Stiri despre moda strazii

  160 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie

  An de an, moda străzii promovează o serie de piese vestimentare şi accesorii care devin preferatele majorităţii. În ultima vreme, blazerele de tip kimono, jeanşii rupţi, cămăşile în dungi, genţile de rafie, borsetele şi rucsacii de zi au acaparat preferinţele pasionaţilor de modă.

 • Papucii şi sandalele cu blană: încălţămintea care a „încins” vara FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papucii şi sandalele cu blană: încălţămintea care a „încins” vara FOTO

  În urmă cu aproape şase ani, casa de modă Céline lansa papucii, sandalele şi pantofii cu detalii din blană, ca propuneri pentru sezonul de primăvară-vară. Dacă la acel moment trendul a fost preluat mai degrabă de vedetele care doreau să şocheze vestimentar şi de bloggerii de fashion, sezonul acesta au revenit în tendinţe şi au fost adoptaţi rapid de moda străzii.

 • FOTO Moda străzii: Stilul sport chic al zilelor de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Stilul sport chic al zilelor de iarnă

  Atunci când accesoriile sport sunt îmbinate cu ţinute casual, uşor elegante, rezulatul este cuceritor. Pantofii sport sunt o completare ideală pentru o fustă plisată aurie şi o haină groasă, tip bomber.

 • FOTO Moda străzii: Ger în tonuri monocrome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Ger în tonuri monocrome

  Culorile iernii ne îndeamnă la cromatici vestimentare simple, în care albul, negru şi tonurile de gri sunt alegeri ideale pentru un weekend la sfârşit de ianuarie.

 • FOTO Moda străzii: Ţinute cu farmec de ianuarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Ţinute cu farmec de ianuarie

  Deşi e frig şi zăpada a pus stăpânire pe străzile bucureştene, moda este la fel de importantă ca în orice altă perioadă a anului. Culorile vii sparg monotonia albului, texturile moi domolesc gerul şi zâmbetele încălzesc atmosfera.

 • FOTO Moda străzii: Stiluri unice în aşteptarea Crăciunului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Stiluri unice în aşteptarea Crăciunului

  În ajun de sărbători, ţinutele vestimentare capătă farmecul detaliilor fine şi a materialelor confortabile, dar de efect. Frumuseţea stă în asocierea de culori şi stiluri diferite, compunând o paletă ideală pentru Crăciun.

 • FOTO Moda străzii: Împletituri versatile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Împletituri versatile

  Este vremea şalurilor lungi şi pufoase, care întregesc ţinutele de iarnă şi le oferă un aer boem, fără să dea aspectul de încărcat.

 • FOTO Moda străzii: Decembrie de catifea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Decembrie de catifea

  Când se lasă frigul peste Bucureşti, ţinutele vestimentare capătă accente romantice şi fine, unde stilurile şi texturile sunt puse în valoare prin puterea contrastului.

 • FOTO Moda străzii: Iarna aduce bun gust şi confort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Iarna aduce bun gust şi confort

  La început de iarnă, tendinţele vestimentare vorbesc despre relaxare şi căldură, aşa cum este potrivit pentru temperaturile tot mai scăzute. Stilul propriu nu lipseşte, însă: dresuri plasă, încălţăminte din lac şi pantaloni strâmţi din piele.

 • FOTO Moda străzii: Aerul cool şi vintage al Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Aerul cool şi vintage al Bucureştiului

  De puţine ori mi-a fost dat să văd în Bucureşti atât de mulţi oameni impecabil îmbrăcaţi, cum s-a întâmplat weekend-ul trecut, la V for Vintage #17. Cu ocazia târgului de design românesc şi cultură vintage, centrul oraşului a fost  înţesat de oameni cu ţinute inspirate, devenind, pentru două zile, asemănător marilor capitale ale modei.

 • FOTO Moda străzii: Bună dispoziţie de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Bună dispoziţie de toamnă

  Din fericire, lunile de toamnă nu aduc doar frig şi nori, ci şi soare îndrăzneţ în zilele de weekend şi, odată cu el, voie bună şi o stare generală de relaxare.

 • FOTO Moda străzii: Urban chic de octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Urban chic de octombrie

  Starea predominantă de toamnă se citeşte în relaxarea ţinutelor şi accesoriilor alese pentru o plimbare de duminică după-amiază prin oraş.

 • FOTO Moda străzii: Trei sferturi de eleganţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Trei sferturi de eleganţă

  Şi restul – bun gust veritabil. Aşa am putea rezuma ţinutele de toamnă alcătuite cu multă inspiraţie, unde pantalonii trei sferturi sunt vedetă, iar paleta cromatică este îndrăzneaţă şi armonioasă.

 • FOTO Moda străzii: Roma în tonuri sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Roma în tonuri sport

  În materie de stil vestimentar, capitala Italiei are multe exemple de oferit, adunate din jurul lumii. Oameni de pretutindeni vin să vadă Cetatea Eternă şi asortează la această aventură ţinute sport, lejere, în culori pudrate.

