Stiri despre moaste

  285 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Astăzi se merge în pelerinaj la moaştele Sf. Nicolae de la Mănăstirea Măxineni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi se merge în pelerinaj la moaştele Sf. Nicolae de la Mănăstirea Măxineni

  La Mănăstirea Voievoidală Măxineni, în ciuda vremii urâte, s-au adunat sute de pelerini pentru a participa la sărbătorirea hramului.Încă din ajun la mânăstire au venit locuitori din zonă şi din oraşele vecine. Un echipaj al jandarmeriei a asigurat primirea moaştelor Sfântului Ierarh Nicolae.

 • Seminaristul - hoţ de moaşte, prins la supermarket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminaristul - hoţ de moaşte, prins la supermarket

  Viitorul preot care a furat racla Sf. Nectarie a fost arestat la Ploieşti. Băiatul a fost capturat de un jandarm în parcarea unui supermarket. Potrivit oamenilor legii, de când a fost dat în urmărire generală el s-a ascuns la prietena sa, în Ploieşti.

 • Paznicii păcăliţi de hoţii de moaşte, agresivi cu presa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paznicii păcăliţi de hoţii de moaşte, agresivi cu presa

  Supăraţi de curiozitatea mass-media, agenţii de pază de sub nasul cărora au fost furate, ieri, moaştele Sfântului Nectarie şi 1.000 de lei de la Mănăstirea Radu Vodă l-au bruscat azi-dimineaţă pe reporterul „Adevărul de Seară“.

 • Moaşte furate de sub nasul paznicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moaşte furate de sub nasul paznicilor

  Stareţul Mănăstirii Radu Vodă, de unde, ieri-dimineaţă, patru prahoveni au furat moaştele Sfântului Nectarie şi aproximativ 1.000 de lei, susţine că lăcaşul sfânt este păzit, zi şi noapte, de cinci agenţi de pază. „Hoţii au reuşit să treacă pe lângă ei şi să se furişeze în mănăstire. Aici au forţat uşa altarului, în mare taină, au furat racla şi au trecut-o peste gard “, povesteşte părintele Nectarie.

 • Hoţii moaştelor Sfântului Nectarie sunt din Prahova!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii moaştelor Sfântului Nectarie sunt din Prahova!

  Trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce au dat o spargere la mănăstirea Radu Vodă din sectorul 4 al Capitalei de unde au furat banii din cutia milei şi moaştele Sfântului Nectarie.

 • Constanţa: Moaşte sfinte la Biserica Sf. Gheorghe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Moaşte sfinte la Biserica Sf. Gheorghe

  Vineri, la Biserica Sf. M. Mc. Gheorghe, de pe strada Nicolae Iorga nr. 12 se prăznuieşte hramul. Cu acest prilej, vor fi aduse moaştele Sfântului Sfinţit Mucenic Haralambie şi ale Sfântului Mare Mucenic Procopie, de la parohia ortodoxă română Hălăuceşti, protoieria Paşcani, judeţul Iaşi.

 • Coadă la moaşte şi la sarmale la Biserica Sf. Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coadă la moaşte şi la sarmale la Biserica Sf. Nicolae

  Ca în fiecare an după Sfânta Liturghie închinată Sf. Nicolae, patronul spiritual al Brăilei, credincioşii au stat la coadă la sărmăluţele de post pregătite special pentru această zi.

Modifică Setările