Stiri despre mobilier

  131 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Au început pregătirile pentru clasa 0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au început pregătirile pentru clasa 0

  Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, a declarat că până la sfîrşitul acestei luni toate clasele vor fi gata. Mai este adus doar mobilierul, însă a fost organizată deja licitaţie, iar totul a fost pus la punct.

 • Muzee care plâng
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzee care plâng

  Capitala are în parohie, nu se ştie pentru cât timp, o salbă de bijuterii care mai de care mai strălucitoare: casele muzeale şi moştenirea educaţională lăsată locuitorilor oraşului de cei mai mari români.

 • La grădiniţă de la doi ani, din această toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La grădiniţă de la doi ani, din această toamnă

  Din această toamnă, mii de copii din 31 de judeţe merg mai devreme cu un an la grădiniţă. Locurile puse la bătaie sunt căutate, iar în anii următori sistemul s-ar putea extinde în toată ţara. Circa 4.000 de copii care au între 2 şi 3 ani vor merge la grădiniţă

 • Originalul îşi pierde elanul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Originalul îşi pierde elanul

  În era cumpărăturilor de chilipiruri în magazine virtuale, tot mai mulţi vorbesc despre „îmbătrânirea“ unei mode, vintage-ul, şi despre piesele „unicat“ fabricate în sute de exemplare.

 • Un piroman băut şi-a incendiat propria locuinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un piroman băut şi-a incendiat propria locuinţă

  Ameţit de licorile lui Bachus un cetăţean din  localitatea Gârcei şi-a incendiat  la finalul săptămânii trecute locuinţa. La faţa locului pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii  militari din cadrul  Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj.

 • Mobilier pe viaţă şi pe  moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mobilier pe viaţă şi pe moarte

  Americanul Vidal Herrera, creator de canapele-sicriu, a vorbit pentru „Weekend Adevărul“ despre piesele cu dublă funcţionalitate şi despre „curajoşii“ ce le cumpără. În lume există şi alte firme care fac mobilier funebru, de la mese de cafea la biblioteci.

 • Mobilierul „învechit“, apreciat în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mobilierul „învechit“, apreciat în Franţa

  Producătorii de mobilier români prezenţi la târgul de la Paris, desfăşurat între 9 şi 13 septembrie, au atras vizitatorii cu piesele tapiţate, dar şi cu cele din lemn masiv. La mijlocul acestei luni, România a participat la Maison&Objet, ediţia toamnei, unde a fost apreciată atât de către  producătorii de mobilier, cât şi de către public.

 • De la Picasso citire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Picasso citire

  Piese de mobilier extravagante prin formă şi mici obiecte de decor abstracte pot reîmprospăta atmosfera căminului tău. Nu trebuie să ai studii de istoria artei ca să poţi să apreciezi piese altfel. Esenţial este însă să nu aglomerezi spaţiul cu prea multe „ciudăţenii“.

 • Un singur internat funcţional, la trei şcoli de top din Bănie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un singur internat funcţional, la trei şcoli de top din Bănie

  Între Colegiile Naţionale Fraţii Buzeşti, Carol I şi Elena Cuza doar primul poate caza elevi. Deşi proaspăt reabilitat pe bani europeni, căminul de la „Cuza“ nu poate fi dat în folosinţă, pentru că nu are mobilier.

 • Designerul Irina Neacşu: „N-avem antrenament să ne facem case frumoase“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Designerul Irina Neacşu: „N-avem antrenament să ne facem case frumoase“

  Designerul Irina Neacşu crede că modul în care românii îşi gândesc şi îşi amenajează locuinţele se datorează anilor petrecuţi în comunism, în epoca uniformelor şi a lipsei de culoare. Face design de interior, recondiţionează şi restilizează piese vechi de mobilier şi predă cursuri de istoria artei şi desen.

 • Accente moderne din culori stridente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accente moderne din culori stridente

  Obiectele în nuanţe tari pot schimba atmosfera casei tale fără prea mari sacrificii. Nu te sfii să foloseşti culori neon în casa ta, pentru că dau un plus de viaţă locului. Ce trebuie să ştii: foloseşte-le cu măsură!

 • Botoşani: Casa lui Mihai Eminescu îşi aşteaptă vizitatorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Casa lui Mihai Eminescu îşi aşteaptă vizitatorii

  „Lacul codrilor albaştri“ sau Casa Memorială „Mihai Eminescu“ sunt doar câteva din atracţiile Ipoteştiului. La doar patru kilometri de Botoşani, iubitorii de natură pot petrece un weekend relaxant, într-un spaţiu încărcat de poezie.

 • De ce să alegem mobilierul ergonomic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce să alegem mobilierul ergonomic

  Pentru a evita durerile de spate şi tulburările de vedere, este bine să ne asigurăm toate condiţiile de lucru ce conferă o poziţie corectă a corpului la birou. Forma scaunului, dar şi cea a mesei de lucru sunt importante atât pentru a ne menţine sănătatea, cât şi pentru a ne creşte performanţele profesionale, spun specialiştii.

 • Iaşi: Centrul Expoziţional va fi dotat cu mobilier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Centrul Expoziţional va fi dotat cu mobilier

  Şefii judeţului au organizat ieri o licitaţie pentru achiziţia de mobilier la Centrul Expoziţional Moldova, la care lucrările de construcţie au fost finalizate de la sfârşitul lunii noiembrie.

 • Soluţii moderne care protejează coloana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii moderne care protejează coloana

  În fiecare zi, sănătatea spatelui este pusă la încercare de stilul nostru modern de viaţă. Ca să eviţi problemele şi, implicit, apariţia durerilor, descoperă care sunt vinovaţii cotidieni şi prin ce metode te poţi proteja de ei.

 • Clujenii se pot târgui pentru mobilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii se pot târgui pentru mobilă

  Pentru a-şi atrage clienţii, expozanţii au lansat anul acesta oferte „de criză" la cel mai mare târg de specialitate din Ardeal. Peste 50 de firme de mobilă îşi expun, de astăzi până duminică, la  Expo Transilvania, ofertele.

 • Slobozia: Computerul-tomograf, piesă de decor de 50.000 de euro pentru spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Computerul-tomograf, piesă de decor de 50.000 de euro pentru spital

  De aproximativ două luni şi jumătate, tomograful Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia este pus în funcţiune doar în caz de urgenţă. Iar asta se întâmplă extrem de rar. Pentru a îşi efectua investigaţiile medicale la tomograf, pacienţii din Ialomiţa sunt îndrumaţi către spitalele din Călăraşi, Bucureşti sau Constanţa.

 • Bistriţa: Un om de afaceri a donat 10.000 de euro liceului unde a învăţat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Un om de afaceri a donat 10.000 de euro liceului unde a învăţat

  Marius Retegan, un fost absolvent al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu" din Bistriţa, a renovat sala festivă a şcolii şi a dotat-o cu mobilier nou. Gestul l-a surprins pe directorul unităţii, Constantin Rus, care se bucură când vede astfel de dovezi de respect din partea foştilor elevi pentru şcolile unde au studiat.

 • Sinistrații din Bacău au nevoie de mobilier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinistrații din Bacău au nevoie de mobilier

  Băcăuanii care vor să doneze mobilier, în special paturi și saltele, pentru persoanele afectate de inundații din municipiu vor putea face acest lucru începând de luni apelând numărul de telefon 984

Modifică Setările