 • FOTO Moda străzii: Stiluri la graniţa dintre oriental şi modern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Stiluri la graniţa dintre oriental şi modern

  Satin arămiu, eşarfă prinsă într-un turban lejer, piele bronzată şi am descris ţinuta ideală pentru o vacanţă marocană, întâlnită în centrul Bucureştiului. Astfel de influenţe sunt parte din peisajul urban alături de tendinţe moderne, precum rucsacul metalic cu forme tridimensionale sau bluza asimetrică din plasă şi şnururi.

 • FOTO Moda străzii: Culori diafane în plin septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Culori diafane în plin septembrie

  Weekend-ul care a trecut s-a încadrat perfect în temperaturile şi atmosfera specifice verii, de aceea ţinutele purtate în Bucureşti au în continuare un aer estival şi relaxat. Mult alb şi bleu, spate gol, sandale şi accesorii de efect prelungesc vacanţa şi starea de bine.

 • FOTO Moda străzii: Tendinţe de inspiraţie tomnatică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Tendinţe de inspiraţie tomnatică

  De la atât de îndrăgita combinaţie alb-negru, ideală în orice sezon, până la accentele calde de cărămiziu nu e decât un pas odată cu trecerea într-un alt anotimp. În septembrie, vara se schimbă în toamnă la fel cum bocancii şi botinele iau locul sandalelor cu barete subţiri.

 • FOTO Moda străzii: Oraşul stilului dezinvolt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Oraşul stilului dezinvolt

  Oricât aş încerca să încadrez oamenii întâlniţi pe stradă sub umbrela unui stil anume, nu reuşesc. Bucureştenii au propria lentilă de a filtra tendinţele şi de a le adapta la stilul personal, de a le purta cu dezinvoltură şi încredere. Eleganţa este reinterpretată, stilul sport capătă noi valenţe, iar oraşul se schimbă odată cu oamenii lui.

 • FOTO Moda străzii: Culori care se completează perfect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Culori care se completează perfect

  Atunci când asortarea culorilor purtate iese impecabil, efectul vizual este mai mult decât plăcut şi merită imortalizat. Parcă niciodată bleumarin şi cărămiziu nu au arătat atât de bine împreună, la fel cum şi violetul de pe o geantă supradimensionată însufleţeşte ţinuta uni, perfectă pentru zilele calde.

 • FOTO Moda străzii: Rafinament urban la sfârşit de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Rafinament urban la sfârşit de vară

  Culori pastel, texturi diafane, biciclete, zâmbete şi bun gust - toate se regăsesc din plin în ultimele zile ale acestei veri. Dacă ar fi să tragem linie, am număra o mulţime de instantanee autentice, unde bucuria dată de vremea frumoasă, de timpul liber şi de oamenii dragi este cel mai frumos accesoriu al oricărei ţinute.

 • FOTO Moda străzii: Când accesoriile îmbogăţesc orice ţinută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Când accesoriile îmbogăţesc orice ţinută

  O geantă cu structură geometrică, un colier lung cu pietre lucioase, un rucsac bleu, discret – acestea sunt doar câteva dintre accesoriile care definesc stiluri aparte şi dau o notă personală şi autentică ţinutelor de vară.

 • FOTO Moda străzii: Eleganţa stilului simplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Eleganţa stilului simplu

  Este ultima lună de vară, iar ţinutele reperate la o plimbare prin Bucureşti vorbesc despre exuberanţă şi relaxare în acelaşi timp, deoarece simplitatea nu a fost nicicând mai versatilă.

 • FOTO Moda străzii: Inspiraţie armonioasă în doi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Inspiraţie armonioasă în doi

  Vara ne dă libertatea de a experimenta ţinute cât mai colorate, lejere şi, de ce nu, asortate în cuplu. Imaginea de ansamblu este cu atât mai plăcută cu cât fiecare pereche inspiră energie şi stare de bine prin zâmbetele largi şi privirile al căror sens îl cunosc doar ei.

 • FOTO Moda străzii: Briza tendinţelor de la mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Briza tendinţelor de la mare

  Cele mai frumoase ţinute ale momentului sunt etalate în această perioadă la malul mării, alcătuind imagini ideale de vacanţă, întregite de zâmbete autentice şi senzaţia că există timp pentru tot. Predomină culorile deschise, bumbacul şi materialele uşoare, accesoriile aparte şi încălţările cu talpă joasă, ideale pentru plimbări răcoroase prin oraş sau pe malul mării.

 • FOTO Moda străzii: Texturi fluide pentru zile toride
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Texturi fluide pentru zile toride

  Nimic nu este mai scump în zilele încinse ale lui iulie decât ţinutele uşoare, largi, care se simt ca o adiere răcoroasă. Aşa este rochia roz, în linie A, care spune poveşti pe străzile Bucureştiului, sau fusta ¾ din satin subţire care compune, alături de bluza albă, o ţinută elegantă prin simplitatea ei.

 • FOTO Moda străzii: O vară minunată în alb
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: O vară minunată în alb

  Răspunsul corect pentru zilele toride ale verii este albul, atât de potrivit într-o mulţime de croieli, texturi şi stiluri. De la cămăşi-rochii lungi şi vaporoase, la tricouri simple scoase din anonimat de un şort lejer, fiecare combinaţie care implică albul poartă ceva din serile răcoroase şi relaxante de vacanţă.

Modifică Setările