatina, au anunţat, prin reprezentanţii lor, intenţia de a demola gardul unităţii sanitare, care este cel iniţial de la inaugurarea spitalului în anii ’70. Administratorii spitalului slătinean vor să schimbe definitiv imaginea veche a acestuia, întărită de gardul ce aminteşte mai degrabă de o închisoare, şi să o înlocuiască cu elemente noi.

 • FOTO VIDEO 
Noua secţie Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina prinde contur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Noua secţie Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina prinde contur

  Noua faţă a secţiei Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Slatina prinde contur. Lucrările de modernizare demarate în luna ianuarie au prins avânt şi deja relevă noua imagine a secţiei menţionate, ce va schimba însăşi imaginea spitalului-etalon al judeţului. Vechea intrare principală în spital a dispărut după ce a fost demolată pentru a face loc unei intrări moderne şi mai încăpătoare. Lucrările se apreciază a fi terminate până în toamnă.

 • FOTO  Spitalul Judeţean din Slatina îşi
schimbă înfăţişarea prin extinderea secţiei Urgenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Spitalul Judeţean din Slatina îşi schimbă înfăţişarea prin extinderea secţiei Urgenţe

  În cursul săptămânii viitoare ar urma să demareze, în municipiul Slatina, ample lucrări de extindere a secţiei Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, lucrări ce vor schimba structura fizică a unităţii sanitare etalon din judeţ şi, în general, întreaga imagine de ansamblu a acestuia, la 40 de ani de la înfiinţare. Extinderea UPU va fi însoţită, ulterior, de modernizarea sa prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Modifică Setările